Cinsel Yaşam Hiç boğa kadınıyla sevişen oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ateşliler mi sizce nasıllar Hiç boğa kadınıyla sevişen oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mrwoo5 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hiç olmadı ama benim yükselenim boğa 😏az çok kendimden tahmin edebiliyorum 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem mükemmel biri vardi o konuda ama hangi burctu bilmiyorum yaaa😉😃🙂😄👋 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben hayvanlarla ilişkiye girmiyorum insanlarla benim işim. 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Boga erkegi olarak evet. Onlarda boğa erkegi gibu istekli ve doyumsuz 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet yatakta çok iyiler Sen boğumlusunu nasıl seks yapıyorsun 0 0 Yorumla
Bitmisparfüm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En ateşli kadınlar boğa kadınıdır aksini iddia eden başaktır 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boğa burcuyum hiç sevişmedimGenelde akrep yengeç balık kova denk geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tarif edilmez yasanir o zevk ama cok guzel atesli oluyorlar doymuyorlar 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Hayır olmadı.. sen boğa isen bilirsin 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl boğaların aurası başka ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl başka :))) Yorumla therapistcat +1 yıl detay vermek yanlış olur ya. kısaca iyidirler iyi iyi Yorumla Soran +1 yıl Niye yanlış olsun Yorumla therapistcat +1 yıl iyi olduğunu bilmen yeterli anonimcim. fazlasini napican ya Yorumla Soran +1 yıl Of sen de ya Yorumla
Bergafor35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl BENİ BİTİRMİŞTİ Sbaha kadar durmadı :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gitti mi Yorumla Bergafor35 +1 yıl gitmişti tabiki Neden gitmesin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır yengecım bu arada 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oğlak, ikizler, balık burcuyla sevismistim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kimseyle sevişmedim bir de boğa kadınıyla mı peh 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. boğa kadını olmazki inek olur :D 0 0 Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Tarifsiz bir zevk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla Aras135123 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Boğa hangi ay oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç değiller 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya da bana hiç denk gelmedi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hımm senin burç ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hiç olmadı ama benim yükselenim boğa 😏az çok kendimden tahmin edebiliyorum
Bilmem mükemmel biri vardi o konuda ama hangi burctu bilmiyorum yaaa😉😃🙂😄👋
ben hayvanlarla ilişkiye girmiyorum insanlarla benim işim.
Boga erkegi olarak evet. Onlarda boğa erkegi gibu istekli ve doyumsuz
Evet yatakta çok iyiler Sen boğumlusunu nasıl seks yapıyorsun
En ateşli kadınlar boğa kadınıdır aksini iddia eden başaktır
Boğa burcuyum hiç sevişmedim
Genelde akrep yengeç balık kova denk geldi
Tarif edilmez yasanir o zevk ama cok guzel atesli oluyorlar doymuyorlar
Hayır olmadı.. sen boğa isen bilirsin
boğaların aurası başka ya
Nasıl başka :)))
detay vermek yanlış olur ya. kısaca iyidirler iyi iyi
Niye yanlış olsun
iyi olduğunu bilmen yeterli anonimcim. fazlasini napican ya