Bu hep benden daha hevesli, kendisi bu konuyu acti. Benimle beraber olmak istiyordu ama simdi sordugumda emin degilim, ne evet ne de hayir diyor.
Sevgilisi yok bu arada.
Bu hep benden daha hevesli, kendisi bu konuyu acti. Benimle beraber olmak istiyordu ama simdi sordugumda emin degilim, ne evet ne de hayir diyor.
Sevgilisi yok bu arada.
Kendinden emin değilse bence hiç yapma hem istiyor hem istemiyor kararını vermemiş daha sen vermişsin ciddiyetini söyleyince geri adım atiyor en kotu karar kararsızlıktan iyidir
aynen oyle. umursamaz olursam sence daha cok ister mi. hani fazla ustune gitmezsem
Bana sorarsan ben isterdim umursamaz olmana gerek yok zaten sen kartlarını acik oynamışsin kaçan kovalanır derler istese bile bir tarafı istemiyor kadar veremiyor ki isteyip istemediği belli degil anlattığına gore daha çok detay aranizdaki durumu tanisikligi boyutu arkadaşlığı bilmek lazım üstüne gitme belki seni basit görür
aynen kacan kovalanir o yuzden biraz geri cekilecem, ben istedigimi belli ettim
Fazlasiyla belli etmişsin daha nasil belli edebilirsin ki acikca söylemişsin bunu ona kac kovalar ama sevişir mi meçhul gibi
Teşekkürler
Değişen bir şey yok degil mi
Cevap
8Cevap
Fikri değişmiş olabilir. Bu fikir değişikliği içine sinmiyorsa ondan açık açık konuşmasını isteyebilirsin
dedim, pisman misin falan dedim. yok pisman degilim ama emin de degilim diyor. gel gitmeleri var bunun. bir gun vazgeciyor sonra baktim konular yine aciliyor. dayanamiyor bu galiba
Kararsiz kaliyor ileriye giderim diye yani veya kendinde oz guven yok yani sonra ayrilirsak gibi sorularda olabilir kafasinda
sende seninle zevkleri uyuşan seni anlayan başka biriyle yapmayı düşün. neden illa ki o olsun ki burcun ne?
boş ver bununla olucağına olma daha iyi
niye
yani hemde kendisi bastan cok istedi saatlerdir bana yaziyordur ikna etmek icin
Sen daha önce yaşadın mı
neyi
İlişki
yok
Ondan
ne alaka
Düşün
soğumuş olabilir
dedim o da sacmalama onunla alakasi yok dedi
evet
ne gibi yani
riski seviyor bu.
evet buyuk ihtimalle
Sevgili değilseniz neden sevişeceksiniz
kendisi istedi
Sen de kabul ettin kdjk
yani
İyi güzel sevişin kdjd
Şimdi de sen mi azdın?
benim umurumda degil ama gel gitmeleri beni yoruyor
Gel-gitleri varsa bira, kendini uzak tut. Aklını başına alsın.
haklisin tesekkuler
ben simdi umursamazsam ister mi sence
En azından merak duygusu uyandırırsın. Gelip sorsun sana mesele ne diye.
aynen tesekkur ederim
Rica ederim. Umarım güzel sevişirsiniz.
Sohbet etmek istersen yazabilirsin.
kalkmıyor mu:D
yoo her sey iyi
başkasını bul
niye
istemiyor
gel gitmeleri var, bir gun istiyor bir gun emin degilim diyor
uğraşma
nerede yaşıyorsun
Seni arzulamıyor