Bu ne çeşit bu şans uğursuzluk?

Birini sevdim yıllardır peşimden koştu ona bağladım beni gerçekten sevdi sandım sonra hevesini aldı attı köşeye 2 yıl kendime gelemedim kullanılmış his ettim kullanıldım da Bidaha kimseye güvenemedim sonra bi arkadaşım vardı çocuk aşırı çirkin çok çirkin görünüş görecelidir benim için yakın arkadaşım sonuçta seviyorum onu ben çok güzel bi kızım sarışın yeşil gözlü fizik olarakta iyiyim arkadaşım bana ilgi gösterdi kanmamaya çalışırken çok geç kandım onu sevdim sonra geri çekildi benimle oldu bin bir tatlı dille benimle olduktan sonra benimle sevgili olur evleniriz sandım ama yanılgı işte gene kullanıldım ilişkimiz seks arkadaşlığına dönüştü bi kaç kez yaptık iş için uzaklara gitti bidaha yapmadık ben onu sevdiğimi gizledim o anlıyordu ama bişe demiyordu görücülerim çok gelmeye başladı ona söyledim seni seviyorum diye önüne bak benden hayır gelmez dedi o kadar çaresiz kaldım ki aylarca ağladım hamile kaldığımı düşündüm regl olmadım ona söyledim bana para yolladı hastaneye kontrole gitmemi istedi hamile isem aldıracağımı söyledim izin vermedi evleneceğiz yapamazsın bunu dedi beni sevmiyordu ama ortada çocuk olsaydı da evlenecekti neyse Allahtan hamile değildim Bidaha tövbe ettim önüme bakmaya karar verdimiz beni istemeye gelen son kişiye evet dedim istemeye geldiler ailesi son anda pürüz çıkardı okulumu bırakmamı, kapanmamı ve onlarla köyde yaşamamı istediler kabul etmedim onlar da beni bıraktı bilmiyorum ne uğursuzluk var üstümde
Bu ne çeşit bu şans uğursuzluk?