Bi anda sevistik kendimi çok kötü hissediyorumniye böyle oldu? Usanmadan okursanız sevinirim arkadaşlar?

kiz arkadaşımın evinde kalıyordum aksam ikimiz otururken sevgilimi çağırayım mi kanka falan dedi bi de onun kuzeni varmış ben de biraz tereddüt ettim ama bilmiyorum sen bilirsin dedim sonra geldiler ve ben biraz basta mesafeliydim konuştuk falan sadece sonrasında arkqdasim onun kuzeniyle beni yapmaya falan çalıştı sonra bunlar gittiler arkadasim sevgilisine mesaj atmış gamze öpseydi senin kuzenin için opseydi keşke beni felan diyo diye esprisine sonra bu da ona askim o da istemişte çekinmiş gelelim tekrar falan yazmış arkadasim basta yok falan yazdı sonra ısrar edip gece geldiler ben biraz dalmıştim o çocuk odaya girdi ben de niye tekrar geldiniz falan dedim bilmiyorum ki dedi oturuyordu rahatsiz olduysan gidiyim dedi yok dedim sıkıntı değil istersen sen de yat dedim biraz bekledi böyle çekildi gibi sonra yanına yatabilir miyim deyil geldi biz bi anda öpüşmeye başladık sonra üstünü çıkardı falan sevistik ben de sadece üstümü çıkardım o penisini çıkardı ben kıyafetimle üzerinde surtundum o ara harikasın çok hoşlandım senden dedi sonra boşaldi bu. Ben de bosaldıktan sonra kendimi tuhaf hissediyorum bu biraz garip değil miydi falan dedim. Sonra da sarıldı bana tekrar öptü o ara arkadaşımla sevgilisi de icerde opustuler. Kısaca gece bi anda biseyler oldu ama kendimi kotu hissediyorum neden bilmiyorum

Bi anda sevistik kendimi çok kötü hissediyorumniye böyle oldu? Usanmadan okursanız sevinirim arkadaşlar?