Ciddi ciddi minik bir bebekmişim gibi davranıyor. 24 yaşındayım bazen yaşımı unutuyorum çocukmuş gibi hissediyorum. İnsan içine girince bi tuhaf oluyorum. Eşim cinsel ilişkiye bile sadece ben istersem giriyor ve aşırı hassas davranıyor. Benim annem babam bana çok kötü davranıyorlardı evlenmeden önce neredeyse her gün ağlıyodum onların yüzünden. Eşim de görüyordu bunları arada bir. Bana üzüldüğü için mi böyle yapıyor acaba normal mi bu kadar? Banyomu bile kendisi yaptırmak istiyor ben uyumadan asla uyumuyor kolunun üzerinde saçımı okşuyor öyle uyuyorum. Yemeği kendi yediriyo, her gün gelirken sevdiğim çikolatadan alıyo falan. Yani bana değişik geldi hiç annemle babamı da böyle görmedim. Normali mi böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani bazıları ne güzel işte kıymetini bil öp başının üstüne koy daha ne istiyorsun gibilerinden yazmış eminim çevrende de bu tür düşünen insanlar vardır belki işine bu durumdan rahatsız olduğunu söylesen belki o da onlar gibi düşünecek işte sen hak etmiyorsun gibi olabilir belki ama her şeyin fazlası zarardır her şeyin yani ne kadar iyi olursa olsun insanın içinde bir acaba mı bırakıyor psikolojik sorunları olabilir 24 yaşındasın sonuçta yani sen yetişkin bir insansın yemeği yedirmek nedir yani banyo yaptırmak nedir rahatsız mısın sen hayır hastalıkta sağlıkta evet rahatsız olsun yapsın tabii ki de yapması gerekiyor yani o zaman tebrik edilir takdir edilir bir durum ama şu an öyle değil yani bunu konuşman gerekiyor zamanla sen bu duruma tamamen alıştığın zaman gerçekten senin için hayat daha zor olacak o zaman düzeltmesi zorlanabilir hem kendini düzeltmek için uğraşacaksın hem karşındaki insanı düzeltmek için uğraşacaksın en güzeli oturup konuşmak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Doğru söylemek gerekirse normal değil. Mükemmel ! Ama bu seferde şöyle bir kısırdöngü var eşiniz yönünden başıma geldi oradan biliyorum. Busefer de size gösterilen tüm bu ilgiye zaten layık olduğunuzu , zaten onun tüm bunları yapmak zorunda olduğunu , tüm bunların günlük yaşantınızın bir rutini olduğunu , herşeyin üstünde tutulmak zorunda olduğunuzu, fikirsel ayrılıklarda hep kendinizin haklı bırakılmanızı isteyebilirsiniz daha bir sürü sayabilirim. Size vereceğim en altın tavsiye size bu yapılanlar karşısında yükselmeyin ezgin olmaya gayret edin. Ancak bu şekilde bu güzel büyüyü korursunuz. Ben bu şekilde davrandığım kişiyi yükseldiği için irite oldum bıraktım çünkü. Üstelik daha daha daha fazlasını bekledi benden. Afedersiniz ben tahretini yapardım bunu ben isterdim o kadar yani ) Bu yükseliş insanın doğasında fıtratında var. Hz Mevlana Hiçkimseye hakettiğinden fazla değer verme , ya onu kaybedersin ya kendini... Birde Şirazinin çok sarsıcı sözü Bir çiçeğe gereğinden fazla su verirsen kurur, insana gereğinden fazla değer verirsen kudurur demiş. Gerisi size kalmış.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen de böyle. O kadar özel bi insan olduğumu sanmışım ki cidden biri bana al şu bardağı şuraya koy dese oturup ağlayacak dereceye gelmişim. Daha yeni anlıyorum.
+1 yılİnsanlar psikolojiden zerre anlamıyor sana daha ne istiyorsun diyenler, kesinlik bir uzmana danışmanı ve durumu analtmanı tavsiye ederim...
ilgili olmak üzerine düşmek ayrı kadın olduğunu unutturmak ayrı insan psikoloji ve ruh sağlığı açısından karmaşaya yol açacak bir durum olduğunu düşünüyorum.
Kendince geçmişteki izleri silmeye çalışıyor ve hem anne hem baba şefkati vermeye çalışıyor ama sıkıntı doğurabilir muhtaçlık hissine kapılabilirsin...
İyi niyetli bir eşe sahipsin onu da. Kırmadan olayı çözmeye çalışın ki büyük ihtimalle bu profilde mi adam anlayış gösterecektir...
00 Yorumla
+1 yılHerkes değer veriyor ne güzel işte falan demiş ne alâka kardeşim? Yemeğini yedirmek nedir yok altını da alsın. Hiç sağlıklı davranışlar değil. Eşin bu kafada devam ederse sen yakında yetişkin bir birey olduğunu unutursun. Zihin yaşın da gerilemeye başlar sürekli bir muhtaçlık hissedersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yetişkin bi insan olduğumu unuttum kendimi dünyanın en özel insanı falan sanıyormuşum. Bakkala gidil bişey alırken bile iletişim kurnakta zorlanıyorum bi düşündüm yani evlenmeden önce herkese verilecek bi cevabım vardı, şimdi kendimi ciddi ciddi bebek sanıyorum galiba biri en ufak bişey dese kaldıramıyorum ağlayasım geliyor. O olmadan dışarı çıkamıyorum. Eşime bağımlı olmuşum sanki.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Psikolojisi iyi değil onun
Bazı insanlar öyledir
Bakmayı daha çok severler ama. o abartmış
Bende gözünün içine bakarım. mutlu olsun diye ama. dengesi vardır bu işin
Sen çocuk değilsin yemek yedirmek filan güzel bişe değil
Özgüvenin vs düşer kendi kendine iş yapamaz duruma gelirsin
Bı konuş uygun olmayanlari yaptirma
24 Yorumla
Soran+1 yılHah işte aynen böyle oldu rahatsız değilim bu durumdan herkes öp başına koy demiş ama yani cidden 24 yaşındayım yani gerçekten yetişkin bi insan olduğumu unutmuşum daha dün anladım. Bi toplum içine çıkınca sanıyorum ki herkes benim her dediğimi yapıcak. Kimse benden bişey istemicek ben çok özel bi insanım falan. Özgüvenim de düşmüş. Doğru düzgün iletişim kuramıyorum insanlarla. Bi siz anladınız heralde anlatmak istediğimi. Hani benim hiç öyle evli arkadaşım falan da yok bilmiyorum yani normali mi böyle oluyor. Herkes mi böyle falan.
- +1 yıl
Yok ya ne normali neresi normal
Sevmek korumak kollamak başka şey
Normal yaşantısını değiştirmek vs yanlış
Bebek gibi davranmanın da yeri var
Üzgün olur birisi ölür vs yatar. omzuna öyle uyur saçlarını sever uyur ağlar sızlar vs
Ama her gün her zaman yemek yedir banyosunu yaptır
Elin ayağın yokmu senin az dik dur
İstemiyorum de yaptirma
Kendine güvenin gelsin - +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne demişler her şeyin fazlası zarar. Burada da görüyoruz ilginin ilgi demekte doğru olmaya bilir yaptığı davranışı abartması zarar. Bu sorunları er ya da geç getirecektir. Güzel trol de geçiyor olabilir sizinle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık abartıyor sanki yani tamam dikkat etmesi lazım ama bu kadarda değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ailen iyi davranmıyor ve bunu da görüp biliyorsa tabi ki bebek gibi davranır. Elinin kıymetini bil bu zamanda çok zor böyle bir şey bulmak. Ona hediye falan al, onu sende mutlu et. Ve mutluluklar dilerim bol bol.. Herkesin bulamadığı şey mutluluk ve sen onu eşinin sayesinde bulmuşun tebrik ederim.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Okurken bile yüzüm güldü. Eşin ailenden görmediğin ilgiyi şefkati sana göstermeye çalışıyor. Sonuçta şu an asıl ailen o ve senin mahrum kaldığın şeyleri sana yaşatıyor. Sana tuhaf gelmesi normal çünkü ailenden öyle bir şey görmedin. Eşinin kıymetini bil çünkü böylesini zor bulursun..00 Yorumla
+1 yılBenim eşim de beni el üstünde tutar ben mutlu olayım diye her şeyi yapar ama yemeğimi de yedirmez yani bence o çizgiyi biraz aşmış senin de dediğin gibi bu bebek gibi davranmak oluyo ama sen onun bebeği değilsin esisin bence bunu konuş belli bir sınırı aşınca bu beni olumsuz etkiliyo insan içine çıkınca bocalıyorum de düzeltir kendini sıkma canını seni çok sevdiği için böyle eminim sen konuşunca senin istediğin sınıra geçer
00 Yorumla
+1 yılNe derler bilirsin iyide olsa herşeyin fazlası zarardır, o dengeyi bozmamak lazım. Bir dozu var, hem çocuk hem kadın hem bir yetişkin birçok şeyi barındıracak ilişki olması daha sağlıklı olur. Kimlik karmaşı yaşarsın ve o ilgisini azalttığı an normal insan giibi davranması bile sana kötü bir şey giibi gelir psikolojik açıdan yara alırsın. Eşinde sende sağlıklı bir ilişkiden çıkmışsınız duygusal bir karmaşa var aranızda, yavaş yavaş düzeltmeye bakın.👌
00 Yorumla
+1 yılBabalık duygusu baskın olan erkekler öyle yapar. Psikoljide 3kişilik tipi vardir:çocuksu, babalık (ve ya annelik), olgun kişiler. Senin de çocuksu yapın varsa, mutlu olursunuz böylece. Sadece çok fazla yapmamasını söyle. Kadınlar var kocasına çocuk gibi davranan, erkek ana kuzusu gibi büyütülmüşse, durumdan hoşnut olur. En iyisi iki olgun karakterli insanın evliliği.
00 Yorumla
+1 yılAy inşallah bir gün evlenirsem benim kocişde seninki gibi olur. 🤲 Ayrıca gayet normal olması gereken bu tabi bizim Türk erkekleri kadına değer vermediği için diğer höt höt erkekler normal gibi algılanıyor ama aslında onlar anormal seninki normal.
00 Yorumla
+1 yılgünümüz şartlarında 2 şey imkansızdır
- ışık hızında yolculuk
- bi kadına yaranılmak
ilki yapılabilir ikincisini denerken zarar görebilirsiniz 😱
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ona sevgi gösteriyorsan. Ki göstermezsen bu saydiklarin olmaz. Onun sevgisi sevgi çok kuvvetli. Belli koruyor ve korkuyor. Üzülmenden seni onu sevmemenden vs. İnsan sevdiğine böyle davranır. Surda onun yaptıklarını keşke bana da böyle bir eş nasip olsa diye. Düşünen hanımefendiler var 💐sevginiz hep güçlü kalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 💐Herkesin istediği ama sahip olamadığı bir profil Eşin. Bunu bilmeni isterim. İyi günler 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok gzuel bir şey. Esin seni seviyro ki değer veriyor. Sende ona o sekil davranabilrisin.
Benim eşimde aynısını yapsın isterdim. Ama yaralarımı sarmak yerine yenilerini açtı sanki. İnsan bilip de ona göre destek olmaz mi? Eşinin kıymetini bil canim. Mutluluklar diliyorum size..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@barmen544 kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@barmen544 katılıyorum.
+1 yılNe güzel işte.. Sizi gerçekten seven ve sevgisini göstermekten çekinmeyen bir eş bulmuşsunuz. Bu, birçok insanın arayıp da bulamadığı bir şey. Neden problem olsun ki? Hoşunuza gidiyorsa sorun etmenin manası yok..
00 YorumlaSana tavsiyem bunların kıymetini bil dört elle sarıl bulunmayan şeyler anlattıkların rabbim oyle sevgi ilgiyi saygıyı herkese nasip etsin seni o kadar seviyo ki gördükleri bile yetmiş adama sarıl kocana
00 YorumlaNe güzel işte.. Sizi gerçekten seven ve sevgisini göstermekten çekinmeyen bir eş bulmuşsunuz. Bu, birçok insanın arayıp da bulamadığı bir şey. Neden problem olsun ki? Hoşunuza gidiyorsa sorun etmenin manası yok..
00 Yorumla
+1 yılYok yavrum normal değil bu durum. Hoşuna Gitmiyorsa al karşına konuş. Ben senin eşinim çocuğun değil, ona göre davran vs... ama hoşuna gidiyorsa aynen devam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Normal değil tabi ki kesinlikle sana bir kadın gibi davranmalı. Sen onun çocuğu değil eşisin. Bir yerden sonra tutku ve istekte kaybolur. Ki zaten çok istekte yokmuş
00 YorumlaUmarım benim eşimde böyle ilgili biri olur :D Normal bence
20 Yorumla
+1 yılAilenin sana olan davranışını biliyorsa sana daha iyi daha duygusal davranıyor ve abartmış, bence yanlış yapıyor. Çizgisini ortaya koymalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe mutlu sana sana taparcasına aşık bir kocan var.
Bende aşık olup evleneceğim kadına böyle davranacağım. Prensesler gibi 🥺00 Yorumla
+1 yılYahu bırak normal mi anormal mi sen tadını çıkarmaya bak. Üzümü ye bağını sorgulama. Daha ne istiyorsun allasen bu da sorumu şimdi...
00 Yorumla
+1 yılSen kocandan ne bekliyorsun peki? Sence sana nasıl davranmalı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın gibi. Ama artık olmaz heralde buna alıştığım için normal olan ne yapsa kötü gelicek bana. Değiştin dicem bu sefer de
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kocan gibiyim benim eşimin de anne babası vefat etmiş bebekken akrabalari buyutmus ve herkes cok dislamis ben ona hem eş hem baba oluyorum cocugum gibi koruyup seviyorum bence harika bir kocan var kiymetini bil
00 Yorumla
+1 yılGüzel güzel de böyle. devam ederse sıkıntı yemek yedirmek nedir ya çocuğu değilsin hasta da değilsin ya eşisin sen asiri geldi
00 Yorumla
+1 yılDeğişik yazanlar olmuşta gayet güzel bence. Öpte başına koy. Böyle romantik bir erkek zor bulursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılNormal seviyor adam niye vesvese verip moralini bozuyorsun
10 Yorumla
+1 yılNormal değil. Bence beraber bir çift terapisine gidin.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa burada soru okurken ağladım. Allah nazarlardan saklasın..
00 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel işte nerdeyse tüm kadınlar bunu ister zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Vay be bize şöyle davranan olmadı, çok şanslısın kıymet bil.
00 YorumlaBu kadar fazlası iyi bir şey değil. Kişiliğe saygısızlığa bile giriyor.
00 Yorumla
+1 yılBu çok güzel, demek ki gerçekten seviyor. Ama daha da abartırsa sıkıntı
00 YorumlaSana çok fazla değer veriyor yemek yedirme mevzusu abartış ama 😅
00 Yorumla
+1 yılSizin ki karı koca ilişkisi değil seni acıyor resmen besmele gibi davranıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbunun adı cicim ayı canım 6 ay dan sonra etkileri azalmaya normale dönmeye başlar
00 Yorumla Ne güzel işte çok şanslısın inşallah ileride bozulmaz bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyor ve sizi mutlu etme yolunu, bu söylediklerinizi yapmakta görüyor.
00 Yorumla
+1 yılAdam seni her dakika mutlu etmek istiyor işte ne güzel.
00 YorumlaDaha ne arıyorsun seni seviyor sana değer veriyor işte daha ne olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Abartılan her şey saçma olur. Burada da saçma bir durum var
00 YorumlaAllah'tan ne istiyorsun daha
21 Yorumla
+1 yılAltıni da bezliyormu :)))
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmıyor da tuvalete gidiyorum diyince avcunu açıyor😂
- +1 yıl
Yuhhhhhhhhhh
- +1 yıl
Deme yaaaaaa bak sen hamile kalmak istiyorum desen senin yerine o kalmak ister demedi deme :)
Soran+1 yılBen zaten çocuk çok istemiyorum ama o çocukları çok seviyor. Sırf ben acı çekmeyeyim diye yapmıyor
- +1 yıl
Ayyyy canım bende seni sevesim geldi saçına da kırmızı kurdale takıyormu bu nasıl bir şey ya sizinki ilişki değilki bildiğin ihh vakfı olmuş o seni şey de etmiyordur canın yanmasın diye
Soran+1 yılYapmıyor zaten, dedim ya sadece ben istersem ama orada da aynı kıyamıyor
- +1 yıl
Hahahahahah yok yaaaaaa bu durum iyi değil yaaaa kocanla konuş bence afedersin insan arada yemeğine acı katar tat versin diye bukadar gerçekten fazla yani yeri gelir hayata gülersin yeri gelir direnirsin yani yani orada kıyamıyor olur mu yaaa belki sen hissetmek istiyorsun olanı biteni öyle kadife okşar gibi olmazki hep
+1 yılRuh hastası sadist..!
10 Yorumla
+1 yılAranan erkeği bulmuşsun işte daha ne istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılne güzel işte :D
30 Yorumla
+1 yılNe güzel işte mutlu olman lazım
00 Yorumla
+1 yılNe güzel ilgili iste
00 Yorumla
+1 yılNormal değilde sende istismar etme daha olgun ol
00 YorumlaBen de eşim değil ama öyle davranıyorum ajsjsjjr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte , rahat mı batıyor sana
00 Yorumla
+1 yılRahat mı batıyor bana diyorsun ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSizin ki biraz age play olmuş.
00 Yorumla
+1 yılCicim ayları bitene kadar normal.
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyor işte ne güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Gerçekse güzel. Hayal ürünü gibi geldi :')
00 YorumlaAnormal olan sensin.
00 Yorumla
+1 yılabisi falan varsa bana ayarla
00 Yorumla
+1 yılBiz erkekler ne yapsak suç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanyo yaptırmasın bide yemeğini yedirmesin söyle, onun dışında ne güzel ilgili işte
00 Yorumla
+1 yılAfedersin ama aptal mısın
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri