Güncellemeler
+1 yıl
Sen olsan böyle olan birinden şikayetçi olur musun?
Ben sert ve hızlı yapmaktan hoşlanıyorum, partnerim ise sürekli yavaş yap diyor, bende kendime engel olamıyorum bide geç boslym die sürekli şikayetçi oluyor, böyle sevmeyenler de var mı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sert daha iyi aslında bilemedim
Aynen bencede sert sevmeyen de ne bilim itici geliyorlar bana artık
Önce yavaş başlayıp sonra hızlanmak olması gereken
Aynen bende öyle yapmak istiyorum. Bence sert yapmayı kizlarin yüzde 60 70 i sever die düşünüyorum öyle değil mi.
Aynen doğru 😅
Çok isterdim bana da öyle biri denk gelsin. Oda isteseydi günde 2 3 kez yapardık. Duvardan duvara tırmalardık. Sert ve seri girip çıktığımda aşırı zevk alıyorum. Yavaş ta bslmiyorum bile
Böyle konuşma sabah sabah beni tahrik ediyorsun :D
Ben zaten erekteyim ayakta uyumak bike bilmiyor. Olsa da öyle sert seven biri
Kucağa alıp hoplatip dibine kadar 17 ligi sokmak isterdim. Ben doymazdım ona gerçekten.
Bana doyamazsın o halde 😋
Bilmem benim gibi isen asla doymam günde 2 3 kez yapardık.
Görünür olsam takip atarmısın
Hahahah yok canım partnerine ayıp olur
şu an yok işte 3 ay oldu o yüzden yükselmiş durumdayım. Az konuşalım isterim
Yok konuşmayalım teşekkür ederim 🙃
Ya konusalim derken özel bir konu hakkında fikir alma için. Hadi kırma beni.
Burdan da fikir alabilirsin :D
Özel dedim ama. Gerçekten burada söylemek beni rahatsız eder. Yoksa gerçekten burdan yazardım
Kabul edermisin artık. Gerçekten diyorum ciddi bisey danisicam özel yani.
Ya hayır danışma üroloji uzmanı değilim ben git başka birisine sor
Gerçekten kırıyorsun, ya ben sormak ve söylemek istediğimi soylıyım istersen cevap verirsin istersen de cevap vermez hatta rahatsız edici bisey ise engellersin beni olmaz mı.
Naz yapıyor olabilir
Naz yapsa bir iki yapar her defasindada olmaz yani. Bi kerede sert istesin istiyirum
Kız yavaş diyorsa yavaş yap
Kız hee seferinde havas diyor. Sonuna kadar da yavaş olmak bazen bıktırıyor işte.
Kız yavaş diyorsa yavaş yap
Ama sürekli de yavaş tempo bi yere kadar. Bazen sert ve seri olmak daha çok zevk verir.
Sevgilin de yavaş seviyor anlaşılan o öyle diyormuş
Ben sevmiyorum öyle. Tamam önce o sevişme oral vs sona yavaş tempolarla sot olara devam edilir fakat sonradan sert ve hardcore devam etmek daha zevkliyken neden sürekli yavaş olmamı istiyor.
Kendisine sormadın mı
Soruyorum böyle hoşuma gidiyor diyor. Bende istiyorum ki oda diğer kızlar gibi sert istesin. Acaba bi rahatsızlığı varda söylemiyor mu
Her kız sert istemez
Ama ben isteyen biri olsun isterdim. Buna bi çare bulma gerek fakat ne çare onu bilmiyorum
Konuşup anlaşın
Konuşuyorum başka türlü sevmiyorum haz alamıyorum diyor. Bende o öyle istiyor die sks yapmak istemiyorum