Her konuda olduğu gibi bu konuda da pek çok eşitsizlik söz konusu. Kadınlar istekli olunca o***, isteksiz olunca da kocasını başka kadınlara itmiş oluyor. Bir erkek 10 kişiyle birlikte olsa hiçbir sorun yok. Neden bir kadın olunca problem başlıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Niye ortası yok, istekli ve kocasıyla bir ömür süren çok kadın tanıyorum ben ve gayet eşit ve gayet güzel hayat süren kadınlar biliyorum bu senin söylediğin karakter meselesi ve bambaşka bir konu 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılOrtası olması için karşı cinsin anlayışlı, hoşgörülü ve kibar olması gerekmez mi? Çeşitli baskılar altında büyüyen ve cinselliğin kötü bir şey olduğu söylenilen bir kadın 25 yaşına kadar bu şekilde yaşıyor. Bunun karşılığında da cinsel tabuları oluşuyor bu durumda erkeğin sabrı ve hoş görüşü gerekiyor. Bir taraftan da bir şeyler yaşamış kadın olduğunda damga vuruluyor. O her şeyi yapan erkekler temiz kız arayışına giriyorlar.
Soran+1 yılÇok kişi gördüm her haltı yiyip temiz kızla evlenmiş. Tabi bunun tam tersi durumla da karşılaştım o daha nadir oluyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü Bir erkek erkek arkadaşlarına ben on kişiyle yattım dediğinde biz ona şerefsiz jigolo gibi laflar söylemiyoruz ama bir kadın kız arkadaşına ben on kişiyle yattım derse kızlar onu bacım der
01 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda haklısın kadın kadına da yapıyor bunu. Erkekler de var ama biz insanlar olarak neyi paylaşamıyoruz ya...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılYanliş dusunuyorsun kadin ya da erkek kim cinsellik sevip boslukta kalir partneri tarafindan doyurulmazsq burada bosluk olusur bunu tamamlamaya gider kadinlar biraz cekingen korktuklari ic8n daha az yaklasimda bulunur.
00 Yorumla
+1 yılKüçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu kanun değil ki. insanların saçma yorumlarından oluşan bir adet. erkekleri ön plana alan kitlenin anlayışı. ama gerçeklerin fotoğrafı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yalnız bu bahsettiklerine biz kendini geliştirmemiş primatlar diyoruz. Herkesi bir tutma
011 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın çoğunluğu bu şekilde lfkhlfh
- +1 yıl
@TurritopsisDohrnii olm az bi geniş çerçeveden bakın lan jfjskdk dar görüşlülük nereye kadar. Bu arada sana söylemiyorum bro böyle olanlara söylüyorum
Soran+1 yılHayır ben bunu gerçek manada görüp öğrenmek amaçlı sordum. Herkesi bir tutmuyorum zaten. Genellik bu şekilde farkındasındır sende.
Soran+1 yılEn güzelini yapıyorsun.
Soran+1 yılEvdekilere nasıl baş edeceğim :) Dışarıdan biri olsa pek sorun yok zaten.
Soran+1 yılO şekilde de diyemem vicdanım el vermiyor :)
Soran+1 yılAhaha bunu da yapamam çünkü böyle kişilere ne anlatırsan veya ne söylersen söyle sonuç ya da ne yaparsan yap. Sonuç aynı değişen hiçbir şey yok gerçekten. Yakında gidiyorum zaten evden de azcık dişimi sıkabilirim sjsjsjsjsj
+1 yılYine erkekler suçlu, baktı suçlu, kalktı suçlu indi suçlu bakmadı suçlu öpmedi suçlu
016 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda suç göremiyorum ben... Fazla baskılanmış insanların ilişki konusunda çekingen davranması ve geri planda durması gayet normal. Tabii siz erkekler olarak her şeyi rahat rahat yaşadığınız için sizlik pek bir problem yok tabii...
- +1 yıl
😀kim o zaman suçlu
Soran+1 yılSen suçlusun 😅
- +1 yıl
Ben naptım ya şimdi 😒
Soran+1 yılBu yorumu yapman yetti 😅
- +1 yıl
Bak ya cokuyuzsun😛
- +1 yıl
buarada erkeklerin rahat olduğunu kim söylemiş. Dünyada evlenen kadınların çoğu işini bırakıyor bilimsel araştırmarı kaynakları var. Kadınların rekabet duygusu yok tek istedikleri rahat bir hayat. Kadınların stem alanlarında erkeklere göre karşılaştırınca neredeyse katkısı yok. Dünyada en çok intihar eden cins erkek en çok ağır işlerde çalışanda erkek en çok beyin gücü gerektiren kişilerde gene erkek dünyanın en zenginleride erkek. Ataerkil bir toplumdayız eşit maaş alamıyorz dünya kadınları basklıyor demek direk yanlış evet eşitsizlkler var ama kadınların baskı yemesinden dolayı değil çoğunun kendi tercihi. İskandinavda bununla ilgili araştırma yapıldı kadınlara seçim sansı bırakıldıgında direk ağır çalışmalı ve beyin gücü gerektiren işlerden direk sakınıyorlar. Vasıflı kadınalr bile direk maddi bir kaynak bulunca işi bırakıyor
- +1 yıl
eşitlik kavramıan gelirsik aslında eşitlil doğru veya yanlış diye birşeyde yok. Tabiatta güçlü olan zayıf olanı yer. Bir erkek aslan eğer sürüyü koruyan erkeği öldürürse bütün dişilerle zorla çiftleşiyor. Biz insanız diyorsunda ne zamandır insanız hala ilkeliz ve hala güç konusuyor. Basında oyle başladı halende oyle devam ediyor fizyolojik olmasına gerek yok. Oyle başladı ideolojik olarak evrilde kültür oldu mesele bu. Kadınların zaten baskılanması başlı başına eşitsizlik eşit olsak zaten bu sorun olmaz. Birşeyi arıyorsan zaten olmadığındandır
- +1 yıl
her zaman şiddet olucak her zaman eşitsizlik olucak her zamanda buna karşı mücadele olucak
Soran+1 yılTeşekkür ederim değerli yorumun için öncelikle. Ben bu soruyu sordum ve çeşitli insanlardan farklı bilgiler edinebileceğimi de düşündüğüm için sordum zaten. Biri diyebilir tamam öyle diyorsun da bak erkekler de durum bu. Maalesef söylediğim şeylerin hepsine katılıyorum. Diyecek tek bir söz bile kalmadı üstüne. Bazı şeylerde bazı istisnalar elbette mümkün ama genele vurunca sonuç bu şekilde çıkıyor.
- +1 yıl
Rica ederim umarın yanlış anlaşılmamışımdır. Aslında bizi hayvanlardan ayıran şey zekamızdır. Ve erkek ile kadın IQ olarak gerçekten neredeyse fark yoktur. İlkel duygularımızdan arındğımızda dünya daha iyi bir yer olucak bunu kastettim aslında.
- +1 yıl
İşte kadın hizmet eder erkek eve para getirir evi korur bunlar sorun bunların temelinde gene ilkel duygular yatıyor. Erkeğin yuvasını koruması dişilerin çocuklara bakması ve gebelik zamanlarında korunmaları gerekmesi vs. Ve gerçekten kadınlar kendi tercihleriyle çalışmamayı tercih ediyorlar. Çünkü öyle bir kültür halinde dünya. Bunun kırılması lazım kadınlarında kendililerini eğitmesi lazım ve stem alanlarına yoğunlaşmaları bilime katkı sağlamaları herşeyi hızlandırır.
Soran+1 yılBen seni öyle güzel anladım ki inan. Asla yanlış anlamadım halı kısaca özetledin. Kadın veya erkek olarak bazı şeyler ayrışma veya çatışma yaşayabiliriz bu çok doğal. Sorumluluklar farklı alanlarda da olabilir. Sadece insan olduğumuzu unutmadan bir şeyler yaparsak kesinlikle güzel şeyler olacağına inanıyorum. Dediğin gibi aslında hala ilkel çağda yaşıyoruz bir kadın arkadaş grubu veya bir erkek arkadaş grubunda bile hatta en güçlü hangisiyse onun sözü geçiyor. Karşı cins olarak birbirimize uyguladığımız dayatmalar harici hemcinslere de yapıyoruz. Bir kadın bir kadına bir erkek de aynı şekilde bir erkeğe yapıyor bunu. Ama yanlış tabir mi olur acaba bilmiyorum. Bizi hayvanlardan ayıran tek şey zeka olmasına rağmen biraz onlar kadar olabilsek daha yaşanılabilir halde oluruz gibi :)
Soran+1 yılKesinlikle ben elimden geldiği kadar bilinçlenmeye ve bilinçlendirmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
Anlama sevindim. her şey değişiyor sürekli değişir gelecekte ne olacağını göreceğiz :) yani torunlarım en azından görmeye başlar ldkglddgf
Soran+1 yılAhahaha haklısın dünya daha güzel hale gelsin de en azından onlar görsün :)
+1 yılİstekli kadın daha iyidir. No o... Eşitsizlik benim için var. Ben yatakta kadına değer veriyorum. Erkekler vermiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu konuda nasıl bı eşitlik formülün var peki skormu tutulsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyin skoru pardon? Ben herhangi bir skordan falan bahsetmiyorum farkındasındır umarım.
Soran+1 yılTabi herkesin tercih ve kabulü vardır. Benim bahsettiğim tam olarak bu değil ama erkek istediğini yapabilirken kadınlar niye bu konuda baskı görüyor? Ben sana demiyorum çok kez ilişkiye girmiş birini kabul et. Tercihine göre hareket edersin elbette.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma ilgisini sevdigi kişiye veya eşine göstermesi yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDolaylı olarak kültürümüzü değiştiren arap etkisi sebebiyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın istekli olmalı arkadaş, istekli kadın or... filanda değildir
00 YorumlaNeyde eşitlik var ki bunda bekliyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şeyde hiç kimse için eşitlik yok aslında kuzum. İnsanların fikirlerini duymak için sordum aslında bu soruyu tam olarak. Gayet güzel fikirler duydum ve memnun da oldum açıkçası. Erkek veya kadın olarak birbirimizle çatışma yetmez gibi sürekli hemcinslerimizle de çatışıyoruz işte. Öyle b*ktan bir dünya :)
Haklisin walla
16 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsak suç ortası zaten yok 😅
- +1 yıl
Ne yapsanız en iyisini yaparsınız
- +1 yıl
Tanışalım mı canım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılYobaz zihniyet yüzünden.
04 Yorumla
Soran+1 yılYobazlikları batsın yani ne diyim... Kadın baskı altında büyüyor zaten ve fazlaca kısıtlı. Evleniyor eşi aldatıyor. Tabii adam haklı demiyorum bu konuda ama kadının tabuları ve korkuları bu duruma sebep oluyor. Şöyle bir hikaye duymuştum evleniyor kız istekli ve izlediklerinden gördüğü gibi gidip eline alıyor. Adamın memnun olması gereken yerde o gün bir kaç laf ediyor. Ondan sonra zaten cinsel hayat sönük bir şekilde gidiyor artık. Ne yapsak gerçekten yaranamıyoruz.
- +1 yıl
Kadının özgür ve akıllı olması onları korkutuyor.
Soran+1 yılKesinlikle haklısın.
- +1 yıl
Çünkü akıllı kadına köle gibi davranamaz bu da onun sözde erkeklik tahtını sarsıyor.
Bence kadında erkek de dibine kadar yaşamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü biz errrrrrkeğiz
04 Yorumla- +1 yıl
@rosê62 yes
- +1 yıl
@rosê62 noldu sevdinmi
+1 yılKadindada olmamali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru dedin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı