Cinsel Yaşam Seks yaparken yapılması en hoşunuza giden şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yorumlarınızı bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Oral mide bulandırıcı bye. Seks yaparken yapılması en hoşunuza giden şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Uzun sürmesi 0 0 Yorumla
TatlıFırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hiç durmadan hızlıca oral yapılması.. Çıldırıyorum. Yırtacak bir şeyler arıyorum o an.. 16 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Öpüşürken seyimin oksanmasi yavaşça sivazlanmasi karsi tarafından kalçasını ellemek deli eder beni birde oral yapılmasi elbette 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Ben partnere oral yapıp yaptırmayı severim, ilişkide en az 5 pozisyonda girmeyi severim 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Vücuduma iz bırakması özellikle göğüs kasik ve sirtima 0 0 Yorumla
Geceyarısı_ekspresi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beni giderek daha cok arzuladigi herhangi bir sey hissetmek 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Vahşice öpüşmeler, oral yapılması ve altımda inlemesi bana zevk veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerimin benim gibi doyumsuz olmasını isterim ve sert sevsin. Böyle birini nerde bulacağım acaba 🤔 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Arzu ve tutku varsa yapılan hemen her şey iyi gelir 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Penisimin yalanması sonra üzerine oturup içine alması.👍😊 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kadının zevk alması en önemli kriterim. Zevk almıyorsa yarım bırakırım. 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sert.. 7 4 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Hepşniz de sert seviyorsunuz Yorumla Hemeraaa +1 yıl @BilmişBirey napıyım karşımda erkek olmayan erkekle mi se.. vişiyim Yorumla BilmişBirey +1 yıl Hahaha bak gaza getirmeyi de biliyorsun senden korkulur ama belini kırmayalım sonra dikkat et 😂 Yorumla Hemeraaa +1 yıl @BilmişBirey 😏😏 Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Ucuzu alıp vakumlamasi gözlerime baka baka 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Oral ve özgüvenli tavırlar 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. oral beni benden alıyor özellikle aniden yapması 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Kesinlikle güzel yapılan oral çıldırtır 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mşsyonerdeyken kedi bakışı atması 0 0 Yorumla
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Domalmasını bilen bir hatunu izlemek desem 😇 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl sevismek ev guzeli tabi hissederek 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. atesli cılgın olunması 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapilmasi degilde soylenmesi, acim secik sozler 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Kulağımın arkasına sıcak nefes uflenmesi... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızın aldığı zevki izlemek 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve hiç durmadan oral yaparken kıvranmasını izlemek Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Çıkardığı sesler 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Konuşmak 0 0 Yorumla
Albero Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Yapılması 0 1 Yorumla Albero +1 yıl O kafi benim için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oral yaa 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Midene kadar sokacağım için problem olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Uzun sürmesi
Hiç durmadan hızlıca oral yapılması.. Çıldırıyorum. Yırtacak bir şeyler arıyorum o an..
Öpüşürken seyimin oksanmasi yavaşça sivazlanmasi karsi tarafından kalçasını ellemek deli eder beni birde oral yapılmasi elbette
Ben partnere oral yapıp yaptırmayı severim, ilişkide en az 5 pozisyonda girmeyi severim
Vücuduma iz bırakması özellikle göğüs kasik ve sirtima
Beni giderek daha cok arzuladigi herhangi bir sey hissetmek
Vahşice öpüşmeler, oral yapılması ve altımda inlemesi bana zevk veriyor
oral seks yaparak boşaltaması
En sevdiğim
Partnerimin benim gibi doyumsuz olmasını isterim ve sert sevsin. Böyle birini nerde bulacağım acaba 🤔
Kulak yalama, boynu öpme ve göğüs emme yalama, oral
Oral oral oral
Yalamak yalanmak ve konuşmak açıkça konuşmak
Arzu ve tutku varsa yapılan hemen her şey iyi gelir
Penisimin yalanması sonra üzerine oturup içine alması.👍😊
Kadının zevk alması en önemli kriterim. Zevk almıyorsa yarım bırakırım.
Sert..
Hepşniz de sert seviyorsunuz
@BilmişBirey napıyım karşımda erkek olmayan erkekle mi se.. vişiyim
Hahaha bak gaza getirmeyi de biliyorsun senden korkulur ama belini kırmayalım sonra dikkat et 😂
@BilmişBirey 😏😏
Ucuzu alıp vakumlamasi gözlerime baka baka
Oral ve özgüvenli tavırlar
oral beni benden alıyor özellikle aniden yapması
Uzunn ve güzel yapılan oral
Doggy pozisyonu ve 69 olabilir
Kesinlikle güzel yapılan oral çıldırtır
Mşsyonerdeyken kedi bakışı atması
Domalmasını bilen bir hatunu izlemek desem 😇
sevismek ev guzeli tabi hissederek
hic bir sinirlama olmamasi
atesli cılgın olunması
Yapilmasi degilde soylenmesi, acim secik sozler
Kulağımın arkasına sıcak nefes uflenmesi...
Sen o üniversite başladın iyice azıttın 😃
Dudaklardan çılan titremeler ohlamalar
Kızın aldığı zevki izlemek
Ve hiç durmadan oral yaparken kıvranmasını izlemek
Tokatlamayı severim
Üstünde sürtünmesi
Çıkardığı sesler
Üzerine oturması
Oral yapılması
Yumurtalıklarımın ellenmesi
Konuşması
Konuşmak