Cinsel Yaşam Erkekler denize mayo ile girmeseniz mi? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bütün mal ne var ne yok meydanda 😀😀bugün kaç kişinin kini ezberledim siz düşünün artık 😳😳😳🤒🔥 Erkekler denize mayo ile girmeseniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl artık mayo ile giren yok sanıyordummalum canavar uyanınca mayoyu deliyor 1 3 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Çok fazla 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok kötü :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl Evet gözlerim kanadı 😀😀 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tamam artık girmezler. Hoşlanmıyorsanız bakmamak gibi bir eylemi gerçekleştirebilirsiniz ama kusura bakmayın bir daha olmaz. 1 0 Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pantolonla girin kardeşlerim. Benim öğretmen bacıma mal beyanında bulunmayın 1 0 Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Büyük küçük kalın ince her türden var diyorsun 😂😂 1 0 Yorumla
BilmişBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Tatile mi çıktınız ne güzel. Siz de ipli bikini giyin lütfen 1 17 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Çıktım dönüyorum şuanda😀😀😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Ah yine kaçırdık. Nereye dönüyorsunuz? Yorumla vakaivakvak +1 yıl İstanbul'a 😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Ah ikinci soru nereden 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahah Antalya kastan😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Eee çok iyi beee. Kaslı erkeklerin şeyi güzel gelmedi mi şimdi Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ayyy ihrencti 😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Hahah tamam siz estetiksiniz biz çirkin Yorumla vakaivakvak +1 yıl Haha aynen 😀😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl 😂 işe başlayacaksın yine Yorumla vakaivakvak +1 yıl Evet aynen 😀😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Meslek ne? Yorumla vakaivakvak +1 yıl Öğretmen Yorumla BilmişBirey +1 yıl Aa tatile devam değil mi? Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bende değil 😀😀 Yorumla BilmişBirey +1 yıl Neden? Aa merak ettim Yorumla vakaivakvak +1 yıl Uzun hikaye uaa Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hepsini istedin mi 😂 1 43 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hayır tabi ki sapik miyim 😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Sanki biraz var Yorumla vakaivakvak +1 yıl Aaa üzerime iyilik sağlık 😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Bende kadınlara bakıyorum sapık mıyım yani Yorumla vakaivakvak +1 yıl Himm evet her kadına potansiyel o gözle bakiyorsan sapiksin😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Sanki sen başka gözle baktın 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Başka gözle baktım hepsi bacım 😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Onlar sana farklı gözle baktı ama Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bilemem orasını. 😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Belli belli merak etme ben anladım 😈 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neyi anladın😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Herkesi rönt yapan sensin sana sormalı 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Gözüme gözüme sokulan şey röntgen olmaz 😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Sizde sokuyorsunuz sende bakma ama bakmak için de sen can atıyorsun 😂😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne alaka yahu adam karşımda çıkmış suda meydan da 😀😀ne yapım yani Yorumla gacar4886 +1 yıl Bakma istekli olduğun için mecburen bakıyorsun 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Te allam yaa istekle ne alakası var yaa 😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Hadi hadi utanma istekli olduğun için bakıyorsun belli 😂😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hiçte biile gözüme sokulduğu için 😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl 28 yaşındasın alış artık bunlara ya da kendine bir koca bul milletin orasına burasına bakma 🤣 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Aaaa üzerime iyilik sağlık iftiranın böylesi 😀😀😀bana koca çok bakmak istesem 🤔ayrıca yaşım 29 Yorumla gacar4886 +1 yıl Evde kalmış hissediyorsun o zaman kendini istekten dolayı 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yaa senin derdin ne 🤔😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Bilmem sence ne Yorumla vakaivakvak +1 yıl Her dedigimin tersini diyon😀😀zaten yoldan geldim ayaklarım şiş sis Yorumla gacar4886 +1 yıl Masaja git o kadar bakarsan olacağı bu 😒 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Mutlu sonlu masaja mi gideyim😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Ne bileyim kızım ben 😂😂😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahaha sen söyledin alla alla 😀yerde tavsiye et Yorumla gacar4886 +1 yıl Bodrum'a gelmen lazım 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Daha yeni Antalya dan geldim ayaklarım şiş sis asla 😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Senin farklı sorunların var sadece ayak değil 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Te allam yaa sen ikizler burcu musun 😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Yoo başak Yorumla gacar4886 +1 yıl Burçla ne alakası var onu anlamadım Yorumla vakaivakvak +1 yıl Burçların insan hayatında sirayet ettigini düşünürüm 😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Yani? Ben başağım nasıl biriyim sence Yorumla vakaivakvak +1 yıl Uzak durulası😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Senin akrep mi Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yukselenim akrep burcum aslan Yorumla gacar4886 +1 yıl Tehlikelisin her anlamda 😈 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Öyle mi diyorsun 😀😀😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl İstek atmıştım ama 😒 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kötü bir görüntü mü tiksindin mi 1 10 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Evet herkesin şeyini görmek zorunda mıyız 😀😀 Yorumla Meredian +1 yıl Ben bir sürü kadının şeyini görmek isterdim 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bak o sensin😀 Yorumla Meredian +1 yıl Kim küm kim? Yorumla vakaivakvak +1 yıl Görmek isteyen 😀 Yorumla Meredian +1 yıl Göstermek isteyenler nerede Yorumla vakaivakvak +1 yıl Onu da sen bul 😀😀😀 Yorumla Meredian +1 yıl Hadi beee sne ne giydin Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne giyinmesi gerekiyorsa,😀😀 Yorumla Meredian +1 yıl Mayo? Bikini? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni neden rahatsız ediyor ki 😊 1 14 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Gözlerim kanadı😀😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyden bakalım Hoşuna mı gitti yoksa tersi mi?😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tersi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂tahmin etmiştim Yapacak bir şey var mı sence Yorumla vakaivakvak +1 yıl Daha uzun bişi giymek gibi 😀ama yoo siz bundan keyif alıyorsunuz ve hele fark edildiğini bilmek delirtiyor sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben asla mayo giymem Sevmiyorum çünkü Ve gerçekten de iyi durmuyor Peki sen sahilde nasıl giyiniyorsun Yorumla vakaivakvak +1 yıl Nasıl giyinmesi gerekirse öyle 😀😀demek sen göstermiyordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel şeyler saklı olur her zaman 😉Ama tabi ki öyle de belli oluyor 😁 Yorumla vakaivakvak +1 yıl O zaman pijama giy😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana istek attım Kabul etmiyorsun 😁 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Çok etmem istekleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica etsem 😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Himm az daha yalvar 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada yalvarmam 😊Özelden bana bi yazsan sevinirim Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İştahını mı açtılar 🤣 1 0 Yorumla
Mehmet9901 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Maşşallah sendede dürbün gibi göz varmış😂😂😂 1 0 Yorumla
yoköylezararliseyler Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ezberlediğine göre iyice incelemişsin lasdasldkals 1 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Şorttan da çıkabiliyor ama 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Slip mi artmış 1 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Benimkini de gördün mü 0 0 Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. girsinelr:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
artık mayo ile giren yok sanıyordum
malum canavar uyanınca mayoyu deliyor
Çok fazla 😀😀
çok kötü :D
Evet gözlerim kanadı 😀😀
Tamam artık girmezler. Hoşlanmıyorsanız bakmamak gibi bir eylemi gerçekleştirebilirsiniz ama kusura bakmayın bir daha olmaz.
Pantolonla girin kardeşlerim. Benim öğretmen bacıma mal beyanında bulunmayın
Büyük küçük kalın ince her türden var diyorsun 😂😂
Tatile mi çıktınız ne güzel. Siz de ipli bikini giyin lütfen
Çıktım dönüyorum şuanda😀😀😀
Ah yine kaçırdık. Nereye dönüyorsunuz?
İstanbul'a 😀
Ah ikinci soru nereden 😂
Hahah Antalya kastan😀
Eee çok iyi beee. Kaslı erkeklerin şeyi güzel gelmedi mi şimdi
Ayyy ihrencti 😀
Hahah tamam siz estetiksiniz biz çirkin
Haha aynen 😀😀
😂 işe başlayacaksın yine
Evet aynen 😀😀
Meslek ne?
Öğretmen
Aa tatile devam değil mi?
Bende değil 😀😀
Neden? Aa merak ettim
Uzun hikaye uaa
Hepsini istedin mi 😂
Hayır tabi ki sapik miyim 😀
Sanki biraz var
Aaa üzerime iyilik sağlık 😀
Bende kadınlara bakıyorum sapık mıyım yani
Himm evet her kadına potansiyel o gözle bakiyorsan sapiksin😀
Sanki sen başka gözle baktın 😂
Başka gözle baktım hepsi bacım 😀😀😀
Onlar sana farklı gözle baktı ama
Bilemem orasını. 😀😀
Belli belli merak etme ben anladım 😈
Neyi anladın😀😀😀
Herkesi rönt yapan sensin sana sormalı 😂
Gözüme gözüme sokulan şey röntgen olmaz 😀😀😀
Sizde sokuyorsunuz sende bakma ama bakmak için de sen can atıyorsun 😂😂😂
Ne alaka yahu adam karşımda çıkmış suda meydan da 😀😀ne yapım yani
Bakma istekli olduğun için mecburen bakıyorsun 😂
Te allam yaa istekle ne alakası var yaa 😀😀😀
Hadi hadi utanma istekli olduğun için bakıyorsun belli 😂😂😂
Hiçte biile gözüme sokulduğu için 😀😀😀
28 yaşındasın alış artık bunlara ya da kendine bir koca bul milletin orasına burasına bakma 🤣
Aaaa üzerime iyilik sağlık iftiranın böylesi 😀😀😀bana koca çok bakmak istesem 🤔ayrıca yaşım 29
Evde kalmış hissediyorsun o zaman kendini istekten dolayı 😂
Yaa senin derdin ne 🤔😀😀
Bilmem sence ne
Her dedigimin tersini diyon😀😀zaten yoldan geldim ayaklarım şiş sis
Masaja git o kadar bakarsan olacağı bu 😒
Mutlu sonlu masaja mi gideyim😀😀😀
Ne bileyim kızım ben 😂😂😂
Hahaha sen söyledin alla alla 😀yerde tavsiye et
Bodrum'a gelmen lazım 😂
Daha yeni Antalya dan geldim ayaklarım şiş sis asla 😀😀😀
Senin farklı sorunların var sadece ayak değil 😂
Te allam yaa sen ikizler burcu musun 😀
Yoo başak
Burçla ne alakası var onu anlamadım
Burçların insan hayatında sirayet ettigini düşünürüm 😀
Yani? Ben başağım nasıl biriyim sence
Uzak durulası😀😀
Senin akrep mi
Yukselenim akrep burcum aslan
Tehlikelisin her anlamda 😈
Öyle mi diyorsun 😀😀😀
İstek atmıştım ama 😒
Kötü bir görüntü mü tiksindin mi
Evet herkesin şeyini görmek zorunda mıyız 😀😀
Ben bir sürü kadının şeyini görmek isterdim 😂
Bak o sensin😀
Kim küm kim?
Görmek isteyen 😀
Göstermek isteyenler nerede
Onu da sen bul 😀😀😀
Hadi beee sne ne giydin
Ne giyinmesi gerekiyorsa,😀😀
Mayo? Bikini?
Seni neden rahatsız ediyor ki 😊
Gözlerim kanadı😀😀😀😀
Neyden bakalım
Hoşuna mı gitti yoksa tersi mi?😊
Tersi
😂tahmin etmiştim
Yapacak bir şey var mı sence
Daha uzun bişi giymek gibi 😀ama yoo siz bundan keyif alıyorsunuz ve hele fark edildiğini bilmek delirtiyor sizi
Hayır ben asla mayo giymem
Sevmiyorum çünkü
Ve gerçekten de iyi durmuyor
Peki sen sahilde nasıl giyiniyorsun
Nasıl giyinmesi gerekirse öyle 😀😀demek sen göstermiyordun
Güzel şeyler saklı olur her zaman 😉
Ama tabi ki öyle de belli oluyor 😁
O zaman pijama giy😀😀
Sana istek attım
Kabul etmiyorsun 😁
Çok etmem istekleri
Rica etsem 😊