Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça kolay çünkü hani bir şey yapmıyorsun sadece konuşuyorsun temas yok bir şey yok kendi kendini elleyerek tatmin etmeye çalışıyorsun yani aslında bunun bir zevki bile bana çok Ergence geliyor önce hani düşünüyordum biraz mantıklı geliyordu ama şimdi şöyle dönüp bakıyorum da çok Ergence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim için zor ya.. Nasıl olacak ki o. Bir yandan yazıp bir yandan okuyup mu zevk almaya çalışacağım. Mükünmü bu. Üstelik karşımda ki zavallının kırk takla atması lazım bunun için. Artık beynini öyle bir çalıştırmalı ki.. Kurgu üstüne kurgular, hikaye üstüne hikayer falan.. Bir kaç saatini sırf bana ayıracaksa böyle.. Ohoo, ölme eşeğim ölme. Yok tavsiye etmem. Ona yazık valla. Ben böyle uğraşıp durursam yandık valla der ilişkiyi bitirir gider valla. Hiç gerek yok.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kişilere, hayal güçlerine, bunu iyi ifade edebilme becerilerine bağlı.
Zaten normal hayatta, düzenli mst yapmayan birinin, sextingten haz alma şansı pek olmaz.
30 Yorumla
+1 yılİstek ve arzuya bakar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen anlamsız buluyorum. sadece düşünmek isteseydim video izleyerek te ulaşabilirim
10 Yorumla Selamlar,
Bunu öncelikle kiminle yaptığına göre değişiyor. Bazen öyle keyifli oluyor ki sanki gerçeği ile yarıştırabilirsin. Bu tamamen insanın kendi ve karşısında ki insanın hayal gücü ve bunu ifade edebilme tanımı ile alakalı. İsteyince harika sonuçlar ortaya çıkıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Valla şöyle Söyleyim Beni Orgazm etmek çok kolaydır 🤭 Kız göstersin hemen fışkıra fışkıra gelir tabi erken boşalma ilkinde oluyor sonrakinde normale dönüyor ilkde olması bence Normaldir diye düşünüyorum çünkü ilk de testisler sperm dolu oluyor erkek de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın karşısında benim gibi bir kadın varsa kolay, ama alelada tırt kadınlar varsa zor.
92 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir özgüven
+1 yılsexting ile de orgazm olamayan gitsin organlarını aldırsın artık
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılReelden yapma şansım yok o yüzden sanal yani reelde yapana kadar
98 Yorumla- +1 yıl
😋😋😋
Cevap sahibi+1 yıl@karadenizÇocuğuu 😈😈😈
- +1 yıl
Yaklaşş 😋😘😘
Cevap sahibi+1 yıl@karadenizÇocuğuu yaklaştım 😅
- +1 yıl
Eee yapıyo muyuz😁
- +1 yıl
Gelsene
O kadar kolay ve keyifli ki anlatamam bunu🥰iki arzulu insanın tutkuyla yaptığı sexting en az gerçegi akdsr ıslatıyor insanı kesinlikle harika bir şey benim için 🍑
20 Yorumla
+1 yılNe kadar arzuladığımıza bağlı.. Mümkündür yani..
10 Yorumla
+1 yılYani valla ne sanal ne reel böyle bir şey yaşamadım. Kız fazlaca kirazlarını sarılarak bastırınca çüküm kalkıp değdi diye özür dileyen biri olunca her şey çok daha zor oluyor 😅
10 Yorumla
+1 yılKolay çünkü sexingde fantezi dünyan çok fazla geniştir her istediğin fanteziyi kurabilirsin gerçekte yapmaya utandigin cekindigin korktuğun her şeyi deneyebilirsin
10 YorumlaAlışmışlar için kolaydır. Alışamayan içinse zor olur.
30 Yorumla
+1 yılOlur mümkündür. Dün akşam üstü 2 tane hanımefendiyi sexting yoluyla boşalttım. Devamında bende boşaldım. Ne fışkırdı ama... ;)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlrda organzm faklıdır 4 dakada ucup ard arda 4 kere ucanda var 20 dakka ön sevışmryle 40 dakkada bir kere zorla ucanda var
10 Yorumla
+1 yılbana hiç çekici gelmiyor ne alaka abi gerçeği varken avunmak neden? ne yani zirveye ulaşıp telefonamı boşalıyorsunuz bitişi anlayamadım
10 Yorumla
+1 yılSeksting başka bir dünya; istediğin takdirde her halükarda zevk alırsın. Bir nesil, bulvar gazetelerinin yaprağıyla yeşillendi
10 Yorumlaİşini bilen uyumlu çiftler gayet güzel boşalır, yıllar önce bir arkadaşla yaptığımızda ben bi olurken o beskere bosaliyordu
10 YorumlaReel deneyimi olmayanlar için kolay, ama o zevki yaşamış insanlar için herhangi bir etkisi olmuyor :)
10 Yorumla
+1 yılKişiye bağlı bazıları hemen oluyor bazılarıda saatlerce olamıyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdaki kişinin tecrübesine bağlı olarak değişir bu.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılFanteziler, düşler, hormonlar, masaj sonra bir rahatlama hissi 😁
10 Yorumla
+1 yılAma bu sadece sana bağlı değil ki. Karşındaki hiç katılmıyorsa olaya olmuyor yani
10 Yorumla
+1 yılbirisiyle tek yaptım vede.. erkekler orgazm sorunu yaşamaz :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aslında işini bilene çok basit ve çok zevkli bazen reelden bile kolay
10 Yorumlaİstek varsa kolay. Karşıdaki bireyin bilgi ve hayal gücünü ölçmekse zor.
10 Yorumla
+1 yılSesli görüntülü olursa olur ama diğer türlü çok zor
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sen hiç yaptın mı ki
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSırf yazı okuyarak ya da video izleyerek orgazm olunup olunmadığını bilmiyorum.
10 Yorumla Bence kimin ile yaptığına bağlı. Ten uyumuna benzer bi uyum oluyo kimileri ile aranda sexting yaparken
10 YorumlaNe kadar istekli olduğuna ve karşıdakine bağlı
70 Yorumla
+1 yılZor ama zevkli yavaş yavaş ağır ağır ilerleyeceksin kendini yavaşça okşayacaksın sonundaki patlaması da fena oluyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum maalesef bir yandan merak uyandırıyor bir yandan saçma geliyor
10 Yorumla
+1 yılBen seviyorum kolay da ulaşıyorum hele ki karşı tarafla kafamız uyuşursa üfff
10 Yorumla
+1 yılBunu becerebilen biri ile kolay
50 Yorumlaİstemek önemli karşindaki kişiyi
20 YorumlaGereksiz zaman kaybı derim
20 Yorumla
+1 yılkolay tabi ablaaa
10 Yorumlakolay. sen de yapıyor musun
10 Yorumla
+1 yılBoş şeylerle uğraşmam
10 YorumlaKolay ve güzel
10 YorumlaEğer iyi bir partnerse çok kolay
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu anlamam bam bam bam olay dırekt
10 Yorumla Her gün birini Orgazm ediyorum 🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Zorr
71 Yorumla
+1 yılZor bnce
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZorr
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPertnerine bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen kolay geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındakı kişiye bağlı
10 Yorumla
+1 yılHiç anlamam..
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet orgazm garantili yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılsexting ile mi 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Guzel olur 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübeye bagli bir durum
10 Yorumla
+1 yılBen birkac kizi bosaltmistim
10 Yorumla
+1 yılkarşıdakine bağlı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı zor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet kolay
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBasit
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Et ete deymeli...
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler