iyi akşamlar merhaba ben yeni evliyim eşim dünyanın en merhametlisi en iyi en düşünceli en cana yakın yakışıklı adamı bana göre. allah’a çok şükür maddi açıdan da çok çok rahatız. ne desem ikiletmez ağzımın içine bakar.. konuşurken, gezerken, film izlerken her şey harika ama cinsellik konusunda iyi anlaşamıyoruz. çekiniyor gibi hissediyorum sanırım penisini dert ediyor biraz küçük diye, seks esnasında anlıyorum hareketlerinden.. ama benim umrumda bile değil ona çok aşığım ve “penisinin küçüklüğünü önemsemiyorum” desem daha güzel bi cinsel hayatımız olur mu? böyle bir şey söylesem “zaten penisimin küçük olduğunun farkındaymış” diye düşünüp kendi içine mi kapanır iyice?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZevk almiyorsan, yani yemiyorsa bunu söyleme, hem de küçük olduğunu dert etmiyorum dersen de bir eksiklik olduğunu düşünür. Cidden küçükse de kendi psikolojisi için ameliyat olabilir 2, 3 cm daha uzun oluyor, 13 falansa 15 ya da 16 olur, kafaya takmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evliyim. Sen öyle deme. Penisine ilgi göster. Okşa. Orada vakit geçir. Akşama kadar bunu arzuluyorum filan de. Penisinin hayaliyle vs vs istediğini söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılabartma ben dürüst bir insanım içimden geçen güzel şeyleri söylüyorum ona
- +1 yıl
Abartmıyorum. Erkeğin duymak istediği bu. Küçüklüğünü dert etmiyorum demek daha yaralayıcı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
+1 yılÖyle deme tabi ki, cinsellik konusurken neden çekiniyorsun, ben senin eşinim, sana en yakın olan kişi, seni her halinle seviyorum, bana anlat ne hissediyorsan diye sormalısın..
10 Yorumla
+1 yıl12 cm ortalamadır zaten 12-16 cm arası
ona bunu söyle kaldı ki bu kadar dert ediyosa gitsin ameliyat olsun silikonla falan 5-8 cm büyütüyolarmış gerçi geç boşalma yapar diyolar ama neyse
00 YorumlaSen ilişki esnasında zevk alıyorsan eğer eşne bunu güzel bir şekilde kendisini kırmayacak cümleler ile dile getirebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ben her şeyinden memnunum küçük büyük dert etmiyorum ki, övüyorum harikaydı diyorum utanıyor çekiniyor.. onu rahatlatmak için her şeyi yapıyorum afedersiniz oral olsun diğer şeyler her neyse çekiniyor sanki benden penisini görmemi istemiyor gibi :(( sizce harikaydı vs tarzı dışında başka neler diyebilirim ki? bana akıl verin lütfen
Soran+1 yıltamam teşkkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPenisi kaç santim? Eğer bilimsel ölçülerde soruna sahipse bu konuda tıbba başvurabilir yani zaten maddi durumunuz iyiymiş.
10 Yorumla Son cumle de bahsettigin sey olur, sen sesini cikarma ve iliski eanasinda memnuniyetini belli etmeye calis
10 Yorumla
+1 yılBence söyleme böyle bir şey, tam tersi of cok buyuk kocaman kalın çok sertsin vs gibi seyler söyle
00 YorumlaBence yorum yapma farkında olduğunu söyleme içine kapanır
En iyisi ilişkinizden zevk aldığınız yuzund yansitin00 Yorumla
+1 yılSorarsa gayet iyi bana fazlasıyla yetiyor de, bu yeterli olur. İnandırmak için farklı şeyler yapmana gerek yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellikte ona anlayış gösterirsen ve bu sorunu ben dert etmiyorum gayet memnunum sende dert etme demen ona yeterli olacaktır
00 Yorumla0 küçüklük kısmını hiç söyleme ben mutlu 0luyrum zevk alıp dyuma ulaşıyrum filan desen daha iyi 0lur sanki
00 Yorumla
+1 yılBunu deme bence hareketlerinle göster cok haz alıyomus cok begeniyormus gibi davran böyle çözülür bence bu durum
00 YorumlaOna iyi seks yaptığını hissettirm. zevk akdini hissetsin alt üst farklı boyutlar yasatv
00 Yorumla
+1 yılSeks esnasında sadece onu sürekli çok sevdiğinizi dile getirin belki o an dert edinmeyi bırakır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen sana acı veriyormuş gibi davran ve off çok sert bugün daha bi büyük gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk mu kandırıyorsun yaa
Cevap sahibi+1 yılben neden kandırayım bi erkeğe gücü yaşadığı kadın verir sen beceremedinse ben naapayım kaçak kat mı çıksın
+1 yılYa sorun yapmasinn biyutuculer ise yarabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılSen sorun yaratma zamanla normale döner.
00 Yorumla
+1 yılKüçük penis racona ters
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer öyle dersen adam triplere girer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Öyle deme
00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla beraberlık yaşıyorsunuz kaç dk sürüyor
00 YorumlaAma seni tatmin ediyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç ki
02 Yorumla
Soran+1 yıltahminen 12 cm falan
Cevap sahibi+1 yılçokda küçük değil tr ortalaması böyle zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç cm ki?
00 Yorumla
+1 yılKaç cm ki