Kız arkadaşımın bana ilgisi olabilir mi?

Ayni evde kaldigim kiz arkadasim bu sıralar degisik laflar ediyor. Baska kadınlardan iltifat aldığım oldu ama arkadasimin ki baska boyut sanki yoksa ben mi yanlis anliyorum diye size sormak istedim.

Cekici guzel bir kızsın, erkek olsam seni kaçırmazdım, popon cok guzel, göğüslerin tatli duruyor, fizigini begeniyorum, dudaklarinin sekli dolgunlugu guzel senin bu dudaklara sahip olmak icin millet para döküyor seklinde seyler soyluyor.

Tuhaf bakip gulumseyerek sakaya vurarak ne diyorsun ya dedigimde bir kiz olarak begeniyorum seni yani hemcinsim olarak, hoş hatunsun diyor. Son zamanlarda birkac kere totoma tokat atti şakayla karışık. Banyoya havlumu unuttum diyerek çağırdı beni. Baya çıplak gördüm, yani kendisi sanki bilerek gösterdi bilmiyorum. Oyle gorunce gozumu baska yere cevirdigimde bakmıyor şuna bak kız aynisi sende de var dedi.

Havlusunu verdim geri çıktım. Yani 1 yıldır kaliyorum bu kizla ama son zamanlardaki bu cumlelerini, hareketlerini anlayamiyorum boyle davranmazdı.

Bana karsi bir ilgisi mi var yoksa öyle begeniyor mu sizce? Yani mesela bende rihannayi falan begenirim ne taş hatun falan diye. Acaba arkadaşımınki de boyle beğenme durumu mu yoksa farkli bir ilgisi olabilir mi? Sizce? Ben mi yanlis anlıyorum bilemedim ki.

Kız arkadaşımın bana ilgisi olabilir mi?