Cinsel Yaşam Deli gibi seven düşmanı gibi s! ker sözüne katılıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bu kadar doğru bir söz olamaz bencee Deli gibi seven düşmanı gibi s! ker sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hmm çok iddialı ama doğru. Hard en güzeli bu da öyle demek istemiş. 😎 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Düşman gibi s. kmek için deli gibi sevmeye gerek yok 0 0 Yorumla
Dihidrotestosbiberon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düşmanım gibi s. mek istediğim her şeyi deli gibi sevmiyorum 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Katılmıyorum Hem güzel sevip hem de güzel s***** mümkün 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. İlk defa duydum ve ne anlama geldiğini çözemedim. 0 1 Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Şaka dimi bu Yorumla
lavitadifarfalla Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Düşman gibiden kasıt yoğun bir tutkuyla, hoyratça anlamındadır. Kulağa hiç fena gelmiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deli gibi seven kıyamaz bence o deli gibi arzulayandır 1 1 Yorumla HardCore92 +1 yıl Yanlış Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Aynen öyle sana katılıyorum 0 0 Yorumla
Slaanesh Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ama bir tarafta “seven adam kıyamaz” der 😄 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Katılıyorum 😋 3 1 Yorumla Kartalllgibi +1 yıl Bende katılıyorum Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. atalarımız hiç boş konuşmamış :) 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evet :) 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. çok doğru bir söz... 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Fazlasıyla evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hmm çok iddialı ama doğru. Hard en güzeli bu da öyle demek istemiş. 😎
Düşman gibi s. kmek için deli gibi sevmeye gerek yok
Düşmanım gibi s. mek istediğim her şeyi deli gibi sevmiyorum
Katılmıyorum Hem güzel sevip hem de güzel s***** mümkün
İlk defa duydum ve ne anlama geldiğini çözemedim.
Şaka dimi bu
Düşman gibiden kasıt yoğun bir tutkuyla, hoyratça anlamındadır. Kulağa hiç fena gelmiyor.
Erkek karısını dostu gibi sevmeli düşmani gibi s. kmeli zaten
Deli gibi seven kıyamaz bence o deli gibi arzulayandır
Yanlış
yanı delı gıbı seven kısımı sı k e r knk delılıkten :D
Kim söylemişse doğru söylemiş
Aynen öyle sana katılıyorum
Ama bir tarafta “seven adam kıyamaz” der 😄
Kesinlikle katılıyorum
Evet hemde acımadan
Aynen
Katılıyorum 😋
Bende katılıyorum