Yalnızca cinsel amaçlı birliktelik isteyen erkekler bunu duygusal ilişkiden korktuğu için mi yapar? Eski sevgilileri unuttuğu halde eski deneyimler duygusal ilişki korkusu bırakır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece cinsellik istiyorsa aklıma evlenecek parası yok aç bir adam geliyor günü yaşayan bir tip misali sevişirim keyfime bakarım kim uğraşacak evlilik derdi ile diyen bir tip kokusu burnuma geliyor açıkçası
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu açmak gerekirse eski travmalarından sonra sevgili olmaya yanaşmıyor. Karşısındaki kız ya fazla oyalanmadan bir karar verip evlenecek ya da cinsellik yaşayip geçip gidecek. Duygusal yatırım yapmaya yanaşmıyor. Bunun nedeni eski sevgiliyi unutmamak mi yoksa bir daha riske girmemek mi bunu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılEskiden çok sevdi kavuşamadı ise belki dediğin doğrudur aklından çıkmıyorsa o kız ondan tamamlayabilir seks isteğinde zaten biz erkeklerde biliyorsun ihtiyaç ve rahatlama biçimi o yüzden seks ten vaz geçmez ve olsun ister hep ama aklamada şöyle bir şey gelmiyor değil birini sevip takıldınmı bu konuya biz erkekler başka kadın ile yapasınız da gelmiyor ben öyleydim eskiden bir ara birini sevdim çok ama olmadı çok bağlandım ona beni sevemedi bir türlü başkası ile evlendi sonra canım hiç bir kadını istemiyordu seks adına çok canım çok çekse bile üstelik
Soran+1 yılGerçek aşk sizinkiymis hakikaten adam gibi sevmissiniz. Çünkü unutmak için de başkasıyla yatanlar var. Bizimkine gelince ayni zmanda evlenmeye hazır hisseden biri. Ama sevgililik süreci olmadan. Yani emek verip kaybetmeyi göze almıyor. Görücü usulüne bile açık bu yuzden
Cevap sahibi+1 yılEski bir hikaye benimki sevdim gerçekten onu yedim içtim gezdim tozdum kısayazıyorum dışardan görsen sevgilim karım sanırsın ama sevmedi beni zorlada olmaz ya sanırım iyi parası olan beni rahat ettirecek bir kocam olsun vardı aklında olmadı başkasını tercih etti amaaaa ne oldu mutlu olamadı boşandı şimdi rezil kendisi resmen ben ne oldum zengin oldum hem gönül hem maddi
Soran+1 yılSizi haksızlığa uğrattığıni düşünüyor musunuz? Zamanınızı çalmak gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl düşündüm bir bilsen zamanımı çok fazla çaldı tabiki umut vadediyor benimle takılıyor hertürlü ama sevgi adına yok işte
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. bende öyle istiyorum mesela, ciddi ilişki korkumla alakası yok sadece kafam rahat olsun ama ihtiyaçlarımı gidereyim sorumluluk almak istemeyim tarzında
12 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal ilişkinin yeri başkadır. Neden kaçıyorsun bu sorumluluktan. Ağır mi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece cinsellik isteyen erkekte anlam arama mesele tamamen uçkur duygu bekleme
10 Yorumla
+1 yılErkekler hormonlari ile hareket eder. O yuzden herseyde duygu aramayin. Yok duygusal iliskiden korkuyor falan bunlar masal
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevresinden öğrendim yıllar süren ilişkisi bitince travma yaşamış ve kendisi de yeni ilişki yaşayıp bir kez daha kaybetmeyi göze almıyorum demisti
- +1 yıl
Masallar masallar.
Ee hadi diyelim böyle. Sen doktor musun sen mi iyi edeceksin. Egri agactan düzgün baston olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki korkusu falan hikaye hoşlanmamıştır sevmemiştir ama azgındır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsade cinsellik için bir araya gelmek istiyen biri
00 Yorumla Duygu ve bağlanma istemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılazdığı için yapar.
00 Yorumla
+1 yılBoşalma odaklı ve kadını seks objesi gören
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem