Bunca zamana kadar bakire olan birini bozmadım olmayan birinide kendime ait gibi hissedemiyorum. Bu bakire değil 18 yaşında evlenmek için çok umutlu fakat aşırı soğudum nasıl uzaklaştırabilirim kendimden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerlerinizi bacak aralarına değilde kişiliklerin göre seçseniz daha iyi değil mi?
Kızı sevmiyorsan evlenme, kişiliği sana uymuyorsa evlenme ama gül gibi, sadık, dürüst bir kızsa ve sende hoşlanıyorsan kaçırma. Bacağının arasında bu kadar dert etme.
Karşımızdaki istediği kadar bakire olsun, hadi en bakire o olsun öpüşmemiş dahi olsun 2 sene sonra seni aldatocak olsa, hep sana yalan söylicen olsa, sofra oturduğunuzda sohbet edicek ortak bir konumuz olmadıktan sonra, zoru gördümü senle durmak yerine gidicekse... hiçbir önemi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYav he he bacak arası muhabbetini geç niye aldatmalar arttı kadın yatıyor sevgilisini unutamıyor biriyle evleniyor sonra gidip aldatıyor. Geçmişi unutamaz hiçbir kadın. Ama ben yapacağımı biliyorum bunun en güzel intikamı ona aşk gözüyle bakıp kendime baglayacam bi güzelde ben cakacam sonra direkt ayrılacam
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlensen bile bu mevzu aklının bir köşesinde kalacak ve zamanla bunu takıntı haline getireceksin. Böyle olunca da ona hayatı zorlaştıracaksın ister istemez. Ne sen üzül ne de o üzülsün. En iyisi yol yakınken ayrılın. Sebebi de açık açık söyle çünkü söylemezsen bile anlayacaktır. En azından onu kandırmamış ol çünkü o seni kandırmamış ve bakire olmadığını söylemiş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstemiyorum seni de direk yüzüne karşı zor olmasa gerek bu durum niye takıldın bu kadar anlamadım beraber oldun mu onunla?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşında kıza bak ya bu toplum nereye gidiyor böyle iyice edepsizleşti millet
02 Yorumla
Soran+1 yıl13-15 yaşındaki kızlardan teklif alıyorum ama engellemek durumunda kalıyorum o yaşta başlıyor artık
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmem zaten bu devirde güvenemem kimseye şuana kadar kimseye elimi sürmedim öyle de birini isterim
+1 yılbas git diyorsun engelliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılgit konuş neyden çekiniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsanki sen bakirsin soğudum diyor bir de
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bakire olan birini bozmadım manyak mıyım evleneyim?
Cevap sahibi+1 yılbakire olan birini bozmamışsın ama bakir de değilsin. şartlar eşit
Soran+1 yılHayır eşit değil. Arkadanda yapabilirdi sıkıntı etmezdim. Ben bakire olan birini bozmadım bozuk biriylede asla evlenmem. İstedigin kadar böyle konus şimdi onada umut verip çakıp gönderirim
Cevap sahibi+1 yılhahaha bu nasıl bir kafa ya önden arkadan ne fark ediyor? cinsel ilişkiye girmiş mi girmiş. sen de girmişsin. bozuk mal alıyor sanki lafa bak. siz eğilmezsiniz
Soran+1 yılBakire olmayıp evlenenlerin cogu aldatıyor
Cevap sahibi+1 yılsaçma sapan genellemeler yapıyorsun
Soran+1 yılSiz kadınlar hep inkar ettiniz ama görüyoruz neler oldugunu
Sen yaparken iyiydi değil mi bakire kızı?
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evlenmek için daha çok erken de
00 Yorumlakac ondan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 18 yaşında, bakire değil evlenelim diyor. Kendimden nasıl uzaklaştırabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat