2 yıldır evliyiz. Cinsel hayatımız da güzel gidiyor. Fakat dün akşam ben mutfakta yemek yapıyordum. Telefonum yatak odasındaydı telefonumu almak için girdiğimde eşimi boxer üzerinden mastürbasyon yaparken gördüm. Sabah birlikte olmuştuk aynı günde 2. Defa ereksiyon olması bana garip geldi. Ve bunu bana söylememesi de beni biraz düşündürdü. Sorduğumda da "işin vardı bölmek istemedim" dedi. O anda birlikte olmaya yanaşmadım çünkü kırılmıştım biraz. Her zaman bakımlı bir kadın oldum erkeğini düşünen biriyim. Mastürbasyon yapması beni istemediği anlamına mı gelir. O an beni istemediyse kimi arzulayarak erkeksiyon oldu. Gerçekten dünden beri bunu düşünüyorum. Normal mi evliyken mastürbasyon yapmak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Erkekler için çok normal gelebiliyor evet evlilikte ama kadınlar için çok kırıcı bir durum yani farklı şeyler düşünebiliyoruz elimizde olmadan belki hiç alakası yok izlediği bir şey işte okuduğu bir şey belki ona o şekilde etkilemiş olabilir seni beğenmediğini düşünme ama dediğim gibi biraz insan kırılıyor üzülüyor ya haklı olarak dedikleri doğru olabilir yemek yaptığın için şu an böyle bir şeyde bulunmak istememiştir bir günde 2 kere 3 kere yani ereksiyon olabilir doğumda tuhaf bir durum yok ama konuşursun tekrar böyle bir şey yaşandığında sana ilgili davranır çok fazla uzatma derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPuff yorumlara bak. Ciddiye alınacak bir yanı yok. Herkes sapık sapık yorumlar atmis. Evliliklerde böyle şeyler olabilir. Sonuç olarak mastürbasyon da bir demeyimdir. Bir fantazidir. Bunu eşinle açık açık konusmalisin. Yani beni beğenmiyor musun gibi iki cevabi olan sorular yerine bu duruma alınmadığını, normal olduğunu ama kıskandığını söyleyebilirsin. seks yapmak kadar cinsellikten yani fantazileriniz dahil her şeyden konuşmakta çok iyidir. Yemek gibi düşünün. Tuzu fazla, baharatsiz vs olmuş diyebilir. İlişki sırasında da veya sonrasında da böyle olsa ya da bunu istiyorum demelisiniz. :)
Not:bunları zaten yapıyor olabilirsin. Konuyu bağlamak için orneklendirme yaptım.02 Yorumla
Soran+1 yılAma yanında ben varken bana ihtiyaç duymayıp mastürbasyon yapıyorsa neyi arzulayarak yapıyor o zaman. 2 yıllık evliliğimde ilk defa böyle oldu. Normal deseniz de ben biraz kırıldım ve üzüldüm
- +1 yıl
Belki seni belki farklı birini. Yani bunun illaki tanıdık birisi olması da gerekmez. Bir p*rno yıldızını bile hayal edebilir. Bence alınganlığın ilişkinizi kötü etkilemesin. Sallıyorum bunu karşılıklı yapabilirsiniz. Böylece mastürbasyon eğer onun için farklı bir zevk ise orada da seni arzulamis olur. Sürekli seks yapmak evet iyi bir şey fakat yenilikler getirmek gerekebilir. Hem kendin için hem de onun için daha zevkli hale getirebilirsiniz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende eşime son zamanlarda çok denk geliyorum ama ona bunu fark ettirmiyorum. Gece ben uyuduktan sonra ki ben uyumuşum sanıyor yükleniyor kendine. Bunu bir kaç sebepten yapıyorlar, ya bir alışkanlık ya da başkasını hayal edip farklı bir haz almak. Eşim banyoda yaptığında gözü kapalı ve kendinden geçiyor kapı deliğinden izliyorum. Evliyken insan eski günlerdeki gibi bişey elbet yapmak istiyor ama başkasını hayal edip haz alması biraz kafa karıştırıyor. Sizde elbet yapmışsınızdır?
00 Yorumla
+1 yılİkinci kez ereksiyon olmasına ve mastürbasyon yapmasına şaşırdığına göre bu olağan bir durum değil. Bunu yapıyorsa o anda birşeyden etkilendi ve bu da mastürbasyon isteği getirdi. Ya bir video izledi, ya biriyle sxting yaptı, ya da benzer bir şey oldu. Takipte kal derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Arada olur öyle
00 Yorumlaçok kafana takma, normal, çoğu evli erkek arada bir masturbayon yapar.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapıyor ama eşi varken
Soran+1 yılYine de kırılıyor insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu anormal bir durum eşinin sorunları var bence senle birlikte olmayı zevkli bulmuyor çocuk var mı
17 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok. Ayrıca birbirimize çok bağlıyız
Cevap sahibi+1 yılPeki bağlı olduğunuz için mi sensiz kendini mutlu etti ya da neden senden istemedi tekrar
Soran+1 yılSabah birlikte olmuştuk
Cevap sahibi+1 yıl2 defa olamazmıydı
Cevap sahibi+1 yılya da ona karşı tamam dur yeter falan diyorsun
Soran+1 yılEvliliğimiz boyunca hiçbir zaman onu geri çevirmedim. Her anlamda mutlu bir evliliğimiz olsun istedim
Cevap sahibi+1 yılAma böyle dediğin gibi ise kesin bir sorun var konuşmalısın onla o şekilde yapmak istiyorsa bunu ona sen yapmalısın sende istesin beni bu şekilde rahatlat vs gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil ama siz yaklaşmadığınız için o anda yapmış kırıldığınızı dile getirin tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimiz boyunca hiçbir zaman onu geri çevirmedim aynı şekilde o da beni. Ben mastürbasyon yaptığını görünce kırıldım haliyle sıcak yaklaşmak istemedim
Cevap sahibi+1 yılHe o zaman ben önceden bir şey oldu sandım. Belki bekarlıktan kalan bi alışkanlıktır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük bir olaymı.
Herkes yapar, sende yapabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılEşim varken neden kendi kendimi tatmin etmeye çalışayım.
Cevap sahibi+1 yılDeğişiklik ister ya da o an tam zevk almamıştır, Başka birini hayal etmiş olabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet farklılık için olabilir hemen farklı yere çekme
08 Yorumla
Soran+1 yılDemek kolay ama insan üzülüyor gerçekten. Sanki bana ihtiyacı yokmuş gibi hissettim. Yanında eşin varken onunla birlikte olmuyorsan neyi arzulayıp mastürbasyon yapıyorsun
- +1 yıl
Farklı birine gitmesi dahamı iyi
Soran+1 yılFarklı birini arzulayıp kendini mutlu ediyorsa gitsin daha iyi
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl2 yıl oldu
- +1 yıl
Yolunda gitmeyen bir şeyler oldumu aranızda cinsel olsun ya da tatsızlık vs
Soran+1 yılHayır her şey güzel gidiyordu cinsellik de dahil
- +1 yıl
Bence sakin ol ve takipte kal
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni istemediği anlamına gelmez bence belki geç gelmeyi falan ayarlıyor dur mastürbasyon. Yaparken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki sen yapmıyorsn
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken hiç yapmadım neden yapayım
- +1 yıl
Nasıl ya
Seninle ilgisi yok bu bir alışkanlık
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan üzülüyor ama
+1 yılTek ilişki yaptı iseniz yetmiyor demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. üstüne oturaydın
00 Yorumlao sevmiyorsa seni ben varım ;)
00 YorumlaNormal değil bence demekki yetmiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu yanında değildi
Kendisine sormadın mı
00 YorumlaBen biliyorum kimi düşündüğünü
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hic yapmıyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bence ben alınmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGelip katılaydın a w q sjfkwifkajckajck