Sevişmek kadını mutlu eder mi?
erkeği de mutlu eder mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevişmek kadını mutlu eder mi?
erkeği de mutlu eder mi?
sakın bencil ve kaba bir erkekle sevisme. nazik ve seni çok seven biriyle sevis ve mutlu ol
Seninle sevisnek vardı hem biliyorsun hem iştah açıcı sexsisin
Tabi ki her iki tarafın da hoşuna gider
Cevap
47Cevap
Evet hayatta ki en güzel şey
Merhaba
Sevişmek istediğin arzuladığın arzuladığın biri ile oluyorsa zaten diğer türlüsü olmaması gereken muazzam zevkli bir aktivite 😜
Enfes bir şey. Her iki taraf uyumlu ve ne istediğini biliyorsa her ikisinin de mutlu olması çok kolaydır. 😃😎
İnsanlar niçin bu kadar sekse düşkün zannediyorsun, tabiki zevkli, ama her iki taraf da zevk alıp zevk vermesini bilmeli
Bu daha önce hiç tadına bakmadığın bir yemek gibi karnının doyar ama tadını belki beğenirsin belkide beğenmezsin.
Ayrı bir güzelliği ve zevki var. Ama zevk almak için kiminle nasıl yaptığında bağlı. ( Gerçekten çok haz verici🤫)
@Atlas_du keşfe kurtul o zaman tanıdığım çok iyi sünnetc i var
@Atlas_du o zaman çok ufakmis kalmayacağına gore
Ufak degil ama zaten kesdirdik bidahami kesdirelim , ayrica kalin da , ve bundan sikayetciyim kac kez güzelim kizlari kacirdim , gel ile dolascam artik 😂 inanmassin ama birlikte olupta asik olmayan kizi daha görmedim ve tek sebebi cobra , ciddi diyorum bulusmayan naz niyaz eden kiz o isi yaptiktan sonra hergün bulusmak istiyor evlenelim diyor , yalan gelebilir ama beni birakma söz mü evlencen benle dimi söz mü dermi bi kiz iliski aninda 😉 sen baska kizla evlensen dahi senle devam yapcam beni birskmican dimi diyende oldu , demekki seks herseyden üstün dis is görünüs krakter filan faso fiso
@Atlas_du evet filan Faso fiso
Öyle ama , dünyanin en yAkisiklisi olsa yatakta bi pok beceremese ve cobra da bamya olsa sence kac kiz yaninda durur , finalde yatakta aslan gibi olman lazim , yani kiz ölüyom yapmaaaa diye yirtinirken elinle agzini kapaman lazim komsular duymasin diye , bunlari yapamiyorsan ölüyom yapma ay aciyo birak aaah ayyyy bu sesi duymayan erkek erkegim diye gezmesin 😂 arkadas diyo o kiz numara yapiyordur tm da hepsimi numara yapcak biraz tecrübeye saygi daha g noktasi ne bilmeyen hiyar bize akil verio
@Atlas_du başka ne diyolar
Seyi soruyorsan , kizlar se x sirasinda sarilip askim beni birakmican dimi bu yrak benim
Bu tek sksin baskasini boş ver benim bu , sen baska kizla evlensen dahi benle devam yapcan dimi , dimi söz ver sözmü diyorlar , sa lak bunlar , evet demiyom söz ver devam yapcanmi diyo hala , evlilik yok baska kiz yok niye öyle düsünüyorda
@Atlas_du senaryo güzel iyi p*rno senaristi olursun
Yasadigimi anlattim ben p*rno bakmam , ben kiza senle asla evlenmicem dedim , ve bile bile devam yillarca sevisti , dediki 24 kadar yaparim sonra birini bulur evlenirim , kiz 18 di , ve 26 oldu hala yaptik , ne zaman napiyon bulusalim mi desen hic hayir demedi , kendi azdigi zaman gel yemek yaptim al beni sende yeriz dedi , eve gidince yemek falan hikaye , ve finalde ben baska ülkeye gittim birkac kez antalyada otelde bulustuk sonra ayrildik gitti , ve simdi sorsan o kizi kacirdigima pismanim evlenmis 2 cocugu var , biz hala bekar cok istekliydi benim gibi aslinda tam aradigim partner , simdi bir kac kizla yaptim ruh gibi yatiyor utangac aciyo yAvas falan seni se xden sogutuyor , herkese tavsiyem istekli biri isen kendin gibi cok istekli istekli biriyle evlen , biz uyumadan sevisirdik, gece 04 de uyanirdim niye bilmem bunu oksama baslardim
Direk uykudan kalkip yapar , hic uyucam yapma demezdi kacirdik cillop gibi kizi
@Atlas_du evet yazık olmuş sana
Kader kendim ettim kendim buldum, bir inat ugruna kizla evlenmedim , annesi birgün cikti karsima sen essek kadar adam utanmiyon mu kücücük kizla yatma dedi , o kiz senle evlensin evlatliktan silecem o bacım pu dedi , ondan dolayi dedim senle asla evlenmicem kiz birakmadi , bende tabiki , ailesi istemiyordu oda annesine cok düskündü ama birkac benim icin kavga etti aralari acildi , kader iste ya olmadimi olmuyor
@Atlas_du doğru olmasını olmuykr
Belki bizi okuyanlar ders alir , firsatlari kacirmiyacaksin , ve kafadengi mutlu oldugun birini buldun mu birakmiyacaksin , annesi birgün ona ne demis , en son konustugumuzda bu yeni erkek arkadasini annesi ile tanistirmis , annesi atlas bundan daha yakisikliydi demis , cocuk sari civciv gibi ben esmer siyah sacli kiz esmer cikolata gibi ten uyumu bile vardi , aslinda anneside beni seviyordu da yakisikliyim Allahima sükür Allah elimi yüzümü burnumu güzel yaratmis , annesine birkere küfür ettim ondan sevmedi sevmiyecektide , cok kez özürdiledim ama kadin asil kadin affetmedi , ve iliskinin sonu olmuyacskti
@Atlas_du hm anladim
@Atlas_du ahhaah bu söylediklerinden sonra cuma mesaji
@Atlas_du senle isterdim
Neyi 🙀 düsündügüm sey mi , özele gelsene bi taniyayim
Seni belki kafadengisin hemen bir antalya tatili ayarlayayim kum deniz günes , kumlarin üstünde yuvarlalim
Sen kum yol , sonra buz gibi suya girelim suyu mindar edelim
😂 sonra otele odaya gidip yandaki alman turistleri uyutmayalim ahh uhh abowwwww 😂😂hans deprem oluyor diye uykudan korkuyla uyansin
@Atlas_du supersinya
@Atlas_du benim
Evet
@siyahcorap yokya cuma yalan olmadı harbi gelmedi
iyi bir müslüman, sözünün eri, seksi seven, iddialı birsi bence bir şans ver bu yakışıklıya :)
@siyahcorap galiba öyle yapicam
Duyguyla yapılan çok daha güzel eğlenceli ve bağlayıcıdır diye düşünüyorum
Yani sence bukadar insan mutsuzluk içinmi uğraşıyo😂
Olayla hiç alakası olmayan bakkal rüstem amcayı da mutlu eder mi?
Sınırsız olursanız evet ama yok oraya dokunmam yok burayı yalamam derseniz hiçbir zevk almazsınız
Hemde nasıl biri var saatlerce sevişmek istediğim ama yüzünü görmek mucize oldu
Yok canım tabiki mutlu etmediği için insan ırkı Milyon YILLARDIR sEviŞiyoR✨😆
Güzelde laf mı dünyanın 8. Harikası olabilir uğruna devletler yıkılır
etmez mi güzel olmaz mı seks olsada olmasada sevişirken oral ile doruklara çıkmanın boşalmanın orgazmın tadı tarif edilebilir mi dersin
Gel ben seni bak şimdi nasıl mutlu ediyorum hem sen hemde ben kazanayim. tabi güzel
Makine hazır, gel kumralxcm resim atarim
Instadamda
Kadını da kadının psikolojik olarak rahat olması gerek
Sevişmek yiyişmek harika birsey , hele dakikalarca vajina yalamak yok mu tarifsiz bir keyif mutluluk..
sevişmek kadar hayata bağlayıcı başka bir şey daha yoktur.
Erkeği de kadını da mutlu eder ama önemli olan ikisininde zevklerini bilmesi
Sevişmek çok saçma direk olaya girmek gerek
Ergenleri pistten alalım
Ergen değilim ki ben 22 yaşındayım
😂😂😂😂😂
Böyle bir şey merak etmek için illa ergen mi olması lazım
Sevişmeye bağlı ama mutlu olunur
Sevdigin kisiyle evet
Oğğğğğ sen nerde yaşıyon
bunu yaşamadan bilemeyiz deneyip öyle karar verelim
En büyük zevk ve mutluluktur😍
Yani bu bir soru mu? Tabi ki mutlu eder :)
Evet hemde çok eder.
Oh my Gods yes evet çok güzel
Evet kesin mutlu eder
Bilmem denemek lazım
deneyimlemek ister misin ;)
Herkesi mutlu eder 😊👍
Eder 😂 Etmese bu kadar rağbet edilmezdi
güzel gzel olmz mı
Beni çok mutlu ediyor kesin...
sevişmek herkesi mutlu eder
erkegı de kadınıda baya eder ama en cok kadını
Güzel ufaklık