Cinsel Yaşam Kadının en çekici hali hangi anıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bir kadının en sevimli en çekici geldiği an sizin için hangi an? Kadının en çekici hali hangi anıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl onu cezalandırırken (yatakta) gözü yaşlı özür dilerim diyerek kendini affettirmek için elinden geleni yapması 0 0 Yorumla
lavitadifarfalla Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl En çekici hali duştan çıkmış, havlulu, ıslak saçlı nemli vücutlu hali… En sevimli hali de oralı beceremeyip eline yüzüne bulaştırdığı hali… 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kendini kaybettiği anları seviyorum, üst üste yaşadığı orgazmlar beni dahada yükseltiyo 0 0 Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kadının cazibesi sevgi, şefkat ve muhabbetini gösterdiği zaman gözükür 0 0 Yorumla
AK_SAÇLI_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 78% +1 yıl Kadın her zaman çekicidir fakat ama orada ıslanınca Daha çekici oluyor 0 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Sevişirken seks yaparken aldıgı zevkden yüzündeki o ifade inlemesi baygın bakan gözleri😍 0 0 Yorumla
Okty_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Yatakta zevkten kıvranması en çekici, kışkırtıcı hali. 0 0 Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Duştan çıkmış, üzeri havlu sarılmış, çıplak ayaklı, ıslak saçlı, şampuan kokulu halidir. Makyaj-parfüm-takı-toka yok.. 0 0 Yorumla
Burak3210 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cok güzel giyindiği halde güzelliğinin farkında değilmiş gibi şıkıdam şıkıdam ortalıkta dolaşması. 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl susup Seksi bakış attığı ve herşeyi anlattığı an 1 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bence sarıldığı an 🙂 1 0 Yorumla
kmlaslnmkrlink Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sinirsiz oldugu benim zevkim icin normalde yapmayacagi seyleri sirf ben zevk aliym diye yapmasi 0 0 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Benim. karim, kadınım olduğu hali 🤣 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Zevkten inlemesi bağırması gözlerinin kayması 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En savunmasız olduğu an 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani masum geldiği an mi gözünüze Yorumla luizdavid +1 yıl Masum ve kendini sana bırakmaya hazır olduğunu anladığın an Yorumla Soran +1 yıl Hmmm anladimm Yorumla luizdavid +1 yıl Örnek ver 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yaklaştığında, sarildigindasana kendini teslim etmesi halini diyorsun dimi güvendiği bebek gibi olduğu Yorumla luizdavid +1 yıl Evet gözlerine bakarak gözleriyle bana istediğini yap dediği an Yorumla Soran +1 yıl Anladimmm Yorumla luizdavid +1 yıl Seninle düşüncelerimiz uyuşuyor Yorumla Soran +1 yıl Başka ne anlasilirki dediğinden Yorumla luizdavid +1 yıl Daha bir çok anı anlatabilirim Yorumla Soran +1 yıl Muhakkak Yorumla luizdavid +1 yıl Hadi odamıza gidelim deyip elinden tutup götürdüğü an Yorumla Soran +1 yıl Baska Yorumla luizdavid +1 yıl Mutfakta bulaşık yıkarken erkeği arkasına geçsin diye pozisyon aldığı an Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duştan çıkmış halı 1 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Gözlük taktığı an 😅 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Uyuduğu 🤣 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Doğal ev hali bence 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Elbise giymiş hali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
onu cezalandırırken (yatakta) gözü yaşlı özür dilerim diyerek kendini affettirmek için elinden geleni yapması
En çekici hali duştan çıkmış, havlulu, ıslak saçlı nemli vücutlu hali… En sevimli hali de oralı beceremeyip eline yüzüne bulaştırdığı hali…
Kendini kaybettiği anları seviyorum, üst üste yaşadığı orgazmlar beni dahada yükseltiyo
Kadının cazibesi sevgi, şefkat ve muhabbetini gösterdiği zaman gözükür
Kadın her zaman çekicidir fakat ama orada ıslanınca Daha çekici oluyor
Sevişirken seks yaparken aldıgı zevkden yüzündeki o ifade inlemesi baygın bakan gözleri😍
Yatakta zevkten kıvranması en çekici, kışkırtıcı hali.
Duştan çıkmış, üzeri havlu sarılmış, çıplak ayaklı, ıslak saçlı, şampuan kokulu halidir. Makyaj-parfüm-takı-toka yok..
Samimi bir şekilde gülmesi.💜
Cok güzel giyindiği halde güzelliğinin farkında değilmiş gibi şıkıdam şıkıdam ortalıkta dolaşması.
En doğal hali
susup Seksi bakış attığı ve herşeyi anlattığı an
Bence sarıldığı an 🙂
Sinirsiz oldugu benim zevkim icin normalde yapmayacagi seyleri sirf ben zevk aliym diye yapmasi
Çocuksu masum oldugu an
Duştan çıktığı an
Benim. karim, kadınım olduğu hali 🤣
Zevkten inlemesi bağırması gözlerinin kayması
Oral yaparken göz göze gelme halidir
Kendine bakip guzel giyimli hali
En savunmasız olduğu an
Nasıl yani masum geldiği an mi gözünüze
Masum ve kendini sana bırakmaya hazır olduğunu anladığın an
Hmmm anladimm
Örnek ver 😄
Yaklaştığında, sarildigindasana kendini teslim etmesi halini diyorsun dimi güvendiği bebek gibi olduğu
Evet gözlerine bakarak gözleriyle bana istediğini yap dediği an
Anladimmm
Seninle düşüncelerimiz uyuşuyor
Başka ne anlasilirki dediğinden
Daha bir çok anı anlatabilirim
Muhakkak
Hadi odamıza gidelim deyip elinden tutup götürdüğü an
Baska
Mutfakta bulaşık yıkarken erkeği arkasına geçsin diye pozisyon aldığı an
uyurken
Simsiyah giydiği zaman
Duştan çıkmış halı