Göğüslerim erkeklerin ki kadar ben balık etli biriyim destekli sütyen takıyorum var gibi duruyor ama dümdüzüm evlensem sorun olur mu bir erkek sonradan öğrense problem olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dün bir sosyal medya hesabında, göğüsleri çok ama çok küçük olan bir kız gördüm. Muhtemelen 20li yaşların başında ve fitness yapan bir kız. Dümdüzdü göğüs kısmı. O an aklımdan geçen şey nedense bunun çok erotik olduğuydu. Evet, yok denecek kadar küçük olması önce şaşırtıyor ama sonra o bölgeye ekstra özen göstermek gerektiğini de bilinçaltına işliyor. Meme uçların biraz olsun belirginse umursama derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKilon çoksa kilo ver doktora görüneni tavsiye ederim. Eğer hormonalse tedavi olabilirsin ama doğuştan aileden gelen kalıntınsa yapacak bir sey yok kendkni her zaman sev olabilir seni seven kiside gogsune gore sevmeyecek zaten o yüzden sorun etme
04 Yorumla
Soran+1 yıl67 kiloyum doktora göründüm hormonların iyi dedi
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun sende değil genetik aileden gelen bir sey buna bisey yapamazsın kendini sev böylesin yani sen kendkne guven ki partnerin de sana güvensin 🤞
Soran+1 yılDestekli sütyen takıyorum kandırıyor gibi mi oluyorum
- +1 yıl
Hayır sen istedigini giyersin acik olmadikca insanlar seni yargilayamaz milletin senin gogsunu izleyemez onlara ne yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
Kucuk göğüs problem değil bazıları küçük sever, benim bir arkadaşım vardı göğüsleri yapım limon gibiydi comerti uçlarına kadar görürdük, evlendi 2 katına çıktı biraz emzirirken büyür
00 Yorumla
+1 yılUçları az da olsa varsa yeter, küçük göğüsleri emmesi daha zevkli benim için her zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acaba nasıl görüntü. Geri kalan yerleri görüp karar vermek daha doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv sevdiğim kadın modeli tahta göğüs ve zayıf kadın çok narin oluyorlar 5 tane çocuk yapsın yine aynı duruyorlar 🙂 bence hiç elleme
023 Yorumla
Soran+1 yılBen zayıf değilim ki
Cevap sahibi+1 yılBalık etliyede yakışır goguslerine karışma bak çok ciddiyim. Çoğu erkek bu şekil göğüs sever. sen bakma silikon taktırıp kendisini silikon vadisine cevirenlere ilerleyen yaşlarda bulanbac gibi olur o göğüsler. Bence iyisidir hiç elleme kafanada takma
Soran+1 yılAma bir erkekteki kadar dümdüz tam yuvarlak bile değil sanki sarkmış gibi 75 beden bile dolmuyor ben destekli takiyorum dışarıdan belli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSudyen bedenlerine pek aşikar olmadığım için bir şey diyemiyorum. Yaşınız kaç peki ilerde onlar buyur biraz daha zaman geçince estetik felan daha çirkin hale getirebilir iyim düşün yaptirmayi düşünüyorsan
Soran+1 yıl75 beden bile dolmuyor sadece göğüslerim uçları var gibi bir şey anlayacağım fiziğim iyi değil estetik düşünmüyorum
Soran+1 yıl25 yaşına gireceğim
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana sende böyle guzel ol herkes 4.4 Luk olacak diye bir şey yok spor yapiyirmusun peki?
Soran+1 yıl84 kiloydum önceden şimdi 67 kiloyum kilo versem de göbek gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılGöbek için spor yapmak değil yani koşmak yürümek değil özel gobek haraketleri vardır onları yapın ekmeği kesin şekeri kesinlikle bu ikisi gitsin biraz gayret et göbek gidince emin ol o goguslerin o vucuctta çok tatlı duracaktır
Soran+1 yılİnşallah yoksa ben bu şekilde evlenemem utanırım ya göğüslerim yok erkek gibi
Cevap sahibi+1 yılUtanılacak bir şey yok seni alan bilmiyormu bu durumu anlat seni bunun için sorun edecek adamla birdaha görüşme zaten
Soran+1 yılKonuştuğum biri var ama o bu durumumu bilmiyor çünkü destekli sütyen takıyorum büyük duruyor anlatmam gerektiğini düşünüyorum ama evliliğe yakın söylerim onu kandırıyor gibi mi oluyorum
Soran+1 yılSen benim gibi biriyle evlenmek ister miydin
Cevap sahibi+1 yılKadına ve kendisine gueviyirsam emin ol bana evlenirim. Ve böyle insan çok sende emin ol bu konuda kendine yüklenme güzeliyle evlenmeye kalktikda ne oldu 🙂 en güzeli yanında durmasını bilen insandır gerisi boş
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle evkenmeye karar verdikden sonra neden söylemedim gibi densiz bir şey söyler hiç gerek yok bunlara
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum dış güzelliğe pek takılmam ama sonuçta insan bir kere evleniyor ya beğenmezse aldatırsa ben çok düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAldatan erkek dünyanın en güzel kadininina sahip olsun maalesef yine aldatıyor. Bunun seninle alakalı sorun olacağını hiç sanmıyorum senle alakalı olmaz bu yani. Bende eksik var deyip beni bu yüzden aldattı demek kendine yuklenmektir. İyi ozaman bayanlarda erkeğin saçı kel veya ppipisii ufak diye aldatsin var mı böyle bir şey. Kenlsinlikle dik dur gerile gerile anlat hicte çekinme ben böyle mutluyum de
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkur ederim
Soran+1 yılGörüşürüz kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılSende dikkat et canını sikma daha fazla güzeliz genciz her şey yoluna girer 😇🙂
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍👍
+1 yılOlmaz. Büyür zamanla. dokunma onlara. Küçük daha güzel
00 Yorumla
+1 yıllibidon yuksek mı pekı bu acıgı boyle kapatabılırmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler küçük seviyor hemde boş ver ne sallayacaksınki elin adamının dediğini sanki kendi vücutları kusursuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirazcık olsun varsa (avuç içini doldurur anlamında) inanın doğal görünümlü durun, elbette bu halinizle sizi çok seven biri çıkacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de dediğin şekil ama yapacak bir şey yok bizi seven böyle sevecek
013 Yorumla
Soran+1 yılSen kilolu musun peki destekli sütyen takıyor musun
Cevap sahibi+1 yılZayıftım ama şu an kilo aldım 62 kiloyum ve tabiki destekli sütyen kullanıyorum yoksa kötü duruyor
Soran+1 yılBende 67 kiloyum destekli sütyen takıyorum takmazsam dümdüzüm göbeğimde var sen kaç benden kullanıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl80 85 arası değişiyor ama bel genişliğinden dolayı yoksa göğüs 75 i anca doldurur
Cevap sahibi+1 yılAy benimde az göbeğim var göbek üstünde küçücük göğüsler gerçekten komik duruyor
Soran+1 yılSenin yine iyiymiş benim 75 bedeni bile doldurmaz bir erkekte ki kadar
Cevap sahibi+1 yılEline alınca eline hiç gelmiyor mu
Soran+1 yılBenimde göbek sıkıntı ya benim seninkinden de küçüktür yok gibi resmen
Soran+1 yılKendi avucu mu bile doldurmuyor gibi birde sarkık ya
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerin bu kadar küçük ise nasıl sarkmış ki? Biraz kilo vermeni öneririm söyle 4 5 kg kadar ver göbeğin giderse göğüslerin küçüklüğü çokta göze batmayacak
Soran+1 yıl84 kilodan bu kiloya düştüm ondan sarkmış olabilir benim 10 kilo vermem lazım
Cevap sahibi+1 yılGöğüs büyütme operasyonu düşünüyor musun peki
Soran+1 yılDüşünmüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında küçük olan sevişirken daha mükemmel ve lezzetli
018 Yorumla
Soran+1 yılAma benim yok gibi bir erkekte ki kadar
Cevap sahibi+1 yılBir erkek sevişirken hepsini ağzına alırsa sen zevk almazmısın
Cevap sahibi+1 yılAyrıca balık etli oluşun etli vajina dudaklarının olduğunu gösterir heyecan katar bence ama sen göğüslerin çok düz diyorsan bilemem de küçük gerçekten sevişirken çok lezzetli bence
Soran+1 yılBenim çok aşırı küçük bir erkekte ki kadar
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar itici buluyorsun sana zevk veren yeri uçları
Cevap sahibi+1 yılGörmeyi gerçekten isterdim bence harika olurdu onlar
Soran+1 yılBir erkek benimle bir ilişki yaşasa ele avuca bile gelmiyor görsellikte önemli sıkıntı olabilir
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı olacak bişi yok görselde de büyük olan oynarken avuçlarken harika ama küçük olanda sevişirken mükemmel ve bunun zevkini sen yaşayacaksın
Soran+1 yılBende yok gibi olunca özgüven falan kalmıyor bende
Cevap sahibi+1 yılSanırım bu özgüven eksikliği seni çok kısmış etkilemişki sevişmemiş olmalısın yoksa ne kadar lezzetli olduğunu yapılanlarla anlardın
Soran+1 yılEvet hiç sevişmedim
Cevap sahibi+1 yılÇok belli senin göğüs uçlarına dil değdirilse öyle zevk alırsın ki o zaman çok sever özgüvenini kazanırdın başka beğenmediğin yerlerinde var sanki
Soran+1 yılGöbeğim çok var
Cevap sahibi+1 yılVajina dıdaklarının etli
Cevap sahibi+1 yılEtli olnasınıda sevmiyorsundur senin gibi düşünen kızlar olgun erkekleri çekici bulur sende öylemisin
Soran+1 yılBu sorular çok saçma yazma lütfen
Cevap sahibi+1 yılSaçmamı yoksa gerçekler ama konuşmak istemediklerin mi aslında yaşamak istediklerinin önüne geçen şeyler var gibi ama seni istemediğin şeylerle rahatsız etmeyim mutlu ol mutlu kal iyi günler
Soran+1 yılSanada iyi günler
+1 yılNasil oluyor ya , hem balik etlisin hem gogus yok?
02 Yorumla- +1 yıl
Bak etkili bir yontem var, buyumesi icin dogal bi yontem dinlemek istersen gel anlatim
Soran+1 yılKiloluyum ve yok
Azıcık silikon koydur
00 Yorumlayakından görmek isterim ;)
00 YorumlaKardeş kardeş takılırsınız
00 Yorumla
+1 yılO eşinize göre değişir.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce anlatmam gerekir mi
- +1 yıl
Anlatmaniz gerekmez, zaten belli eder kendini... Ya zaten seven öyle de sever önemli olan kişilik ya... Göğüsler çok güzel olsun anlasamadiktan sonra ne yapayım... (Tabi benim gibi düşünen birisini bulur musunuz denk gelir misiniz bilmiyorum)
Soran+1 yılSizin gibi düşünen sayısı azdır geneli fiziğe bakıyor
- +1 yıl
Tamam fizikte hoşuna gidecek, ama saydıklarım daha önemli bence... Hiç sorun etmeyin.
Soran+1 yılFiziğim güzel değil ki göbeğim de var göğüste olmayınca bir garip duruyor
- +1 yıl
Ben o anlamda demedim istersiniz ekleyin beni
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bekliyorum.
Soran+1 yılBiraz bekletecegim sizin için sorun olmazsa
- +1 yıl
Tamam sorun yok 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenetik de yok muu
00 Yorumla
+1 yılŞok yaşaya bilir 😂😂😂🤠
00 Yorumla
+1 yılyaşın kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşına gireceğim
- +1 yıl
Evet bu yaştan sonra büyümez. Bazı erkekler küçük de olsa sorun etmez veya belki de o kadar da küçük değildir ama sen takıntı yapmış olabilirsin.
Soran+1 yılTakıntı yaptım ama benim gerçekten erkek gibi zayıfta değilim
- +1 yıl
Eğer gerçekten atrofikse silikon implant düşünebilirsin ama bazen biz kadınlar yersiz takıntı yapıyoruz. Mesela ben tıbbi masaj uzmanıyım. Sıkılaştırıcı karın-göğüs masaj terapileri uyguluyorum.(Bazen ödem atıcı vs pek çok masaj terapisi var bizde) Bazı müşterilerim erkeklerin çok beğeneceği göğüslere sahip olsalar da küçük olduğunu düşünüp, bıçak altına yatmak istiyorlar ki bu çok yanlış. O yüzden sana öyle söyledim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayir sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılEmfir
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bu çok iyi... 😍😉
00 Yorumla
+1 yılOlur.
00 YorumlaDerdine bak kızım dbidndidnfjvcb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlçüsü ne kadar peki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEstetik ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötü.
00 Yorumla
+1 yılKalça peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem