Eski sevgilim oldugu için midir bilmiyorum aniden özledim gibisine mesajlar atıyor. Seni seviyorum diyor? Ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum? Sanki Cinsellik için degilde özlemiş de ondan buluşmak istiyormuş gibisine konuşuyor
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSeni istiyor başka ne olabilir ki eski anları yad etmek istiyor 🤭
014 Yorumla
Soran+1 yılSeni istiyor derken zaten onunum zaten arada görüşüyoruz cinsellik için ama duyguya baglamaya mı çalışıyor ne yapıyor ne yapmak istiyor. zamanında Olmadı bizden baktık yatakda ikimizde birbirimizden memnunuz FB olduk
- +1 yıl
Senin çok daha fazla zaman geçirmek istiyor olabilir sana ilgi eskisinden daha fazla gösteriyor demekki bunun fb ile alakası var mı bilemiyorum
Soran+1 yılAynen daha ilgili davranmaya başladı. Biz onunla arkadaş gibiydik. Sevgili olmayo beceremedik kavgalar ettik. Ama baktık yatakta memnun ediyoruz birbirimizi öyle devam ettik
- +1 yıl
Yani dedim gibi bense desvgili olmasam ve anlaşmadan ama yatakta anlasam ve her şey çok güzel olsa bende çok daha fazla ilgili olurdum açıkcası sen bir cevhersin zor bulunan 🤭
Soran+1 yılBakalım nolucak böyle 😊😊😊
- +1 yıl
Bilemem ki daha neler olur 🤭🤭 deli seni sende biliyorsun yanii... Varya efsoo yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl25 yaşındayım da çok zor artık eskisi gibi duygulu olmam onu sevmem. Yaşanmışlıklar var kolay unutulamayan...
- +1 yıl
Tabi ki canım sizin ki artık farklı boyuta geçmiş miyde gibi acıkınca yemek sonra istirahat gibi sende sevgi duygusu bitmiştir parnerine karşı sanırım sadece ihtiyacını gidermek ilerliyor
Soran+1 yılBenim aynen öyle ama o hala eskisi gibi sanki
- +1 yıl
Olabilir ama... Sen asla eskisi gibi düşüneceğine sanmıyorum çok zayid bir ihtimal sonuç olarak üzerinden çok zaman ve olaylar olmuş kafa böyle rahatsa devat et ama... Nereye kadar canım
Soran+1 yılBilmiyorum işte ufakta olsa ona duygum var ama mümkün degil gibi eskisi gibi olmak...
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım olsun. Yapacak bir şey yok bu saatten sonra bireyler değişmez zaten... İnst var mı?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Peki anlıyorum seni ekle beni buradan istersen tabii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Aşık olmuş olabilir normalde sadece cinsellik olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet normalı tek amaç cinsellik olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıleleman fb likten çıkmış uzak durmalısın. kendine daha net duruşlu birini bulmalısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eski sevgiliden fb olursa zaten aşık gibi davranır cinsellik aşkın temelidir
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmayı beceremedik baktık yatakta birbirimzi memnun ediyoruz FB olduk ama noluyor böyle
Soran+1 yılÇok zor benim için... Tekrar onu sevmem çok zor yani yaşanmışlıklar kolay kolay unutulamıyor
Soran+1 yılOff yaa
eskiden gelen izleri taşıyrdur
05 Yorumla
Soran+1 yılEskiden bizden olmadı ama baktık cinsellikte o benim ne istediğimi, ben onun ne istedigini biliyorum. Böyle devam edelim dedik. Arada buluşuyoruz uzun zaman görüşmemiştik. Şimdide böyle konuşuyor
- +1 yıl
işte yeniden sekse başlayınca eski izler canlanmıştır 0nda seksle karışık duygular
Soran+1 yılAynen öyle oldu sanırım ama çok zor benim duygu beslemem tekrar sevmem. Yaşanmışlıklar var kolay unutulamayan...
- +1 yıl
evet 0nlar silinmez unutulmaz sadece seks yapmaya devam eder keyfine bakarsın
Soran+1 yılYapacak bir şey yok o seviyorum desede ben eskisi gibi olamam.
+1 yılbence dırek uzak dur bu ne ya ne sacma sey
06 Yorumla- +1 yıl
gormemısstır daha once tecrubesızdır
Soran+1 yılNasıl yani tecrübesizdir derken
- +1 yıl
tabıkı de FB asık olur mu ozellıgını bılmıyor bence bu ılıskının sanırım
- +1 yıl
kımın lıbıdosu yuksek
Soran+1 yılBenim daha yüksek
- +1 yıl
boyle ılıskı olmaz ama tabuların var mı
Ben de Fenerbahçeliyim 😌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıyor sanırum
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kıskanıyor ki
- +1 yıl
Seni
Soran+1 yılBeni neden kıskanıyor anlamadım
- +1 yıl
Erkekler cinsellik yaşadığı her kadınıkendilerine ait hisseder eskortlara giden erkekk guruplarını düşün yattıkları eskortun yanındaki arkadaşlarıylabile yatmalarını istemezler
+1 yılÇok doğal değil mi
06 Yorumla
Soran+1 yılNeresi dogal kii duygu olmadan FB olalım dedik
- +1 yıl
Ya insan yeri geliyor elmayı armut’u seviyor arabasını seviyor telefonunu seviyor bilgisayarın seviyor birlikte olduğu kadına bunlardan daha aşağıda davranabilir mi sevginin çeşitli öğrenmem lazım
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
- +1 yıl
:D ilk defa birkadın haklısına yakın bir cümle kurdu onada ihtimal dedi :)
Soran+1 yılAyıp ediyorsun😉
- +1 yıl
şahsi algılama lütfen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni değil, alttakini seviyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dersemde beni k@şar gibi düşünmesin
Cevap sahibi+1 yılZaten fb ilişkisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks için
00 Yorumla
+1 yılNaptınki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında