24 yaşındayım 5 yıldır evliyim ve 1 buçuk yıl önce başkasına aşık oldum. Nasıl oldu utanmiyormusun demeyin elimden geldiğince uzaklaşmaya çalıştım ama olmuyor o bekar ve biz artık beraber bir hayat kurmak istiyoruz. Esimden ayrılıp onunla olmam ailem açısından çok ters karşılanır üstelik esimide üzmek istemiyorum, soğuk davraniyorum bana dokunmasini hazmedemiyorum olmuyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbekara karı boşamak kolay derler sana bu konuda akıl veremiyorum sen eşinin de üzülmesini istemiyorsun sevgilinin de üzülmesini istemiyorsun fakat göz ardı ettiğin bir durum sevgilin olan kişinin ailesi kabul edecek mi sonradan dimyata pirince giderken bulgurdan olma bekar adam bu annesi ağır basar başkasıyla evlenmesine sebep olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi asla kınamıyorum. Onu aşk sanıyoruz ama değil işte, bizde çok üzüldük ağladık ama olmuyor işte. İnan çok güzel bir duygu, onunla olmak çok heyecanlı. Aslında evli olup gizli bir şeyler olması insana daha farklı bir haz veriyor. Çocuğunuz var mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
+1 yılİnternet olmasa böyle bişey olmıcak sende ailene sahip cıkıp devam edecektin.. Teknolojinin insan hayatına olumsuzlukları. Yazık.. Gerçekten yazık. Adama üzüldüm, bu yaptıgını hak etmemiştir belki de.
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah adamın gözlerini kanatıyorsunuz nasıl söylemeliyim ne demek ben s*rtk oldum sana layık değilim dicen bide aşk cart curt diyorsun les tipsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kocana boşanmak istediğini söyle. Neden diye sorarsa sevgilim var dersin. Sevgilin kocanı kıskanıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBaskaso var deme
Ben anlasmiuorum bosanalim ayrilalim de.
Ayrildiktan sonra yeni buldum dersin annene babana00 Yorumla
+1 yılBekar sevgiline vermemeye başla, sonra bak bakalım sana bakış açısı değişiyor mu?
Önce bunu dene, sonra karar al...
00 Yorumla
+1 yılİkisinin arasında sen yıpranırsin.
En doğrusu boşanıp bitirmen.
Ama gideceğin kişi de de mutlu olmayacaksın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Boşanmak istediğini söyle. ya da gizliden devam edersin. Ama tercih etme ikinci seçeneği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevir ne değişik yahu. 5 yıldır kocanda bulamadığını , elin adamında hemen bulmak garip bir durum olsa gerek. kocanızdan ayrılın. adama haksızlık bari yapmayın. çok üzülüyorum bu tür durumlara
00 YorumlaEvliyken başkalarıyla konuşabilmek, sanırım Konya ovası kadar geniş olmak gerek bunun için.
00 YorumlaYa kocana sana ortak buldum diyeceksin. ya da boşanacaksın
00 YorumlaSevginin bittiğini ve boşanmak istediğini söyleyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOndan boşan olmuyor de bır şeyler de sevgilini anlatma olaylar karışmasın akıllı ol tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaza şer ne varsa seni bulsun ahlaksız kadın. Boşan adamdan utanmadan soruyor birde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkası olduğunu söylemicen bi şekilde boşanmaya ikna edecen
00 Yorumla
+1 yıl1.5 yıldır niye söylemedin. Aldatma heyecanı bitince ondan sıkılacaksın. Aşk dediğiniz şey boşluk.
00 Yorumla
+1 yılBirinin ahını alarak mutlu olamazsın yarın bi gün esin icin bıraktığın o erkek seni bırakırsa hepten bitiklere oynarsin bence kafandan silip atmalısın
00 Yorumla
+1 yılsöyleme ya aldat seviş ya da grup seks
00 Yorumla
+1 yıltabikide soyleme ya da bosan onla evlen
00 Yorumla
+1 yılKocana onunla boşanmak istediğini söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıltek çözümü ayrılmak bu şekilde olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Boşan ikinize de yazık yani
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik bu yaptığın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşin cok ama cok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapican peki
00 Yorumla
+1 yıl3 lü idare et
00 Yorumla
+1 yılSelam tavsiye verirö tanıdktada oldu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri