Güncellemeler
+1 yıl
İçime boşalmadı ama bazı erkeklerde zevk suyunda da sperm olduğundan dolayı ne olur ne olmaz die 24 saat içerisinde içtim içtiğimden beri karın guruldamaları ve bazen ağrıyor karnım
Güncellemeler
+1 yıl
Birde o işi yaptıktan birkaç dakika sonra suyla parmağımı sokarak yıkadım, 2 saat sonra küpüklü suyla yıkadım ama içine girmedi sanırım, 3. Günümde de elma sirkeli suyla parmağımı sokarak iyice yıkadım hamile kalma oranım ne kadardır acaba 😟
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Guruldama bagırsak ile ilgili ama karın, ağrısı ilacın başlıca nedeni olan adet olmayı sağlama sebebinden kaynaklı olabilir hormonları uyarıp adet olmayı sağlar bu ilaçlar
7 gün var adete ama inşallah işe yarar 🙏🏻
Yarar kardeş ya inşallah gizliden çıksam istek atarmısınız rica etsem
Ordamısın
Cvp niye vermiyorsun
Birincisi kızlık zarın dan içinr parmak sokman tehlikeli ikincisi eğer rahmine gittiyse ki bu pozisyonunuza bağlı yıkasanda anlamı olmaz aksine içine sabun sirke vs sürmen tehlikeli ph dengesini bozar
Icine bosaltacagina yuzune sirtina gogssune bosaltsiydin ya hapa gerek kalmazdi😃😃
İçime boşalmadı zaten ama internetten araştırdığıma göre bazılarının zevk suyunda da sperm olabiliyormuş o yüzden korktum ve içtim
OooO boşa içmissinb😀 bir milyonda bir ihtimal ben sevgilimin 4 5 saat uzerinden inmedim yuzune gogsune her yerine bosaldim gittik yıkandik geri devam ettik hic bir sey olmadi aklimiza dahi gelmedi ( not bu arada evliyim 🤫🤫)
Sevgilinde spiral falan mı vardı
Yok yollar acikti hatta icine bosalacaktim bosalacaksan yarin hap kullanirim dedi sonra vazgectim
öyle bir sorun olmadı
İçime boşalmadı ama ben yine de korktuğum için içtim hapı acaba bende işe yaramadı mı ki
Yan etki yapmıştır hemen kötü düşünme. İşe yarıyor o haplar
Sen kaç saat içinde içtin
2 gün sonra kullanmıştı içine bisaldigim kişi
Hamile kaldı mı
Yani kalmadı
Evet yapmıştı kız arkadaşımda
Sonra onda da sürekli karın guruldamaları oldu mu alt bölgelerde falan ve olduysa kaç gün sürdü
Bir gün kadar sürdü, sonradan da adet ağrısı gibi ağrılar oldu ancak adeti gecikti
Hamile falan kalmadı ama dimi
Hayır hayır, atlattık 😂 ama ilk adet günü gelene kadar dokuz doğurduk
Slsmslsmsl sizin adınıza sevindim
Ben 2 gün önce içtim hâlâ karnımdan tuhaf sesler geliyo erkek arkadaşım içime boşalmadı ama ben korktuğum için içtim
tedbirli olmak iyi, merak etmeyin ilacın da yan etkileri var
Eşli sevgilim kullanmıştı
. İçine kaçırdık
Tanıdk vardı
Eşim kullandı
Hangi marka kullanmıştı ve kaç saat içerisinde aldı
İlişkiyi ne zaman yaşadın ve adetine kaç gün vardı
27 haziranda içime boşalmadı ama ben korktuğum için 24 saat geçmeden ertesi gün sabah aldım hapı içtim adetime de 10 gün vardı
Evli misin