Birini sevdim, evliydi ama sevdim onu görünce mutlu oluyordum ona ilk yanlış mesaj sonucu duygularımı itiraf etmek zorunda kaldım çok kötü oldu sonuçları çok pişman oldum battı balık yan gıder deyip sonuna kadar gittim sonra o tam ondan vazgeçmemişken fake bir adresten geldi bana gece 1 de eşi evde yok diye sevişmeye çağırdı benı gitmedim ondan sonra kaçtı aylar sonra tekrar geldi önce duygusal yaklaşıp cinsel istekleri saydı oral istedı anal istedı bide emredıyor anala kendini hazırla diye vajinamı saatlerce yalamak istedı dahası çıplak fotoğraflar istedı 1 ay konuşup kaçtı gitti resmen gece dışarı çıkmadım dıye intikam aldı kullandı evlı diye cınsellik istemesi normal demeyin evli erkekle ilişki yaşayıp aşkı doruklarında yaşayan arkadaşım vardı birlikte olmadılar bile bu nasıl adam?
+1 yılEşiyle ulaşamadığı doyum için seni kullanmaya çalışmış. Eşi de muhtemelen anal yapmaktan aciz sanırım. Ancak evli bir adam kısmından sonra bitirmelisin bence. Sana gelecek vaat etmiyor ve kendi ilişki sicilini bozmuş olursun. Güvenilirliğin azalır. Seni isteyen, gider boşanır ve gelir. Ki evliyken seni istiyorsa, sen olmasan da boşanmalıdır. Gözü dışarı kayıyorsa mutlu bir evliliği yoktur.
Mesela dışarıda çok açık giyimli kadınlar hep daha çekicidir. Gözün bakımlı kadınlara kayıyorsa, onlarla evlenmelisin ki, dışarıda aramamalısın.
Gözün dolgun popolu kadınlara kayıyorsa, onlardan biriyle evlenmelisin ki, dışarıda aramamalısın.
Zeki kadınlardan etkileniyorsan, zeki bir kadınla evlenmelisin ki, evliliğinde diyalog tıkanmasın ve dışarı kaçmayasın.
Veya senin ayarında biriyle ilgileniyorsa, senin ayarında biriyle evlenmeli ki gözü dışarı kaymasın.
Tam tersi aynı kriterler kadınların seçimleri için de geçerlidir.
Kimseyi üzmeye gerek yok.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa kardeş sen bu adamdan bir uzak dur istersen evli adam ne ya evli adam bekar kız olayı dünya üzerinde kadını aşağılayan en büyük olaylardan biridir hem bak metres olursun sonra metres nedir Fransızca metriresse kelimesinden dilimize geçmiş bu kelimenin anlamı evli adamın kapalı kapılar ardında buluşup bolca seks yaptığı ikilidir sevgilim var sanır kendini kandırırsın adam bir vardır bir yoktur ilşki genelde gizlidir ve o iş biter adam uçar kaçar resmen yüzü göremezsin belki aylarca bir yakının arkadaşın sen resmen metresin der zoruna gider günün birinde seni harcar resmen zamanını yıllarını karşına iyi bir çocuk çıkar değerlendiremessin ne diyeceksin çocuğa benim evli sevgilim var izin vermez seninle aşk yaşama evlenmeme mi diyeceksin hayatına zamanına yazık uzak dur bence ondan evli adam bekar kadın işi sonu olmayan yoldur saygılarımla kendine iyi bak
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşini, sizin üzerinizden aldatıyor ve halen güvenilir olup olmadığını soruyorsunuz. Peki siz nasıl bir cevap duymayı bekliyorsunuz? Eşinin güvenine ve ona verdiği söze sahip çıkmayan birisi, herhangi bir hukuki bağa sahip olmayan size neden güvenilir olsun?
20 Yorumla
Sen ipleri eline vermişsin maalesef oda kötü niyetli biriymiş bunu kullanmış bence bu yaşadıklarını tecrübe olarak görüp onu unutup hayatina devam et geçer ama onunla devam edersen sonu kötü biter
31 Yorumla
Soran+1 yılSapık zaten hem de azılı sapık nefret ettım ve kurtuldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden bazen böylelerini nasıl buluyorsunuz anlamıyorum
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun kurtulursun an azından
Soran+1 yılDuygularımı itiraf etmem çok kötü oldu dahası 5 dakıka benı görmeye gelicekti şey dıyor vajınanı dokunmama okşamama izin verir misin dıyor düşün
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedin peki
- +1 yıl
Slk kız evli erkekten nasıl hoşlanırsın beter ol
Cevap sahibi+1 yılSakın ol ya serde mi yaralısın bu konuda
Iykkk asla güvenme kötü hissettiriyor sana konuşma bile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evli adam evi düzeni huzuru var ise senin için kurulu düzenini bozmaz 1 2 defa yaşar tadını alır bırakır o yüzden boş yere umut bağlanmaz
10 YorumlaSen seviştin mi bu adamla? Sonuna kadar gittim derken ne demek istedin?
14 Yorumla
Soran+1 yılDedigi her şeye evet dedım ve duygularımı saklamadım gece çıksaydım istediğini vericektim cıkmadım
Soran+1 yılDedım işte her şeye evet dedım nasıl olsa bittim dıye
+1 yılEvlilerin nerdeyse hepsi böyle sadece heyecan için senle olmuş ve kul lanmış seni. Bırakım şu evlileri yüz de vermeyin aw. İyi olmuş hakettin
00 YorumlaNolacak evli adam sana aşık mı olacak seni de zikiyo işte :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Evli adama yanaşmışsın bide sen ayartmışsın adamı sonrada adam nasılsa bu istiyor demiş iyice kullanmış kendin sana bu sekilde davranmasını istemişsin oda istediğini vermiş sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç nerden tanıştınız bunun tek niyeti cinsellik
10 Yorumla
+1 yıl3vki adam sadece senle seks düşünür. Uzak durr
00 Yorumla
+1 yılMetres olmaya ne meraklısınız
20 YorumlaAdamın amacı o zaten nasıl anlamadin
10 Yorumla
+1 yılHata sende
22 Yorumla
Soran+1 yılDuygularımı itiraf etmem çok kötü oldu dahası 5 dakıka benı görmeye gelicekti şey dıyor vajınanı dokunmama okşamama izin verir misin dıyor düşün
- +1 yıl
Hayır demesini bileceksin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar