Selam KS ahalisi! Cinsellik öpüşmeyle başlar. Ergenlik döneminde masumca başlayan öpüşmeler, yıllar ilerledikçe cinselliğe doğru evrilir. Peki ya sizin öpüşme olaylarıyla haşır neşir olduğunuz yaş kaç?

Selam KS ahalisi! Cinsellik öpüşmeyle başlar. Ergenlik döneminde masumca başlayan öpüşmeler, yıllar ilerledikçe cinselliğe doğru evrilir. Peki ya sizin öpüşme olaylarıyla haşır neşir olduğunuz yaş kaç?

Böyle bir girişimde bulunmadım hiç.
Açıkcası bunun, her önüne gelenle yapılmasını doğru bulmuyorum. Özel olması gerekiyor. Gerçekten güvendiğin, sevdiğin birini öpmek, herhangi birini öpmekten kat ve kat daha anlamlı bana göre...
Bende öyle düşünüyorum
Daha hiç yaşamadım böyle bir durum ve gerçekten güvendiğim onunla bir yola çıkmayı istediğim biriyle kalbime dokunan bir ömür geçirebileceğim bana özel biriyle bu özel anı ilk olarak yaşamayı isterim 🌼
Henüz Bilgi Sahibi Değilim, Doğru Ve Gelecek Göremediğim Sürecede Olmamalı. Ben Öyle Önüme Gelenle Yapamıyorum. Şükür Ki Hala İlerdeki Eşini Düşünenlerdenim. Bazı Çizgiler Evlilikle Aşılmalı.
Hiçbir zaman tam anlamıyla öğrendim diyemem herkesin farklı bir tarzı oluyor herkesten bir şey öğreniyorum öğrenmeye açım 😆
Eyvallah hocam
Cevap
12Cevap
İlk birisini dudaktan öptüğümde çocuktum ama o öyle kaldı daha da ileri gitmedi
15 yaşında
Sorunun altında yaş hesaplama kısmı olmasına bayıldım😂😂😂
Lise ikideyken.
Hatırlamıyorum yıldızlarımız barışık değil kendileriyle
Öğrenemedim; güzellik algılarına uymadığım için öğrenemeyeceğim.
Millet sevmeyi aşkı öğrenmeden bilmeden başka her konuyu bilip öğreniyor. Maşallah
12 yaşında TV dizisinden esinlenerek
😂 ne yapayım TV ler kötü örnek oluyor
Karşı cins ilgisi başladığı an merak herşeye kapı açıyor
Öğrendim mi bilmiyorum ama 5 sayılır mı 🙄
Hâlâ bilmiyoyum yanaktan bile
Ortaokul çağlarıydı, maziye gittim
Biri duysa Güler ama hiç öpüşmedim
13 yaşlarında, şimdi öğretiyoruz 😛
Kis ayh pis fransızlardan öğrendim
Ogrenmedim😂
Öpüşmek öğrenilmez..
25 yaşımda