İlk cinsel ilişkinizde nasıl bir ilişki isterdiniz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

İlk cinsel ilişkinizde nasıl bir ilişki isterdiniz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
Her ne kadar asıl zevk sertlikte olsa da, bu konuda kadınların da hassasiyetini düşünmek gerekiyor.. İlk defa ilişki yaşayacak olan kadınla sert bir beraberlik yaşanırsa, uzun süre soğuyabilir bundan..
Soğutan etkenlerden biri evet..
İlk kez cinsel ilişki yaşayan herkes bunu bilir ki ilk cinsel ilişkide beklentinin inanılmaz derecede düşük olması lazım yüksek beklenti ile ilişkiye girersen senin için sadece hayal kırıklığı olur ve yine eklemek istiyorum ki ilk cinsel ilişki böyle filmlerde görüldüğü gibi hızlı hızlı olmaz zaten genelde yağış olur hatta inanılmaz yavaş çünkü ilk adı üstünde😂
Kesinlikle öyle olur önce alıştırmak gerek alışması lazım iki tarafında özellikle kadının. :)
Soft olmalı. Savaş meydanında düşmanla çarpışmıyorsun 😂 kaba ve zorba olmanın lüzumu yok. Ona güzel sözcüklerle naif bir şekilde yaklaşacaksın. Bu da yaşanacak ilişkinin hazzını koyacak ortaya.
İşte aradığım cevap 😄
Cevap
14Cevap
Hard isterdim
İlkte soft iyi olur. Sonra git gide hardlaşmalı. İlkin sonuna doğru da hafif hardlaşmalı
Bencede :)
Yaşarsam ki hiç yaşamadım hard isterim yaparım gibi
Yaşadığında daha iyi anlarsın..
Neyi
Ben soft seviyorum yani yavaştan başlayarak zirveye doğru hızlanmayı seviyorum tam karşılıklı olarak zevke geldiğimiz sırada hızlanmayı seviyorum. :)
Güzel bir tercih..
Teşekkür ederim bence de böylesi daha heyecanlı ve bağlayıcı. :)
Soft başlayıp hard bitmeli o şekilde daha zevkli olur
Önce soft başlanır alıştıktan sonra harda geçilir
Ben Altıma aldım Kadını kızı tokatla tokatlıyız sert sert hızlı hızlı basa basa yaparım ezerim
İkisinin nasıl olduğunu da bilmiyorum. 🤷
Masum arkadaşım benim 😂
İlkler hiç iyi olmuyor 😀
Tabi mıymıy olmayı sevmiyonuz beybi 😂😂
Meraktan soruyorum ilk kez gördüğün bir erkeğin yüzüne beybi diyebiliyor musun yoksa sadece sanalda mı bu :D
Kendisi yakın arkadaşım canım 😄
Kizlar soruyordab mı 😄 nice
Tadını çıkarmak varken ne gerek var parçalamaya hiç işim olmaz
Kadına acı çektirmenin bir anlamı yok seks diye
Soft başlayıp hard bitirmek
Elbette ki ilkler soft olmalı
Kesinlikle soft. Zaten zamanla hard olur
Herd olacakki tadına varalım
romantik ve sorf olurdum herhalde :D
En güzeli..
şimdi tam tersi ama argo ve hard hoşuma gidiyor :)
Soft
soft bir ilişki.
Soft
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?