Şöyle soyleyim sevgiliyken eşim çok istekliydi ama şu an kaçmak için yer arıyor sanki bahane bulmaya çalışıyor haftada 2 defa anca yapıyoruz artık ve daha 1.5 yıllık evliyiz. Acaba evlilikten mi yoksa kişiyle mi alakalı. Çünkü eski sevgilim daha istekliydi sürekli görüntülü konuşma vs beni bunaltirdi acaba onla da mı evlenseydim bir yerden sonra böyle olacaktı yoksa benim eşimle mi alakalı bu durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin monoton bir hale gelmesi ya da gelmemesi aslında tamamen tarafların kendi ellerinde olan bir şey sürekli aynı şeyleri yaparsanız tabii ki de doğal olarak belli bir yerden sonra vücudu zevk almaz farklılıklar şart
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu durum herkesin başına geliyor, seni tanıma, cinselliği tatma konusunda artık heyecanı azalmış gibi bir noktadan sonra görev gibi görmek insanı tatmin etmiyor. Cinselliğize ufak dokunuşlarla renk katmanız gerekiyor. Eşinin yapmak isteyipte gerçekleştiremediğiniz fantezileriniz var mı? Var ise deneyin yok ise eşinin tarzına göre yeni fanteziler geliştirin. Gerekirse tavsiye verebilirim.
00 Yorumla
+1 yılKıyaslama yapma yine de çok doğru değil. Ama evlilik de isteğin azalması normal çünkü sevgililik de biraz daha gizem, heyecan, istediğin zaman yapamama bi durum var ama yine de kaçması ve istememesi de hoş veya normal değil elbette
00 Yorumla
canım şöyle bir şey var ki insan sürekli aynı kişiyle seks yaparsa bundan sıkılır senden de sıkılmış artık soğumuş yani kanka gibi görüyor eminim ki klasik ilişkisi olmayan ama aynı evde yasayan kardeşim dönmüşsünüz babanne dede gibi yaşarsın boşanmazsan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
ne kişilikle nede evlilikle alakalı herşeyin fazlası zarar herşeyin ilki güzeldir daimiyat sıkar yıpratır insanı insanlar maymun iştahlıdır nankördür sen hergün makarna yermisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce dehşet istekliydim şu an görünce eşimi bırak Seksi yaşamayı bırakıyorum evden dışarı atmak icin kendimi bahane ariyirum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılEşinle alakali durum maymun ishaklı biriymis hevesi gecmis
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra değişiyorlar bende de var böyle bir sıkıntı elimde tutmuş geziyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olacağını bilmen lazımdı her zaman baklava yenmez
00 Yorumla
+1 yılBitmez bitmemeli yani. Senin eşin sıkıntılı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki seni kaç defası tatmin eder?
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında sanırım defa da değil ya 2 günde bir olması böyle devam edecekse edebilir ama sanırım sorun aradan çıkarmak ister gibi olması bu yüzden de yaşadığımdan da bir şey anlamıyorum ki hiç bişey olmamış gibi hatta bazen istediğime pişman oluyorum ne oldu sanki diye
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Yani bu işi görevmiş gibi yapıyor. Çok haklısın. Kadınını böyle mahrum ilgisiz bırakmasının sebebi ne olabilir ki. Durum vahim.
Cevap sahibi+1 yılSohbet arkadaşı istersen konuşalım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi ne doyurur bilmiyorum ki
00 Yorumla
+1 yılBiz aştık bunu.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılInstagram eşim giriyor maalesef sağolun yinede
- +1 yıl
Gizliden çıktım
Soran+1 yılYazdim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı