Misyonerdeyken sevgilim yavaşladığı anda ben kendimi yukarı aşağı yaparak devam ettiriyorum pelvik kasları sıkarak. Yüzünden çok zevk aldığı anlaşılıyor hata kendi de çok güzel böyle felan diyor. Ama sorun şu ben öyle yapınca normale göre baya erken boşalıyor öyle tatlı tatlı yapıyordun ki dayanamadım felan diyor ama kendine bırakınca bazen çıkıyor bazen bekliyor vs gayet uzatabiliyor süreyi ve tatmin olmamı sağlıyor. Sizce o üstteyken sadece ona mi bırakayım yoksa ben de dediğim gibi yapmaya devam edeyim mi siz de yapıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onda kontrol olunca dediğin gibi ara vererek yavaşlayarak hazzı kontrol edebilir ama sen onun durmasına engel oluyor ve patlamasına neden oluyorsun o nedenle sen yapma öyle en azından başlarda. Ayrıca sen haz almak erken gelmek istersen üstte ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten gün içinde birkaç sefer oluyor yaptığımız zaman. Bir sefer misyoner ve doggy yaptıysak sonraki sefer ben üstte oluyorum felan nasıl denk gelirse. Ama dediğin gibi sonlara gelmeden ben öyle yapınca hemen boşalmak istiyor ://
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Oyle bi ayarlamaniz lazim ki senin geldigin an onunda gelmesi lazim. Sen simdi hizli yapinca daha cok zevk alıyorsun kontrol sendeyken. Ama bu sefer onun gelcegi. Yerde kendini tutmasini engelliyorsun. Surekli pozisyon degistirin boyle. Bir sorun varsa. Once senin gelmeni saglasin sonra geldiginde kendini salsin boyle yapmaya çalışın. Daha verimli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilişki süresinde genelde ben 2-3 kez orgazm oluyorum o boşalana kadar. Sonuncuyu onla aynı denk getirmeye çalışıyoruz. Evet sürekli pozisyon değiştirmemiz lazım ama o da olmuyor kaptırınca kendimizi ahahaah
+1 yılŞöyle ki erkek kendi yönetirse biraz daha boşalmanın ne zaman olabileceğini kestiriyor ona göre hareket ediyor, kız kendi aksiyonunu yaparsa daha çok zevk alıyoruz ama bu kez de boşalma süresi kısalıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten beni öncesinde sonrasında her türlü boşaltıyor o yüzden arada bir erken gelmesi sorun değil yaa çok ve farklı bir zevk alsın da
- +1 yıl
Alır alır merak etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. burada da erken gelen arkadaşlar görüyorum sanki. ooo sabah ereksiyonu sende mi erken geldin, gelin gelin..
10 YorumlaÖyle tecrübeli hanımlara can kurban beni benden aldın, birazda benim için sıksan dermişim ama nereden bulacağız öylesini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla misyoner degil flatiron pozizyonumu yapın o yukardan vurdukca sende erkegine veriyor gibi yap bide öyle dene bakalım nasıl olcak 1 saat altındaysa bu arada ilişki süreniz so bad
00 Yorumla
+1 yılBilemicem değil pelvik kaslarını nereye sıkarsa sıksın kimse beni erken boşaltamadı buda benim lanetim
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen. d
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde kontrolü ben almayı severim ama öylede harika olur karşımdakinin zewk alışını seyretmek hoş oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina penisi kavrayıp sıktığı için sıcaklıkla beraber erkeği zevke getiriyor ve erken boşalmasına sebep oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben böyle hayran hayran yazdıklarını okuyan kesimdeyim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bende yapıuorum ve bizde de aynısı oluyor. Dayanamıyor süre kısalıyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kaslarını sıkınca ondan dolayı daha da daraltıyorsun vajinanı
00 Yorumla
+1 yılBence devam et çok güzel bir şey olduğunu hayal ediyorum hiç yapmadı exeşim ama 🤔
00 Yorumla
+1 yılböyle sevgiliye (sen)
herkes denk gelmiyor..14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:))
- +1 yıl
hayırlı sabahlar..
anlatırken tane tane diyorsun,
öbür türlü nasıll olur hayali bile zorr..
Soran+1 yılHayırlı sabahlar size de ;)
- +1 yıl
insan boyle iyi birine denk gelebiliyor demekki, bu çöl gibi sitede.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılikisini deneyebilirsin önemli olan ikinizin aynı zevki hissederek yapması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpelvik kasını kullanınca daha dar hissi veriyor sizi yoruyor mu onu aktif hale getirmek
08 Yorumla
Soran+1 yılYoruyor özellikle çok zevk alıp sulanan biri olduğum için bir noktadan sonra çok zor kontrol ediyorum o alt kısım kaslarını. Ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılnormalde orası sıkı mı
Soran+1 yılEvet yani normali nedir bilmiyorum ama dar bence. Hatta birkaç kez arkadan yaptık sevgilimle ama o tekrar yapmak istemedi. Niye artık arka istemiyorsun dediğimde ön çok fazlasıyla dar sana acı çektirmek istemiyorum felan dedi. İlk ilişkimi de onla yaşadım çok geçmişim yok :))
Cevap sahibi+1 yılfiziğin nasıl
Soran+1 yılsevgilimin çok beğeneceği şekilde :)) yeterli sanırım bu cevap
Cevap sahibi+1 yılbeni tatmin etmedi😁
Soran+1 yılÖyle bir amacım yok zaten
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım azcık
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalmamak için yavaşlıyor. Sen devam edince de boşalıyor. Bilinçli yapın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilinçle alakası yok biliyorum neyin ne olduğunu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok fenasınnn çoookkk <3
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilinçli cinsellik iyidir👍👍
10 Yorumla
+1 yılAh bunu keşke her kadın yapabilse…
10 Yorumla
+1 yılne güzel senle güzel olur bu
11 Yorumla- +1 yıl
tanımak siterdim
Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Harika oluyor evet
10 YorumlaÇookkk fena bişi olur o
10 YorumlaYapmaya fevam et aşırı zevk veriyor o olay
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmasını istiyorsan sen öyle yap ama istemiyorsan o kendisi yapsin
00 Yorumla Ne diyek başarılar 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılwjsjej 7 dk boyunca bunu mu düşündün yazmak için. Özelse benim özelim kardeşim sanane
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bu tekniğe de alıştır ki sende yukselesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna değecek erkek var mı 😄
314 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaah benimki değer bence yaaa
Cevap sahibi+1 yıl@greyx özelden cevap alamadığında hep öyle olur
Cevap sahibi+1 yılSenin gibilerle muhatap olmak istemediğim için gizlendim
Cevap sahibi+1 yılSadece kendini rezil ediyorsun 😆
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin? Zavallı bir KS abazasisin 😆 senden çok var. Ayrica boş psikolojik varsayimlarini da al yolal 😄
Cevap sahibi+1 yılHahahay
Cevap sahibi+1 yılSeni takmiyorum
Cevap sahibi+1 yılProfiline bakınca midem bulandı kendine erkek mi diyorsun? Bir daha beni rahatsız etme
Cevap sahibi+1 yılSenden bin kat yakışıklı adamlar bakiyor kendin gibi eli skinde sanma her erkeği. Yokluktaki abaza
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi istekli bir kadin bulsan buralarda kendini parçalamazsın. Sefil ve zavallisin. Senin gibilerine acıyorum sadece 🙂
Cevap sahibi+1 yılBin tane amim olsa birini bile vermem senin gibilerine
Cevap sahibi+1 yıl@greyx benim için hesap bile açtın kimin sevilmedigi ve dışlandığı ortada 😆 404lust adlı nickle gelip soruma yazdın tam sefil bir asosyal hareketi. Ayrica sözlerinle kendini ele verdin senin pembe hesabini da biliyorum ben. Foyanı ortaya çıkaracağım merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarikasın sen ya! İşi biliyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet güzel oluyor devam et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılSana harika tavsıye verebılırım zevkten cıldıracak
00 Yorumla
+1 yılO. an var ya eriyorum
10 Yorumla
+1 yılHerkesin hayalinde ki kadın..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka parçalatma a…. mini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bu işi öğret 😂
54 Yorumla
Soran+1 yılZor değil ama ben bayadır cinsellige merakli olduğum için deniyordum o kasları kullanmayı. Sevgilimin benden önce çok ilişkisi olmuş ben ilk kez onla yaptım her şeyi onla öğrendim. E öyle olunca onun için farklı olmam lazımmış gibi bir düşünceye kapılıp bir sürü yeni şey denemeye başladım ahahah daha neler var bizde neler
Cevap sahibi+1 yılSenle mutlaka konuşmamız lazım yaa😂😂 instaami versem yazar mısın
Soran+1 yılof bu taktiği yemezler ajwhsjw zaten Instagram yok ama olmazsa da erkek bir pembe KS kullanicisiyla isim olmaz
Cevap sahibi+1 yılKanka dur ya sakin ses atayım istersen 😂😂
Ne hatunlar var 😁
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam