"Bu gece olmaz başım ağrıyor." Diyen erkek var mıdır?

Sekste hep kadınlar mı bahane arar sizce, yoksa erkeklerinde bahanesi yine baş ağrısı mı olur?
Bence erkeklerinde bahanesi vardır.
🔥❤️
"Bu gece olmaz başım ağrıyor." Diyen erkek var mıdır?

Sekste hep kadınlar mı bahane arar sizce, yoksa erkeklerinde bahanesi yine baş ağrısı mı olur?
Bence erkeklerinde bahanesi vardır.
🔥❤️
Erkekler başım ağrıyor bahanesinin arkasına saklanmaz. Ama elbette bizim de seks yapmak istemediğimiz zamanlar olur. Kimi zaman mental kimi zaman fiziksel yorgunluk veya moral bozukluğundan dolayıdır.
Yalandan bahane üretmek yerine doğruyu söylerim ben.
Var tabi, hatta daha ileri gidip muhtemelen burada kimsenin katilmayacagi bir fikir one sureyim: Hani ‘abaza’ lafi erkekler icin kullanilir ya, isin asli, kadinlar erkeklerden cok daha fazla sekse duskun ve hatta s*ksalak diyebilecegimiz kadar daha aslinda meyillidirler, bizdeki sorun cesitli sebeplerden dolayi her daim cinsel acligi olan bir kesimin olmasi ve erkeklerin daha bu konuda gorunur olmasi, ama butun varsayimlarin hepsi aslinda yuzde yuz zit kutupta… Erkege yakistirdigimiz her tur cinsel oburluk aslen kadinlarda cok daha fazla mevcut sadece saklamasini daha iyi beceriyorlar… Bu bir fikir degil, biyolojik bir donanimin gercegidir yani ‘senin fikrin’ filan demeyin…
Yani 1-2 veya iki kez yorgunum diyebilir. Ama 3-4 demesin karısı kocası gider komşuya aşı orada pişirir.
Bak şimdi üst katımda saat gece 2.25 kadının sesi aşağı geliyor apartmana korku saldı resmen abi ilişki dediğin böyle olur. Üst katta gıcırtı olacak saat farketmeksizin. Böyle şeyler saat zaman mekan farketmez içinden geçti ortam müsait havanın nemi etkisi rüzgarı güzelse devam. Ortada bir kıvılcım oluşsun hemen yakın ateşi direk 😜
Fena sapladı abiden korkulur. Çılğlık çığlığa
Eğer basım ağrıyorsa uğraşamam asla o baş ağrısı geçmeden... ya da karşı taraf hoşuma gitmedi ise bir anlık soğuma. geldi ise direk basım ağrıyor derim ya da kalkmiyooo der benim. pilim. bitik der çekilirim :)
Cevap
31Cevap
Bu evlilere ait bir kavramdi eskiden sakasi cok yapilirdi simdi hemen herkes yasadigi ve aliskanlik haline getirdigi icin hissizlesen pislik duyular veya duyu organlarindan dokunma seysi yalama olmustur coktan o yuzden kadinda erkek de agriyi hissetmiyor bence hatta yapamayinca beyne sinyal gidiyordur o da migrene ya da hafif bas agrisina sebep oluyordur yazik
Yoktur olamaz varsa etek giyip sütyen taksın, topuk l u ayaklabısını ben ısmarlarım,
Sen bu aralar yerinde duramıyorsun gözüme batıyorsun yerde var duşa girelimde seni bi citileyim diyen erkek var 🥂
Erkeklerde elbette hazır makine değil. Bizimde canımız var ve bazen modumuz da olmuyoruz. Hoş KS erkekleri sürekli çadır kurulu geziyor orası başka.
Vardır 🙂
Yoktur bence erkekler zaten bu anı kolluyor red ettcejlerini sanmıyorum
Yani vardır illaki ama öyle dememek lazım yazık ya 😂
O 'baş' ile sizin anladığınızı kast etmiyordur istemeyen erkek bence 😅
hangi baş :D :D
Başım ağrıyor diyen yoktur bence de ama yorgunluktan istememezlik olabiliyor
Vardir tabikide onlarda insan erkekleri niye büyütüyorsunuz ki gözünüzde biz onlardan daha kıymetliyiz
Tamam biz erkekler kendimizi süpermen gibi görürüz insanız sonuçda kanaldan gelen bişey değil bu damardan geliyo yani 😊
İstemeyen bir erkek görmedim
Evlilikler de olduğunu duymuştum.
Erkek çok yorgun değilse ve arada küslük vs yoksa hayır demez ama istina illa ki vardır
Uzun yıllık evliliklerde olur böyle şeyler robot deiliz de mi
hasta da olsak kolay kolay demeyiz gene o işi yaparız
Benim bahanem olmaz hiç. Reddetmem yani istediğini veririm ona o an 🙂
Bahane olmamalı önemli bir durum olmadıkça iki taraf içinde.
Varsada bana denk gelmedi
Vardır, onlar da kurulu robot değil sonuçta
Alışınca der iki tarafta
Elbette vardır gerekli beya gereksiz bir sebep olarak
Yorgunum diyen vardır sonrası kavga 😄
Var tabi çeşmemi bu ya
Bacak çalıştığım gün kimse kusura bakmasın
"Bu gece olmaz başım ağrıyor."
Varmış. Duydum ben samimi arkadaşlarımdan
Bunu diyen esler cok qma bayanlar diye duşunuyorum
Erkekler insan degilmi
😁😁😁😁😁varmiďırrrrr