Çok beyazım, hemen kızarır tenim. Bazen neden olduğunu bilmediğim morluklar oluyor bacağımda bi yere çarpınca bile morarıyor.
cinsellikte çok beyaz ve hassas tenli olmak kötü mü?
Hemen kızarıyorum
Çok beyazım, hemen kızarır tenim. Bazen neden olduğunu bilmediğim morluklar oluyor bacağımda bi yere çarpınca bile morarıyor.
cinsellikte çok beyaz ve hassas tenli olmak kötü mü?
Hemen kızarıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seet sert yaparsan ya da yaparlarsa senin acindan sakincali durum tabiki. Erkege gore guzel. Morartmak kizartmak sehvet verici heyecanlandirici. Kaliteli seks icin haz verici
Cok sorun olmaz ama ıliskiye girdiginde ufak bir seyde belli olur vucudunda sürekli kapatman gerekebilir 😊 vajina cevreside mi oyle peki yoksa kararma vs var mi
Kararmam yok
Gayet güzel bir durum bu. Koku vs de olmuyorsa eğer ıkinizde fazlasıyla zevk alırsınız ve oralida fazlasıyla yaparlar
Yok bi sağlık sorunum ya o değil benim sorduğum böyle kızarmak ve morarması vs kötü olur mu diye soruyorum
Olmaz niye olsun ki sadece biraz sert ıliskiye girdiginde morarma olursa gözükecek yerlerde ister istemez cekinirsin gorenler olursa onun dışında ne olacak ki
Bilmiyorum işte soruyorum ya ben de daha önce yaşamadım
Yaşamayı mi düşünüyorsun ki
Yani eninde sonunda olacak bi şey bu düşünmesem de ben de merak edip sormak istedim
Gayet guzel bir vucudun var herkesinde fazlasıyla begenecegi şekilde vajinanda da herhangi bir kararma vs de yokmus ilaveten koku vs de yok dediğim gibi Gayet güzel bir vucudun var
Vucudunda leke yoksagüzelama lekeler itici kalabiliyor bazen
Beyaz ten çok çekici öptükçe okşadıkca kızrması💋
Benim için değil karşı taraf için kötü çünkü biraz fazla kızartıyorum 😈
Ayak topundan ensene kadar heryerin emilir yalanir
Oooo mükemmel bence tam aradığım vajina bölgesi de beyaz mi peki?
Değil
O zaman itici ağa kalsin ,
Sana kalmaz zaten 😉
Dikkat ettiysen ilk yorum ne kadar istekliydi ama tam tersi beklenti olunca itici bir durum dedim gerçekten itici durum sana tavsiyem o bölgede kararma olması n pamuklu iç çamaşırları tercih et
Kararma ne alaka? Kararmam yok ki beyaz değil sadece kırmızı-pembe gibi alt tarafı içe doğru
Aynennn
Bence takıntı haline gedirme hic bi sorun yok
Ben senin gibi birini bulmak için fillandiya ya gitmeyi düşünüyorum. Hayalimde ki kişisin
Yooo. Hemen kizarip morarmasi daha fazla zevk verir. Beyaz ten hayraniyim
Beyaz ten çok tahrik ediyor
dikkatli olmalısın
Hayır çok iyi. Tenin çok tatlıdır eminim.
Kötü degil aksine iyi
bende sıyahı gıbıyım bu sorun yasatırmı
Buraya bir kalp bırakıyorum ❤️
Çok güzel ya bayılıyorum öyle kadınlara
Tokatlamak kalça kızarır ve keyif verir
Aksine çok iyi, lokum gibi.
Kötü değil... şeyin nasıl esmer mi biraz?
Esmer değil
Hmm biraz esmer olsa tam süper olurdu 😍
Esmer değil ama tenimle aynı renk üstü, alt tarafı da içe doğru artarak kırmızı-pembe arası
Çok güzel yalanırsın sen😉
Severim
Zararı yok 🤔
Uçları ne renk
Pembemsi
Daha ne vallha bayılırım keşke görebilen biri olsam diye içimden geçirmedim değil
Maalesef
Biliyorum zaten hayaller de yaşıyoruz ama istersen sanal konuşuruz 😂😂
Ona da maalesef 🤣
her şey e muhalefet oldu ya bu bir şey de olumlu de ne yapalım 😂😂
Seviyorlar
Bence güzel
En güzel ten
Goster bir
Albino musun
Kıllarım sarı, beyaz değil. Albino değilim
Benim için sorun olmaz da senin için olabilir
Ne açıdan