Arzu, tutku, şehvet, tecrübe, çekim, ortam, dokunuşlar, fanteziler, pozisyonlar vs. Mükemmel seksin anahtarı nedir sence?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arzu, tutku, şehvet, tecrübe, çekim, ortam, dokunuşlar, fanteziler, pozisyonlar vs. Mükemmel seksin anahtarı nedir sence?

Tabii ki de duygusal bahadır bunu hep söylüyorum hep de söylemeye devam edeceğim duygusallık olan bir seks ile sadece yapılmak için yapılmış bir seks arasında uçurum fark vardır duygusallık insana en az on adım öteye taşır heleki kadınları erkekler için sıcak bir delik olsun yeterli ama kadınlar aslında tamamen duygusal olarak boşalır.
Hedonist bir yaklaşımla seks sadece bir nemfoman ın teşebbüsü gibi yeterli olmayacağı , yarım kalmışlık hissi ile bitireceği bir eylem olacaktır. Gerçek ama gerçek romantizmle başlayan biten bir seks beyin en , ruhen , manen, fiziken sizi zirveye taşıyacaktır. Karşılıklı bu iletişim bittiği zaman bile yüzlerde mutluluğun yansıttığı gülümsemeyi bırakacaktır.
Cevap
14Cevap
Karşılıklı zevk almak ve uzun sürmesi, bir çok pozisyon denemek ve bazen hızlı bazen yavaş olmak
Ten uyumu. Ayrı ayrı ne kadar iyi seks yapan tecrübeli insanlar olursa olsunlar, eğer aralarında ten uyumu yoksa asla mükemmel seks yapamazlar. Birbirlerinin sesini duydukları, göz göze geldikleri, parmak ucuyla tenine dokundukları anda bile yükselen bir çift ne olursa olsun mükemmel seks yapar zaten, tek pozisyon dahi olsa.
Sen yoruma gelene kadar benden habersiz adminler eig seçmiş
Yazıklar olsun adminler
Tek anahtarı var o da; birbiriyle ten uyumu olan tutkulu çift.. Eğer ten uyumu ve tutku yoksa mükemmel olmaz.
İki tarafında istekli arzulu olması hijyen olup tüm sınırları yıkarak ilişki yaşamak anahtarıdır
Mukemmel seks jki tarafin sekse bakisi kendilerine olan sinirlarinin azligi birbini anlama cabasi birnirini mutlu etmek jsteği arzusu...
Çok sık yapmak, yapalımmı demeden başlamak, çıplak sarılıp oksanarak uyumak
Karsilikli tutku. istek
Yuksek enerji
Ve dahaai
İki tarafında tutkuyla sevişmesi ve ikisininde orgazma ulaşması
İki tarafında birbirini düşünmesi tutkusu...
Benim anahtar.
son derece iddialı bir söz
Full paket olsun hocam 😂
Ten uyumu loş ışık
Benim hacı anahtar benim😂🤣🤣
🧠 Beyin’i standby moduna almak
ortak yatak dili
Tutku **
İstek , ortam , kafa...
Olması 🤣
Uyum!
tutku.. net