Sekste uyumsuz olduğun biri ile tekrar seks yapar mısın?

Sekste uyumsuz olduğun biri ile tekrar seks yapar mısın?

Cinsel taleplerin orgazm destekli karşılanmasıyla oluşabilecek bir uyumdur. Sanırım ten uyumu bu süreci destekleyen en salt etkenlerdendir. İlişkinin temeli ve sürdürülebilir olma sebebidir. Fiziksel görüntü ile fiziksel çekicilikle alakası yoktur. Dokunmanın heyecanlandırdığı, huzur verdiği, mutlu ettiği, tahrik ettiği bu nedenle dokunmadan duramamana sebep olan uyumdur. Bu kadın bu erkekte ne bulmuş ya da bu erkek bu kadınla nasıl beraber ya sorularının açıklamasıdır.
Hayır, zevk almadığım herhangi bir şeyi tekrar yaşamak istemem. Seks sadece bir kadının üstünde git gel yapmak değildir. Başından sonuna kadar her anı keyifle yaşamaktır. Böyle bir şey yapacağıma, mastürbasyon yaparım daha iyi.
Sen ne diyorum insanların büyük çoğunluğu bu soruya hayır cevabı vermiştir. ama ben insanların ten uyumunolup olmadığının bir defada belli olmaysbileceğini ve dolayısıyla en az iki defa denenmesi gerektiğine inanan birisiyi
Herkes hayır diyecek düzeye gelmiş, sanırım her gece için birileriyle takılıyorlar ilginç doğrusu bu insanların kibirlerinin altında ezildiklerini görmek daha bir komik:)
Cevap
38Cevap
Hayır yapmam bedenime de, ruhuma da böyle bir eziyet etmem. Bana dokundukça midem bulanır istek olmadıktan sonra.
Yaşayacağım kişi kadınım olacağı için uyum saglamak icjn karsilikli çaba sarfetmek zor olmasa gerek elbet konuşarak karşılıklı istek ve arzular neler nerde nasıl yaiplmasi gerektiği hususu çözülebilir diye dusunuyorum
Yani cinsellik zevk işidir o anda uyum pek düşünülmez
Yani mastürbasyon yapmaktan iyidir herhalde ☺️
Olsa da ben de bıraksam. Uyumlusu olsun tabii 😋
Ikinci bir şans veririm baktık ondada zevkli geçmiyor orada bırakırım o kadınla sevismeyi
Bir kez daha denemekte fayda var diye düşünürüm nede olsa güven herkes ile olmuyor 🙂
Ben olurum faretmez. Libidom çok yüksek o yüzden yapmam gerekiyor sakinlemek için
Onu uyumlu hale getiririm ben ama bazıları aşırı kötü napsan olmuyor direk iliikiyi keserim
Uyumsuz iken canının bir daha isteyeceğini zannetmiyorum
Hayır yapmam. Uyum yoksa istek de olmaz.
Bir şans daha veririm
burada yapmam diyen kızda Erkek de hepside yapar birdefa başlayınca devamı gelir yenisini bulana kadar kimse zevkinden vaz gecmez
Bazilati icin yakacak ile sikcegin kötüsü olmaz 👀😮🤫
Millet eşek köyü kuzu dinlemiyor yoklukta hersey mumkun
yapmam neden yapayım
kesinlikle ve bir de şu var; olmayınca olmuyor... o uyum varsa eğer en başta belli oluyor
zaten herkes aynı uyumda olsaydı, ne aldatma olurdu ne de arayış
Hayır. Uyum önemli benim için.
bir şans daha veririm ve uyumu yakalamaya çalışırım
Zaten yapmadığım birşeyi yapmam
sekste uyum diye bişey oldugu na inanmıyorum. seks zaten herşeyi ile güzel bir şey. ten kokusu sıkıntı yaratmıyor ise daha güzel olur sadece
Asla ikinci şansı vermem
o istedikten sonra zevkle ;)
ihtiyaç halinde yaparım
Ezik değilim bi şans daha vereyim
Yaparım diyenler seksin ne olduğunu bilmiyor
Biraz zor tekrarı uyum ve zevk yoksa.
Hiç huyum degıldır
Hayır, sanmıyorum..
Hayır yapmam. Zevk alamam
Bu eşin ise
El mecbur.
Yapmam abdesti bozacağım a degmeli miktigim kiz