sevgililikte mi oldu nişanlılıkta mı? birde cinsel sohbetler oluyor mu geçmişle alakalı vs konuşulması doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen evlenmeden önce eşimle beraber olan bir kimseyim. evlenmeden önce eşinden başka kimseler ile seks yaptıysan şayet bunla ilgili konuşma ve konu açma geçmiş geçmişte kalmıştır bu konular hakkında konuşmak ilişkiyi yozlaştırır senden soğur sonra geçmişin varsa dediğim gibi bu konuları konuşmak çok yanlış aman diyim sana sorsa bile geçiştir ve özelini sorarsa sana geçmiş ile ilgili bu konuda şaka yollu bile bir açık verme eskinden bahsettiysen büyük hayata yapmışsın eskiden bahsedince erkeklerde geçmişe dönük merak hastalığı oluşabilir ve seni geçmişin soruları ile bunaltır bende geçmiş merak hastalığı oldu ve çok çektim eşimede çok çektirdim aman diyim senin geçmişim varsa açıklama özelini falan sakın
06 Yorumla
Soran+1 yılkonuşabilsek keşke
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelmiyorum ben ama ne istersen yazarım burada çekincem yok benim kardeşim aklına ne takılıyorsa yaz cevaplarım şimdi
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş var mı sende ondan önce yaşadığın?
Soran+1 yılboş ver buradan konuşmak istemiyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıltamam kende iyi bak saygı duyarım sana ama yazdıklarımı unutma geçmişinde biri veya birileri varsa bu konular hakkında asla açıklama yapma ve özelini sakın açma çok çekersin sonra demedi deme kardeşim
- +1 yıl
Oglum madem sikinti oluyor bu bilindigi halde neden yasaniyor o zaman bi mantigini acikla sunun yok eger sikinti olma gibi bir ihtimal yoksa yasamamak en dogrusu olmuyor mu bu ne sacma sapan celiskidir lan boyle
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben 7 yıllık evliyim severek evlendim hala daha çok seviyorum eşimi geçmişe dair herşeyi paylaştık zamanında eşimle ve kafamızda hiş soru işareti bırakmadık bu konuda bence biraz cesur olmalı taraflar sonuçta olmuş bitmiş şeyler geçmişe takılmamak gerek. Cinsellik hakkındada her fırsatta konuşuyorduk ve flört döneminde cinsellik yaşadık evliliği beklemeden ki evlilik dediğin şey baktığında bir imzadan ibaret değil mi? :)
11 Yorumla- +1 yıl
Degil tabi eger sadece imza olsaydi evlenmezdin demek cok daha fazlasi olaya maddi acidan bakarsan annen de babanla bir imza ile evlendi bu onlarin baska birileriyle cinsellik yasamayacagi anlamina gelmez ayni cati altinda yasalarda senin mantiginla oyle degil mi sonucta sadece bir imza ne yapacaklarini nasil yapcaaklarini belirlemiyor
Evlilik öncesi bir kadın kesinlikle yaşamamalı diye düşünüyorum. Ama bununla ilgili düşüncelerin karşı tarafa kesinlikle aktarılmalı. Ona göre de evliliğin iyi olup olmayacağı anlaşılır.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın yaşamamalı. Tabi erkekler istediği her şeyi istedikleri gibi özgürce yaşasın ama iş kadına Gelince Ar namus ahlak ortaya çıksın. Bir kadın olarak yazıyorsunuz Bir de
- +1 yıl
Yazık
- +1 yıl
@gizliuye-88738 soyledigi sey tuhaf gercekten ve sacma sadece kadin odakli yazdigi icin insanlar diye belirtmesi veya erkekler diye eklemesi lazimdi ama mantiken erkekler de hemcinsleriyle yasamadigi icin otomatik olaeak kadinin veya erkegin en az birinin yasamamasi karsi cinsin de yasamamasi anlamina geliyor ama yine de soyledigi eksik veya yanlis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yıl🤦😅arkadaslar evlilik oyle basit bir kalıbı yok. Yani KS uyeligi alip 4 xper olunca cnsllik sorulari sorabilirsin vb. Gibi kaliplara sıgdirmaya calismayin, bu ikinizin ozeli ozeli herkes bir olmaz , olamaz. Ikiniz aranizda konusun baktin sevdigin adam seni cokmu kiskaniyor ozaman soyleme sende kalsin veya bir sekilde belli eder sana o , belkide soyleme der , evlilik kutsaldir , cok guzeldir , hafife almadan yavas yavas ilerleyin
00 Yorumla
+1 yılarkadaş ne cinsellikmiş
sanırsınız ki
hergün orgazm oluyorsunuz10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin terk edip gitme ihtimaline karşı bence böyle bir fikriniz varsa yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılBekarım çok yaşadım ve devam.. seks güzel
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat et baskasi da senin annenle kiz kardesinle ya da ailendeki bir kadinla evlenmeden yasamis olmasin
bekarım
00 YorumlaOluyor elbet ya
00 Yorumla
+1 yılNiye sorfn
04 Yorumla
Soran+1 yılmerak
- +1 yıl
Tavsiye verırm
Soran+1 yılverebilirsin buradan
- +1 yıl
burada olmaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik sürecinde ilk cinselliği evlenmeden önce yaşayan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat