Hoşlandığım biri var. Söyledim ona olan ilgimi, cinsellik teklif etti direkt ama o ve ten uyumumuz olursa ilişkiye başlarım diyo? Kullanmak için mi diyo acaba bunu yoksa önemli mi onun için ten uyumu dediği şey? 🤔 🤔 🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ten uyumu iki insan arasındaki cinsel çekimden keyif almak ve ona dokundukça daha fazla dokunmayı istemek.. cinsellik yaşadıkça daha fazla yaşamayı istemek gibi tarif edebiliriz.. ama sana bunu teklif eden adam sadece seni cinsellik için kullanıp belki de 2. Bir defa tekrar birlikte olmak istemeyecektir..
025 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli cinsellik istiyomuş.. Artık ne kadarsa 1, yıl mı 6 ay mı🤦♀️🤷♀️
Soran+1 yılDefolsun zaten.. Uzun süre karı koca hayatı yaşayacak değilim. Masum duygularıma karşılık seks teklifi yeterince kırıcı zaten
Soran+1 yılOna bir ders vermek de istiyorum ama.. Aşık edip süründürmek gibi
Soran+1 yılKapıldım gibi zaten ama, tamda emin değilim çünkü hiç yüzyüze görüşmedik.. Ve cinsel çekim var onda yaparsam da bile isteye yapıcam.. Ama o da bağlansın istiyorum
Soran+1 yılAma çokta aşkı arıyo.. Paylaşımları falan
Nasıl bir adam çözemedim.. 3,4 ay önce sevgilisinden ayrılmış şimdi yine biri varmış hayatında.. Banada seks teklif ediyo, 😒😒😒
Soran+1 yılİşte tam da bunu sordum ona 3 gündür cvp yok
Soran+1 yılNet kesin.. İşte bu yüzden bende onu onun silahıyla vurmak istiyorum. Bende diycem ki benimde seks yaptığım biri var zaten. Ama seninlede duygusal olarak yapabilirim. 😂 Bakayım ne cvp verecek
Soran+1 yılSen olsan ne hissederdin onun yerinde?
Soran+1 yılAma bi zoruna gider dimi. Empati kurar. Bende onu 2. Plana atıp kullanmayı kabul edicem ona göre
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤗
Soran+1 yılPeki.. 3 gündür ses yok. Yazmazsa asla bişi yazmıycam zaten ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılKullanma kelimesini bir bırakalım bence, sonuçta sen de keyif alacaksın. Akıllı ve mantikli bicimde şuna karar ver. Ben bu çocugu begeniyo muyum ve onunla cinsel birliktelik yasamak istiyo muyum diye?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum bende yaşamak ama, bu tarz yaklaşımı çirkin geldi.. Begeniyo ama sadece seks için
- +1 yıl
Zevk aliyorsan takil istemiyorsan yol ver. O neder bu neder olayini unut. Bu hayata bir kere geliyoruz 😉
Görünce çok arzularsın çok tahrik olursun sürekli onu arzularsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBu cinsel çekim değil mi? Ten uyumu yatakta belli olmuyo mu? 🤔
+1 yılten uyumu karslıklı ısteklı olan ınsanlarda olusur ama senın tabuların var sanırım
010 Yorumla
Soran+1 yılTabu mu? 🤔
- +1 yıl
evet mesela sınrıların var mı
Soran+1 yılSekste mi
- +1 yıl
evet tabıkıde
Soran+1 yılBakireyim ve kapalıyım. Sanırım yeterli tabu için
- +1 yıl
bu ısteklerının olmadıgı anlamına gelmez kı lıbıdon yuksek mı
Soran+1 yılÇok yüksek hemde
- +1 yıl
gızlısın detay veremıyorum buradan
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
konusmak ıcın demıstım kusura bakma ozur dılerım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu bana göre ilişkite girdiğin andan bitimine ve bittiğinde halen onu istiyor arzuluyorsan ten uyumu var diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kullanmak için diyor adam doğrudan seninle seks istemiş başka amacı yok ki
00 Yorumla
+1 yılIki c8nsinde birbirini bosaltip yormasi uorgunluktan tukenene kadar doyum yaşamasidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ten uyumu falan hikaye seni yatağa atma derdinde şu an 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasıl ten oyumu sana mükemmel bir sevişme ve oral olurken bedeninin ne kadar harika olduğunu ve hakettiğini yaşadığını sana erkeğin anlatmasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki kullanmak için diyor. Seninle birlikte olduktan sonra da ayrılacaktır dikkatli ol bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇizgili pijamayı tek geçerim mi diyorsun? 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıktan başka bir şey değil boş ver o seninle sadece seks yapmayı istiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki esnasındaki haz dıkunuştan alınan zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolpa bu işler
08 Yorumla
Soran+1 yılYani? 🤔
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu kolpa. Seks yapmak için söylemiş olduğu bahane. Gidip empati yapmasını söylesen ne der acaba?
Soran+1 yılAhh neler demek istiyorum ama doğru düzgün iletişim kuramıyoruz.. Mesajla da olmuyo
Cevap sahibi+1 yılBöylelerine ne desen boş.
Soran+1 yılOnu onun silahıyla vurmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl
Cevap sahibi+1 yılEmpati yaptır ona. Empati…
Soran+1 yılMesela 🤔
Cevap sahibi+1 yılOnu da sen düşün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım