Erkekler mi hemen tahrik olur kadınlar mı?

Bence erkekler daha çabuk tahrik oluyor gibi, sizce öyle mi?
🔥❤️
Erkekler mi hemen tahrik olur kadınlar mı?

Bence erkekler daha çabuk tahrik oluyor gibi, sizce öyle mi?
🔥❤️
İnsanların neyden tahrik olacağı bilinemez ki kimin daha kolay tahrik olacağını bilelim. Mesela kadın var, erkeğin sigara tutuşundan tahrik oluyor, erkek var siyah ince çoraptan tahrik oluyor. Bu konhda genelleme yapılamaz bence.
Kadınlar çünkü daha duyarlıdır erojen bakımdan. Pek tabii ki de kişinin cinsel psikolojisine, hormonal seviyesine, mevsime ve daha pek çok değişkene sahiptir bu durum. Yani sadece cinsiyet açısından cinsi istek artışını değerlendiremeyiz.
Erkeklerin tahrik olmak için biçok nedeni olur😊
Bayanlarınsa hiç belli etmemek için işleri 😊
Erkekler hemen tepki versede, bayanlar daha çabuk tahrik olur dizginliyolar bence 😉
Cinsel yönde açlık çeken, doyurulamayan, düzenli cinsel hayatı olmayan ve bakir-bakire olan herkes çok çabuk tahrik olur. Kadını erkeği yoktur diye düşüncemi sunuyorum..
Cevap
49Cevap
Erkekler daha kolay tahrik oluyor.
Fiziksel ve mental olarak erkeğin tahrik olması, kadına göre daha kolaydır..
kişiden kişiye değişir erkeklerin tahrik olunca sertleşiyorlar belli oluyor çoğu kadın ıslanıyor ama haberi yok uyarıldığından
erkekler çabuk tahrik olur kadınlar geç tahrik olur ama daha azgındır
😊😊
Kadın 9 nefsine hakim olur da erkek 1 nefsine hakim olamaz o yüzden erkek
iradesini eğitmiş bir erkeğe hiç denk gelmedin galiba?
@Chamber bu gerçeği değiştirmiyor
@siyahcorap istisnalar ise kaideyi bozmuyor
kaide bozulmaz ama sonuç değişiyor..
Arkadaşım öyle birine denk gelsem de gelmesem de sonuç ne olursa olsun
Bu böyledirr
Bu gerçeği kafana sok bilmiyorsan da öğren
kendi dar küçük beyninle beni yönlendiremezsin. hayattan nasibini al tecrübe edin öyle konuşalım en iyisi...
Lann önüne gelene yazan adam mı bana iradesini eğitmelikten bahsediyor puşttt amıba kodumun salağa herşeye salça oluyorsun tecrübeni * senin
Aptaaala gerçek bu dedikce çiçek çiçek konuşuyorrr
* lodumun şerefsizi yaaaa
Sohk popon corabını sektirip gittt göhttt
@siyahcorap 2 meme bi bacak görünce tahrik oluyoruz ya daha ne konusyon yok irade yok mirade hassktr ordan mk bide kiza hakaret ediyorsun dingil
Dar küçük beyin deyip hakaret eden adama bak bi bok biliyormuş gibi konuşuyorr çok güzel iradene sahip çıkmışın * kodumun malıı7
Lann sen böyle mi iradeni eğitttin köpeekk
Sana insan gibi anlatmaya çalışıyoruz sen insan olamamışın nefsini eğitsen ne bokuma yarare GÖÖÖTTTT
salyalarınızı silin gençler seviyesizliğinize ayak uydurmayacağım belediye çukuru gibi pis ağzınızı bir birinize yöneldin benimle muhattap olmayın !
küçük beyinliii 34 yaşuna gelmiş insan gibi istişare yapmaktan haberi yok * kod6mun malınınn
Haklıymış gibi hala konuşuyor lan sen hala konuşuyon nuu angıttt aveell
Lann kessss gençlermiş kahin oldu başımızaaaa
Lan bak tüm insanlığa olan sinirimi bu görüş altında dökerim kusarım akıtırım zehrimi bu hesao kapansa bile susmam beniii
SİNİRLENDİRMEEEE
@Chamber köpeklerin duası kabul olsa misali sizin haykırışlarınızı izlemek nedense komik geldi, devam edin hadi içinizdeki pisliği görmek güzel geldi !
Bak cahil insan tehlikelidir ama yarı cahil insan daha tehlikelidir sen yarı cahilsin
Ortada edilmiş dua ya da beddua yok
Kendi kendine laf sokma çabalarına giriyorsunn
Hala konuşuyprsun o iradene sahip çıkmayı çok becerdiysen
Çeneni kapatma konusunda da iradene sahip çık tamam mı
* kodum çokk bilmişi
mesela senin gibi ağzı ve karakteri bozuk birisi karşımda... nafile onun için hadi kendin gibi olan chamber le özele geçip arkamdan küfür edip seviyenizi ve hünerlerinizi bir birinize gösterin. birazcık nickinin hakkını versen bu kadar pis ağızlı olmazdın ama yapacak bir şey yok herşeyin TEZAT !
Özelden zikişiyoz ya abazası kudur sen de ağkaa
maaaaaaalllaaaahkkkk
Hahahahshahahahahahaha
İradesiz şereff yoksunuuu
Amukuna kodum kalpazanııııı
üslup, zeka, hatalı kelimeler efsanesin senden daha rezilini görmedim desem yeridir. kalite paçalarından akıyor resmen :)
Hahahahagaha maalll tek başına güzel meddah oyunu sergiledin kepaze avuna kodum cello bellosu
SOYTARISINNNNN anladın mıı
Sözde hanımefendi, hadi git ileride oyna saz arkadaşınla :D
Bence kadınlar. En ince küçük hatta alakasız detaylardan bile etkileniyorlar. Erkeğin bile bilmeden yaptığı bazı davranışlardan.
Hangi tarafın aklı daha çok cinsellikteyse o..
Cinsiyete Göre Değil Bu Libido ile kaynakli 😅 Ben Örnek Cinselliğe karşı çok istekliyim istekli bi kız benimle sevişmek istese zevkle kabul ederim 🔥🤭 off duramıyorum
Kesinlikle erkekler diyorum plajda güneşlenirken hafiften frikik vermiş bir kadından bile hemen tahrik olabilcek erkek varken erkekler hemen tahrik olmaz demek fıkra gibi olur ,😃😃
Yolda gördüklerine genelde erkekler haklılar yarı çıplak gezio millet
Kadın tahrik olmadan onunla seks yapmak imkansızdır. Önce kadının tahrik olması lazım
Abla %100 erkekler tabi ki herşeyden tahrik olabilir ahahahsv bakıştan mimikten fizikten basit bi varlık erkek
Kişiden kişiye değişir tahrik olma dercesine göre değilir iyi yükselmem için partnerimin biraz uğraşması gerekebilir
Erkekler çok çabuk olur kadınlar olsa da belli etmez
Bizim uzuv beyinden uzak çalıştığı için erkekler diyorum
Aklı fikri zikri cinselliğe yönlenmiş ve başka hiçbir şeyde kullanmayan insan tiplemeleri.
Erkekler. Çoğu zaman ereksiyon olmak için sebebe ihtiyaçları bile yok
Bence her ikiside aynı derecede tahrik olur. Olmuyor ise bir taraf kesinlikle kasıyordur kendini
erkekler tabiki kadınlar geç açılır ama durduramazsın...
erkekler daha çabuk tahrik olur, kadınlar sulanır
Kadınlar daha cauk ama her keze degil ve bellide etmezlwe
Açık bir resme, inleme sesine, azdırıcı bir söze hemen erekte oluyorum.
Partnerin bunun nasıl yapıldığını bilmesi ile ilgili.
İnsan vücudunu ne kadar iyi tanıyoruz.
kişiden kişiye değişir bu ama ben hemen tahrik olan kısımdayım :D
Kim daha açsa o daha çok ve çabuk tahrik olur
TAhrik kaynağına ve etkilenme durumuna bağlı
bunu okurken tahrik olan erkek bile vardır o derece sen düşün.
Erkeklerin tahrik olmadığı bir şey var mı
Evet galiba biz daha hızlı tahrik oluyıruz
ortam güzelse ikisi de tahrik olur.
Ben minyon kizlardan cok tahrik oluyorum
Sen minyonmusun
Bir ozele gelirmisin bisey anlatcam
Erkekler
Erkek ota poka kalkıyor
Sanırım bu konuda erkekler daha zayıf
Erkekler daha belli eder kadınlar gibi değildir
Insandan insana değişir bence
Erkekler diye düşünüyorum