Cinsel Yaşam Sevgiliyle sexting yapmak arzuları tatmin eder mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seksin yerini alır mı hiç Sevgiliyle sexting yapmak arzuları tatmin eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl pasta dolu bir vitrini dışardan yalamak gibi anlamsız bir olay... 0 0 Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Biraz evet biraz hayir. Seksting yapinca yetmiyo kesmiyo daha fazlasini istiyosun sonunda o yuzden tatmin etmeyebiliyo ama uzagindaysa biraz evet 0 0 Yorumla
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yaşayanlar bilir, seksin yerini hiçbir şey alamaz. Sexting belki p*rno yerini alır. 0 0 Yorumla
Romerrro35 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence tatmin etmez aksine daha fazla ateşler , ancak bence et ete değmeli , çünkü sexting bir yerden sonra monotonlaşır ama seks öyle değildir tabi yapmasını bilene :D Kolaylıklar diliyorum. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sexin yerini almaz aksine buluşup bi an önce yapmak için delirtir 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmem yasamadigim şeyleri bilmek kolay değil maalesef 0 0 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bana çok saçma geliyor 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Sen ne güzelsin öyle 😍💕 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim etmiyor hatta sşnşr oluyorum 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. akmasada damlar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder bi süre idare edersin 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlerisi için zemin hazirlamaktir 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. O anlik eder ama srksin yerini tutmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
pasta dolu bir vitrini dışardan yalamak gibi anlamsız bir olay...
Biraz evet biraz hayir. Seksting yapinca yetmiyo kesmiyo daha fazlasini istiyosun sonunda o yuzden tatmin etmeyebiliyo ama uzagindaysa biraz evet
Yaşayanlar bilir, seksin yerini hiçbir şey alamaz. Sexting belki p*rno yerini alır.
Bence tatmin etmez aksine daha fazla ateşler , ancak bence et ete değmeli , çünkü sexting bir yerden sonra monotonlaşır ama seks öyle değildir tabi yapmasını bilene :D
Kolaylıklar diliyorum.
sexin yerini almaz aksine buluşup bi an önce yapmak için delirtir
Nudeler Videolar falan eşlik ediyorsa belki
Bilmem yasamadigim şeyleri bilmek kolay değil maalesef
Bana çok saçma geliyor
Sen ne güzelsin öyle 😍💕
buluşunca acısı çıkar bunun
Benim etmiyor hatta sşnşr oluyorum
Sevgiliyle çok gereksiz
akmasada damlar
Eder bi süre idare edersin
Almaz reel gerçek seksi