Bakireyim evli bir adama aşığım ve. Onunla drls yapmak istiyorum ileridr pişman olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde değil yaptığın anda pişman olursun çünkü nefsini alınca sepeti kolunuza takacaktır. Yahu bu kızlarda da hiç akıl kalmamış diyorum bazen çünkü insanlar, bir ömür yanında olan kişiyi bile tanıyamıyorken bu öz güven nereden geliyor. Sizinle yatacak, bekaretinizi alacak ve terk edecek. Bu kadar basit olan bir şey için bile anlamazdan gelmek aslında saflık değil kendini saf ayağına yatmaktır. Sonra zaman ilerleyecek ve gerçekten de sevebileceğiniz, size uygun birisi hayatınıza girecek ama o da ne? Bakire olmadığınız için reddedileceksiniz! Hiç öyle demeyin ''beni seven böyle sevsin'' diye çünkü erkekler, kendileri bakir olmasalar bile bakire kız isteme iki yüzlülüğüne sahiptirler. Sonra ne olacak? Her ilişkinizde, bakire olmadığınızı duyanlar ya sizden uzaklaşacak ya da ''eğlenilecek kız'' diyerekten ''bir de ben tadayım'' diyecekler ve sonra da bir bahaneyle sizden ayrılacaklar. Böyle böyle yıllar geçecek, onlarca erkekle yatmış olacaksınız ama yaşınız otuz olmuştur ve yanınızda kimse yoktur.
O yattığınız adamlara ne mi olacak? Onlar için problem değil çünkü toplumumuz, namusu kadının ''orasına'' endekslediği için ve erkeğinkine ''elinin kiri'' dediğinden dolayı yine kendilerini kurtaracaktırlar. Şu an birlikte olmayı amaçladığınız tip de belki günün birinde karısına geri dönecek, çocuklarıyla mutlu olacak ya da başka limanlara yelken açacak ama ya siz ne olacaksınız? Depresyon, değersizlik hissi, yalnızlık ve daha pek çok negatif duyguyla baş başa kalacaksınız.
Eğer bunları bilmenize rağmen halen ondan ayrılmayıp da onunla yatmaya yöneliyorsanız suçun büyüğü sizdedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler
- +1 yıl
Rica ediyorum, iyi günler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbin sayılırım senin kardeşim evli adamdan şiddet ile uzak dur yoksa zamanında bir abi bana yazmıştı dersin burada dinlemedik pişman oldum desin kısa kesiyorum yazımı uzun bir himayedir bekar kız evli adam olayı devam edersen ve cinsellikte yaşarsan onun ile pişman olursun biri bir gün sana sen metressin der zoruna gider sonra
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılevllikik düşünüyosan sıkıntı olabilir
türkiyede buna önem veren insanlar var
meselea ben evlenilecek erkek bakir olmasını isterim
erkeklerden de var böyle
ayrıca
seni kullanıp atabilir
pskilojik çökebilirsin12 Yorumla- +1 yıl
Görüşlerinize katılıyor ve onları destekliyorum.
Soran+1 yılGüzel yorumdu teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu hatayi evli bir hemcinsimle yaptim kendisinin cocugu olmuyordu kafasi cok karisikti bende ona kendimi acikladim. ve kabul etti 3 ay cinsel iliskimiz olmustu ve nasil oldu ne oldu bilmiyorum hamile kaldi kocasi da sasirmisti
05 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım
Cevap sahibi+1 yılHayir lezim neyini anlamadin ki anlama kitligin ni var
Soran+1 yılGörüş sahibi geri zklı mısın dalga mı geçiyosun? Kadınla ilişki yaşadığını ve hamile bıraktığını söylüyosun. Bir kadın başka bir kadını hamile bırakmayacağına göre birlikte olduğun kadın aynı zamanda başkasıyla da yiyişmiş ondan hamile kalmış ama o ucube beyninle senin hamile bıraktığını söylüyorsun bir de bize kıt diyosun 😂
Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Kendi etik kuralları olmayan, kendi kendine karar veremeyen birisin. Bunun için pişman olman gerekirken…
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
yahu bakiresin ve evli elemana veriyorsun lan bari masum birine ver eleman zaten mutlu neden dahada fazlasını veriyorsun :SAFasf tam malum parti zihniyeti fakir çok fakir zengin çok zengin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman olunmazmı illaki olacaksın haketmedigini düşüneceksin keşke yapmasaydım diyeceksin hakeden sana saygı duyan seven biri ile yap eger çok istiyosan kendini tutamıyosan
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEvli birinin metresi yani 2. Kadin olarak bunu yaparsan ileride pisman olursun. Kendini degersiz hissedersin
01 Yorumla- +1 yıl
Olgun erkeklerden hoslaniyorsan bunu bekar olgun biriyle yasa en azindan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam yapmazdım. Evli olduğu için değil de erkeklere zor güvendiğim için
12 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aynı mı
Soran+1 yılBen istiyorum bir yandan korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir gelecek beklentin var ise boşa zaman geçirmiş olursun... Ama ben işin zevkindeyim diyorsan tercih senin
02 Yorumla
Soran+1 yılGelecek düşüncem yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani olursun tabi bekar birisi ile yapman daha mantıklı ve tecrübeli olması şart 😉
00 YorumlaYapma, asla, hele evli adam ile asla girme bu durumlara
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülürüm herhalde
+1 yılbi dene bakalım anca o zaman anlarsın pişman olup olmayacağını :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yap gitsin olgun biriyse cok zevk alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlma ihtimalin %1000999
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Evliymiş neden onla yapıyorsun ki yani gereksiz bence pişman olcaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olursan pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani başkasına mı ona mı
- +1 yıl
Ona tabi ki
- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünce tarzına göre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilür
- +1 yıl
Sen ne istiyorsun
Olabilirsin ama istiyosan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumduğun gibi becerirse pişman olmazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapan pisman yapmayan bin pisman olmasa da ollur
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazsinn zevkine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılTadini cikarr
+1 yılOlursun ufaklık
01 Yorumla
Soran+1 yılOke
+1 yılDrls ney acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Yazdın şeyin anlamını sordum
Soran+1 yılSeks yazmıştım
+1 yılYapan bir pişman, yapmayan bin pişman
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
olmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkesin olursun
00 Yorumla
+1 yılPişman olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBence kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl23
+1 yılYapma olursun
00 Yorumla