Dün ilk buluşma oldu, arkadaşımın eski sevgilisiyle ve biraz yakınlaștık adam çok cesurca olduğunu söyledi, sizce ne düşünüyor?

Arkadaşım bana eski sevgilisini ayarladı gibi bişey oldu, bizde dün buluştuk bi pub'a gittik. 1 kadeh bişey içtik sonra dışarıda yürürken elimi tuttu ve beni öptü, sonra biz bi köşede uzun uzun öpüştük sonra bana dedi ki kendini arzulattırıyosun. Bide biraz sertleșmiș gibiydi, her neyse çok güzeldi uzun uzun öpüşmek. Ondan sorna taksiye bindik bende istemsizce dudağımı ısırıyodum dokunuyodum takside, çünkü ilk defa öyle bişey yaşadığım için çok etkilendim hoşuma gitti. O önde oturuyodu ve gördü sanırım, her neyse öyle işte. Sonra benim eve geçtik ama ben bakire olduğum için bişey yapmadım, bana güvenebilirsn filan dedi. Sonra yatağa geçtik öpüştük uzun uzun, tabi sarıldı elimi filan da tuttu sadece öpüşmeden ibaret değildi. Sonra biz uzun uzun öpüşürken soydu beni, üstten seviștik öpüştük ilk defa seviştiğim için bi garip oldu öyle kendimi de rahat bırakamadım korktum çünkü sokar diye ama neyse ki olmadı öyle bişey. Ama çok güzeldi. Sonra sabah işe gitti öyle işte. Yarın de o beni davet ediyo ama gitsem mi bilemedim. Hâlâ bakireyim bu arada, tek sürtünme yoluyla oldu bişeyler. Bana diyo ki helal olsun böyle biseye cesaret ettiğin için filan ama bilmiyorum iyi mi ettim
Dün ilk buluşma oldu, arkadaşımın eski sevgilisiyle ve biraz yakınlaștık adam çok cesurca olduğunu söyledi, sizce ne düşünüyor?