Çok istekli sevgili nerede durması gerektiği öğretilmeli mi?

Olmadık yerlerde elleşen oynaşan sevgiliye nerede durmas gerektiği öğretilmeli mi, peki nasıl öğretilmeli ne yapmalı?
İnsan içinde hiç hoş değil bence bu davranışlar.😏
Çok istekli sevgili nerede durması gerektiği öğretilmeli mi?

Olmadık yerlerde elleşen oynaşan sevgiliye nerede durmas gerektiği öğretilmeli mi, peki nasıl öğretilmeli ne yapmalı?
İnsan içinde hiç hoş değil bence bu davranışlar.😏
Bu tür insanlara seviyesiz, densiz ve hadsiz denir. Haddini bilmeyen kişiyle de zaten benim işim olmaz. Mahremiyet önemlidir. Benim hayatıma girecek kadın ulu orta herkesin içinde veya görebileceği yerde öyle elleşme oynaşma gibi eylemlere girişmemesi gerektiğinin bilincinde, kültürlü, seviyeli, saygın bir kişilik olmak zorundadır.
Yani bencede nerde durması gerektiğini bilmeli doğru zamanda doğru hamle yapması lazım nasıl ki kış ayında karpuz olmuyorsa millet içinde de bunu belli etmesi etik değil 😃😃
İnsan içinde kimsenin görmeyeceği şekilde hoş. Belki bi mesaj. Belki bi gizli dokunuş. Ama aleniyete gidiyorsa rahatsız oluyorum diye güzel bi tonla uyarılabilir
aslında bilmesi gerekiyor ama patavatsızsa öğretilmeli. ama çok da kısıtlamamalı sonuçta sizi istediği için yapıyor. gizli gizli ilgilenmesi hoş ama
Cevap
26Cevap
İnsan içinde bende çok sevmem
Bu arada tebrik ederim
İstenmeyen durumlarda mutlaka bir tepki verilmeli.. Kırıcı olmaz bu gerçekten uygun zaman ve yer değilse.. Hayır diyebilmek lazım bazen..
Çok istekliyse ben ona dengini ögretirim😀 bu arada fenomenligin hayırlı olsun :))
Aklı başında nerede nasıl davranmasın bilen her zaman iyidir.
@asilayo1 Partnerini iyi tanımak önemlidir. İşte o zaman onu ne zaman ve nasıl kışkırtacağını bilir ve zevkli , heyecan dolu bir ilişki yaşamış olursunuz
@asilayo1 Rica ederim.
Herkesin içinde yapılmaz böyle şeyler. Etrafdakiler kadının hakkında kötü şeyler düşünebilir . Erkek adam zaten kendisini kontrol eder
Benim de bir sevgilim vardı hep öpüşmek isterdi ortamda
Ama utanirdim
İnsanlar bakınca heyecanlı mi oluyo şahsen ben aşırı rahatsız olurum
Sıkar atık ilk başlarda hoşuma gitsede en olmadık ortamda saçma sapan haraketler yapmasın. Öğretmem söylerim devam ederse sonu ayrılık olabilir
İnsan içinde yapılması taraftarı değilim ama yanlızken bana durmamı söylerse kaybeder bende dur demem
İnsanların gordugu yerde bende hiç sevmem. Ama kimsenin görmediği kuytu köşeler de sıkıştırmak zevkli 😄
O kişiye sevgili demek yanlış olur onun derdi sadece kullanmak seni düşünmeyen herkesin icinde seni rezil edecek hareketler yapan birine sevgili denmez bu yaştan sonrada öğrenecek değil
Offf 🔥 Çok istekli sevgilim olsa durmasın Kontrol onda olsun onun güzelliği seksi kaymak vücudu beni fazlasıyla rahatlatır nerde o günler
Bence ekstra bi heycan katıyo yakalanma korkusu bu da ateşi arttırıyo 😂
Çok istekli sevgilimin duracağı yer kalbimin üzeri Pnismin başı
Ne kadar izin verirsen o kadar çok ister O yüzden bir yerde dur demek gerekir
Bunu bilmiyorsa öğretmeye çalışmanın da pek bir manası olmaz bence.
Ögretmekten ziyade ögrenmiş olmasında fayda var özelden yazabilirmisin bir şey sormak istiyorum?
Zaten nerede durması gerektiğini bilmezse seni bazı ortamlarda aşşağılamış olur bu yüzden tepki göstermelisin.
Bence de ama kadınlar bizden daha iyi
Hayır nereye giderse gitsin bittiği yerde durmalı
İnsan içinde bende çok sevmem
Evet ama onune gecemiyorsa zor
Evet, insan içinde hoş değil
Çılgınlık güzeldir
Öğretemezsin
Ben öğrenemem sanırım. 🙈
Erkeklerde bu duygu daha az
Öğrenemez bence
izin verdikçe sonuna kadar gider dimi
Serbest bırak