Sertliğe devam mı edersin, seks yapmayı bırakır mısın, soft sekse mi dönersin?
Sekste sertliği çok sevdiğini, olmazsa olmazı olduğunu söyleyip sonra sertlikten şikayet eden partnere tepkin ne olur?
Sertliğe devam mı edersin, seks yapmayı bırakır mısın, soft sekse mi dönersin?
Sekste sertliği çok sevdiğini, olmazsa olmazı olduğunu söyleyip sonra sertlikten şikayet eden partnere tepkin ne olur?
Kızarım tabii ki çünkü iki tane laf var ikisinide karşı taraf söylüyor hem sert istiyor hem de ben birazcık böyle kontrolü ele almaya çalışınca geri kendi gururuna yediremiyor kızarım ben böyle bir şeye.
Nasıl kontrol edecek beni? Tırnaklarımı geçiririm orasına burasına. Seks sonrasında bir şeylerden şikayet eden bir partnerim olmadı hiçbir zaman. Çünkü o an benim kendimi kontrol etmem mümkün değil. Ben sertleştikçe o benden daha da sertleşmeli ki seksin tadını alalım. Sertlik sevmediğini söylemesi de benim için bir anlam ifade etmez açıkçası. Bir kere yaptık baktım şikayet ediyor demek ki birbirimize uygun değiliz der bir daha onunla seks yapmam. Kendi zevklerimden ödün vermem kimse için.
Bu çok iyiydi
Teşekkür ederim
@kamperastil rica ederim 🥰
Ahahahha bazen bu ben😂😂 Allah sabır versin derim ne diyim
Kişiye göre sertliğin tanımı değişir. Kimisi BDSM'yi sertlik olarak tanımlıyor. Kimisi atılan iki şaplak, çekilen bir tutam saç ya da sırta geçirilen tırnağı sertlik olarak tanımlıyor. O yüzden partnerin sınırlarını bilip o sınırlar içinde zevk yaşanmalı.
Cevap
11Cevap
Kendi işini kendin gör olur 😂
Tutarsız olduğunu söylerim. Önce sert seviyorken ne oluyorsa fikir değişiyor acaba. Tutarsız dengesizdir.
Olmazsa olmazımdır diyip şikayet etmişse yalan söylemiştir. Ilımlı yaklaşıp sonradan hoşuna gitmediyse bu daha makul bir durum.
Yok abi ben anladım bu sitede cinsel bir açlık var gerçekten
Nerde yokki açlık 😄
Sertlikten bazıları hayvan olmak sadist ruhlu olmak ayrı cinsellikte popoya şaplak atmak boğazı yavaş sıkmak sert sert girişler yapmak ve partnerine küfürlü sert sözler kullanmak ayrı
Sevmiyorsa zorlamanın anlamı yok soft seviyorsa ona devam ederim ben.
Eğer seviyorum diyor ve şikayet ediyor ise çok sert severim onu 😈😈
Başıma çok geliyor bu durum sertliği seven çıkıyor tamam ama dayandıkları maks 1 saat sonra öldüm bittim havası oluyor e ben yeni başlıyorum oysa ki yarım kalmak kötü..
Elini kolunu bağlar ağzını da tıkarım. Madem sevdiğini söylüyor, dayanacak
Sertliğin de bir sınırı var. Hayvan gibi şiy yapmamak lazım 😂
Sert derken hızlı yapılması güzel biraz abartıyor bazıları bu konuyu. Zevk bu kavga değil
Sanırım sertlik tanımı kişiden kişiye değişiyor
Grinin 50 tonu
Sertliğin 50 tonu
Bazı şeyleri herkes kaldıramaz
@KingNothing01 ne mesela senin sertlik tanımın
Bu çok detaylı bir konu öyle ayak üstü konuşulacak bişey değil
Konuşmak istersen özelden devam edebiliriz
@KingNothing01 öyleysine sormustum...
Ama bence kadınla erkeğin sertlik tanımı aynı değil
Elbette aynı değil
demek ki seksten anlamıyor sadece yazarken sallıyor derim
Bu kavram kişiye göre değişir herkesin acı eğişi farklıdır
Özel şeyler bunlar ya niye konuşup duruyonuz
Kime göre sert
Mesela bana göre yavrum
Sert olmalı bence
Birazdan tadına varacaksın deyip, devam ederim 😁
Genelde öyle oluyor bi daha görüşmüyorum.
Öfkelenirim
Sertligin de bir sınırı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?