Cinsel Yaşam Yanlış mı yaptım, kendimi çok mu belli ettim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Tek seferlik cinsellik yasadigim adamın işyerinin önünden iki kere özellikle gectim ve iceri baktım Güncellemeler+1 yıl Bi daha asla istemiyorum Yanlış mı yaptım, kendimi çok mu belli ettim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
rapunzelo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Niye hala umursuyorsun ki o adamı geçici bir şeyse senin için. Doğrusu yanlışı mi olur şu saatten sonra? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bence hayatına bak yani yaşanmış bitmiş öyle kafaya takma 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne mutlu sana :) sevindim senin adına Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Onun bundan haberi yoksa sorun yok 😂😂Cok mu zevk aldin hala yakininda geziyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yanlış değil de gereksiz yani konuşmak, görüşmek istiyorsan iletişime geç iş yerinin önünden geçmek nedir :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gezerken ordan gectim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde otururken bir anda çıkıp adamın iş yeri önünden geçmişsin gibi anlatmışsın :D Ben de olsam gezerken oraya denk getiririm sırf meraktan geçerim yani problem yok. Yorumla Soran +1 yıl Bana yazma dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm o zaman evli ya da hayatında biri var. Tek geceliğin hakkını vermiş its normal. Yoksa sümük gibi yapışırdı zaten asdjf Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ayıp bence nefret ediyorum yapışkan insanlardan tehdit eder gibi o ne öyle 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. verceksen içeri girde ver aklında kalmış belliki😂😂 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir daha mı yaşamak istiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Özellikle geçip içeri bakınca Yorumla
Krony Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yani tekrar aradı mı senin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aramadı Yorumla Krony +1 yıl O zaman tek seferlik düşünmüş Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Dul musun. Ihtiyacin olduğu için mi gittin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır dul değilim bekarım Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Bakire de değilsin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Eee nasıl seks yaptınız. Anal mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Nasil dayanıyorsun. Ami vermeden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gel benlede gir tek seferlik oh 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha olur Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Beraber gelelimmi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naptin bebek Yorumla Paşazade17cm +1 yıl Bebek ben mi oluyorum Yorumla
Alp3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yani bnce bu kadar istekli olduğunu belli etme 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşık olmuşun sanki.. :D 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Onu görmek sana ne kazandıracak? 0 0 Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gene mi istiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
enverbeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl amacın ne. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Onu görmek Yorumla enverbeyyy +1 yıl aşık oluyorsunuz. yapmayın Yorumla Soran +1 yıl Olmuyorum Yorumla enverbeyyy +1 yıl olmuşssun bile. arama adamı. Yorumla Soran +1 yıl Olmadım Yorumla enverbeyyy +1 yıl Heee bende inandik Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. aklın onda kalmış 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gördü mü seni 0 0 Yorumla
aykut030720 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Neden baktın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Görmek istedim Yorumla aykut030720 +1 yıl Gördün mü bari Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Niye hala umursuyorsun ki o adamı geçici bir şeyse senin için. Doğrusu yanlışı mi olur şu saatten sonra?
bence hayatına bak yani yaşanmış bitmiş öyle kafaya takma
ne mutlu sana :) sevindim senin adına
Onun bundan haberi yoksa sorun yok 😂😂
Cok mu zevk aldin hala yakininda geziyorsun
Yanlış değil de gereksiz yani konuşmak, görüşmek istiyorsan iletişime geç iş yerinin önünden geçmek nedir :D
Gezerken ordan gectim
Evde otururken bir anda çıkıp adamın iş yeri önünden geçmişsin gibi anlatmışsın :D Ben de olsam gezerken oraya denk getiririm sırf meraktan geçerim yani problem yok.
Bana yazma dedi
Hmm o zaman evli ya da hayatında biri var. Tek geceliğin hakkını vermiş its normal. Yoksa sümük gibi yapışırdı zaten asdjf
Ayıp bence nefret ediyorum yapışkan insanlardan tehdit eder gibi o ne öyle
verceksen içeri girde ver aklında kalmış belliki😂😂
Bir daha mı yaşamak istiyorsun
Hayır
Özellikle geçip içeri bakınca
Yani tekrar aradı mı senin
Hayır aramadı
O zaman tek seferlik düşünmüş
Dul musun. Ihtiyacin olduğu için mi gittin
Hayır dul değilim bekarım
Bakire de değilsin sanırım
Bakireyim