Erkekler ve kızlar kaç farklı kişi ile oldunuz penis ve vajinalar çok farklı mı?
1 kişi
2 kişi
3 kişi
4 kişi ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler ve kızlar kaç farklı kişi ile oldunuz penis ve vajinalar çok farklı mı?
17 yaşından beri zevkle kız s*kerimmm, çeşitli yaşlarda genç çıtırından olgununa bir sürü hatun kız oldu, ama şunu özellikle söyleyeyim ki her kızın hissi zevki vajinası içine girerken ki zevk hissi birbirinden farklıdır, her kızın ten hissi farklıdır, vajina hissi farklıdır, dudaklarındaki tat başkadır, her kızın inleyişi farklıdır,
böyle diyenler bakir çıkıo :D
Yaş 18. 20.24 . çok birlikteliğim oldu sayını bilmiyorum desem doğru.. ha yalnıs anlamayın oru... u değilim... sonrası biriyle tanıştım 30mageldim gerçek aşk sevgi sayqi tutku bağımlılık.. devam sadece onla
Cevap
21Cevap
Geçen kız arkadasım sayalım dedi hsbahshs saydım her söyledigim kızda nasıl oldugunu falan sordu ben 3 yaşımı bşle hatorlafıgım için 😃 26-27 gibi bişey ilişkşye girmedigim
Koç kadını
Boğa kadını
Balık kadını
Hşç bunlar denk gelmedi en iyi sevişen kova
Azgınlıktan kuduran beni seksten sogutan burç akrep kadını canımı zor kurtardım
Yay burcu çok tutkulu
Başak burcu ahabahgshshs naptıgını bilmiyo çok kötüydü
Cok kisiyle sevistim. Ama icine girdiğim 3 kisi var. Digerleri bakireydi. Emdim oksadim parmakladim öyle birakmak zorunda kaldim. 3 kişiyle defalarca seks yaptik
3 farklı vajina gördüm. sadece biri ile penetrasyonum oldu. diğerlerine dilimle tadına baktım :D
Bir şeyler bir şeyler işte napcan gördüğümüzu yaladık boş ver 😂
25 ülke gezdim tanımadığım ırkta renkte insan kalmadı desem yeridir
Erkeklerde ya da kadınlarda olsun cinsel organlar değişiklik gösteriyor. Penis de gördüm Vajina da.
penis nerden gördün
Kasmayın m*q insan insanı yanlışlıkla da görür, bir çocuk bize göstermişti sonra kuzen bana gösterdi ben de ona gösterdim, kuzenimin penisi büyük ama işlevsiz, benim normal ama işlevli. Vajinayı da küçükken dikizlerken gördüm, yanlışlıkla göğüs Vajina gördüm.
işlevsiz olduğunu da bildiğine göre üzerinde denenmiş sanki :D :D :D
Ben onda denedim 😉😂 erken geliyordu, s*ik*ti*m, saksoladı, boşalttı, ama gay değilim, kadınlardan hoşlanıyorum. Kadın üzerinde deneyeceğim penisimi. Çapkınım diyorsan deneriz. 😉😂 Kadın da farklı iğ*ren*çle*şiy*or, hem iğrenç bir şey anal, kadın istese yapmam, istersen sen iste yine yapmam, hak yolu varken bir daha b*o*k yolu asla yapmam. Kusura bakma ama kadın daha tatlı iğre*nçleşiyor. Tatlı bıdık seniii. 😃
Canlı olaraktan iki vajina gördüm bi kiz arkadaş bide ablamın ayni sayılırdı
10 + kisi ile birlikte oldum. Cok cesit vajina gördüm. Cok çeşit fantezi gördüm yaptım
Ben bakir bi adamım hiç görmedim valla
Merak ediyor musunuz gerçekten
çok bekaret bozdum
Skor tutmuyorum
Yuh artık
7 kişi
Hic gormedim
0 neden yok
Bakirim ben
çoook farklı
Sıfır niye yok?
2 :)