Erkek arkadaşım sadece kendisi boşaldı benim gelmem biraz uzun sürdü korunmadan yaptığımız için devam edemedik öylece kaldım normalde asla böyle bir şey yapmazdı böyle bir durumda ikincisi olurdu zaten sabah sabah uykumu kaçırdı delirdim resmen bir şey de diyemiyorum desem hemen trip atıyorsun diyecek laf sokmam lazım ama nasıl baya zoruma gitti ne yapayım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKimse doymadan kalkmamalı o yataktan kesinlıkle, yarım kalmamalı bırakılmamalı tatmin edilmeli bir şekilde mutlaka
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥺😤😤😳😭
- +1 yıl
Twitter a girin bence ordaki p*rno lar gayet tahrik edici, ve bir mastürbasyon yapacak mood kaldımı bilmiyorum ama kaldıysa mastürbasyon yapınız derim👋
Soran+1 yılHevesim kalmadı
- +1 yıl
Geri getiremezsiniz yani öylemi yakalarsanız modu güzel bir rahatlama olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Ahh srni dfoyurmadan nasıl bırakır yaa büyük haksızlık. İnan şu an azgınlığının siniriyle senin için ikinerkek yollasam yetmez sana. Bazen öyle yapasım geliyor yarım kalmış bir kadının foyması için ekstrası bile az gelebilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılİlk kez oluyorsa bu bir şey deme ama hep böyleyse de bitir
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa oldu ama sinirlendim işte sabah sabah uykumu bölüyorsa hakkını vermeliydi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Olabilir böyle şeyler ya çok takılma bence
+1 yılOnun egosunu tatmin etmek zorunda degilsin. Yetersiz oldugunu söyle eger duzelmek icin caba harcamaz seni suclarsa da ayril bununla bir ömür gecmez
00 YorumlaIlk se sorun yapma ama diyecegin sey bir daha yanina sokuldugunda gecenki gibi isim bitti skm popona yapacaksan yapmayalim de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOyuncak deneyebilirsin o da sozde degil ama bu sekilde yetersiz ya da yapamadigini anlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen adama deme kendine de nasıl kaşarlık orspluk yapıyom diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöylede yarım bırakılmaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ¿
- +1 yıl
Ben partnerim boşalmadan asla bitirmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vah vah ne acılar var
00 Yorumla
+1 yılBir süre yatağa alma aklı başına gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızdığın şeyi direkt şöyle yüzüne
00 YorumlaYaparken seni de uyarmalıydı
00 YorumlaMaç kısa sürdü de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal seks yap
00 YorumlaBence direk laf sok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadarlık ilişki
14 Yorumla
Soran+1 yılİki sene
Cevap sahibi+1 yılNapmayi düşünüyorsun aklından ne geçiyor
Soran+1 yılSoğuk yaptım işe gitti öğlenleri kahvaltıya geliyor ne yapacağımı bende bilmiyorum gitmeden önce yanımda sarılıp uzandı biraz kahvaltıya gelme desem mi sala*ğa yatıyor gibime geldi konuyla alakalı bir şey demedi
Cevap sahibi+1 yılKanka benlik is ya 😂 yani ufak bir ders vermek istiyorssn yardım edeyim sana bi konuslm senle de, çok durmuyorum burada ya sana instaa versem yazar mısın bana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım beni yarım bıraktı. Sizce ne diyeyim ben bu adama?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat