Cinsel Yaşam Seksten çok utanıyorum, nasıl yenebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevgilimle ileriki zamanda evlenmek istiyorum ama seksten o an yapılırken bulunulan durumdan çok utanıyorum düşüncesinden bile Seksten çok utanıyorum, nasıl yenebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AsilayO1 Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 +1 yıl İlk olacağı için olur öyle utanmalar. Sonra alışırsın. Evlenince yenersin. 1 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne güzel haytta en güzel duygu utanmak bence..Çözümü de kolay, zamanla eşinin de desteği ile kolayca hemen çözülecek bir durum bu .. 0 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Evlendiğin zaman bu durum farklı olur sevdiğin insanla birlikte oluyorsun sonuçta. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakire misin hiç yemedin mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eee yani böyle sorduğuma göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memelerin büyük mü merek ettim Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zamanla alışacaksin 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çık hata bu 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Alışırsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk olacağı için olur öyle utanmalar. Sonra alışırsın. Evlenince yenersin.
Ne güzel haytta en güzel duygu utanmak bence..
Çözümü de kolay, zamanla eşinin de desteği ile kolayca hemen çözülecek bir durum bu ..
Evlendiğin zaman bu durum farklı olur sevdiğin insanla birlikte oluyorsun sonuçta.
Akışına bırak aklına bile gelmez
Bakire misin hiç yemedin mi
Eee yani böyle sorduğuma göre
Kapalı mısın
Evet
Memelerin büyük mü merek ettim
Nikah yapılırsa utanmazsın😉
Alışırsın
Zamanla alisjrsin
Zamanla alışacaksin
Çık hata bu
Alışırsın