Geçenlerde bir kız tanıdığa, (ben 18 , o 24 yaşında) işte olaylar anlatıyorum. Cinsellikten konu açıldı, biz de çok yakınız hani öyle birbirimize o açıdan bakmak falan mümkün değil.
Ya işte ben de hani bu penis muhabbetinde kadınların tepkilerini merak ediyordum, benim ki 12 cm utanıyordum, erken boşalma falan ne ararsan var anasını satim,
Sonra işte bir hikaye uydurdum işte arkadaşımın ki 12 cm utanıyor falan vs. dedim zaten 12 cm duyar duymaz yüzünü ekşitir gibi oldu. Bozuntuya vermeden hikayeyi bitirip, 10 dakika bişiler içtik falan sonra bir bahane bulup dolmuşa atlayıp eve döndüm. Oturup bir ağlamışım anlatamam. Saat te 16:00 17:00 arası bir şey, aile de görüyor sordu falan yok bişi dershane de bir arkadaş kaza geçirmiş falan diyip çıktım.
Sonra yoldan geçerken atlayacaktım arabanın önüne, ayağım gitti sonra bir daha düşün diyerekten ayağımı geri çektim, adam da korna falan bastı eyw diyip döndüm eve.
Ben üniversite sınavına gireceğim diğer sene, istediğim bölüme çalışamıyorum, yemek yiyeceğim iştahım yok, arkadaşlar dışarı çağırıyorlar gitmiyorum, boş boş oturup düşünüyorum. Eninde sonunda sevgilin olacak ve sen onu tatmin edemeyeceksin, velevki cinselliği sadece evlilik içine isteyen birine denk geldin evliliğin mutsuzluklara gömülecek ve ayrılacaksın, hiçbir zaman manevi yönden mutlu olamayacaksın/edemeyeceksin diye diye kendimi bitirdim. Yalan de değil hani, kızlarda boyu değil işlevi diyenler gelir şimdi de ne diyim, sizin önünüzde dışarıdan bakıldığında 12 cm ve 18 cm var hangisini seçerdiniz acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer