bilen varsa yazabilir mi mastürbasyon yaparken biraz kan geldi de
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYemin dünyada hala şimdi ya kadar hiçbir insan kadınlardan kan bakirelik litresi ölçmediler
Her kız veya kadın farklıdırlar her türlü den
Bazıları az çıkar bazıları de çok cikar şu de var, uzun kadın az çıkabilir, minyon kız çok çıkabilir
Mastürbasyon mu diyorsun? Belki mastürbasyon yapınca biraz sert yaptın ! Belkide orgazm olunca, biraz sert zonkladin vajinadan belkide bi küçücük yanlış hareket yaptın
Şunu bil, eğer adet ten hariç, mastürbasyon yapınca ve de kan çok cikmişsa, belki istemiyerek bakireliğini kırdın... emin olmanın için, kadın doktoru ya baktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kan gelecek diye bir şey yok yahu şu dilinizi bir düzgünleştirin bir araştır oku kan gelecek diye bir durum yok ilk ilişkide vesayre... 'Bakirelik' iğrenç bir tabir
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle sana katılıyorum ben de o tabiri kullanmam ama burada cok geri kafalı insan var anlasınlar diye öyle yazdım
Soran+1 yılyoksa hiçbir önemi yok biliyorum
Soran+1 yılbiraz oku verilen yanıtları kanser olmamak elde degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
Değişir bu herkeste aynı olmaz. Normal regl ikinci günü gibi olur. Bende öyle biraz fazla gelmişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun bacım umarım regl olmuşsundur. Kendi düşen ağlamaz derler. Şarıl şarıl kan akmasını beklemiyorsundur umarım. Hepsini geçtim hangi cesaretle bakireliği riske atacak şekilde mastürbasyon yapıyorsun yaşadığın ülkenin halini unuttun mu?
015 Yorumla
Soran+1 yılsiz hala kızlık zarı denen şeye önem verecek kadar geri kafalı mısınız peki :D
Cevap sahibi+1 yılDeğilim tabii ki ancak ülkenin durumunu bilip de oynayacak kadar kafasız da değilim :)
Soran+1 yılülkenin durumu bizim bedenimizi hiç alakadar etmiyor
Cevap sahibi+1 yılHahaha öyle Bi alakadar ediyor ki senin kafanın almayacağı kadar. Neyse zamanla tecrübe edersin
Soran+1 yılsen de zamanla bunun ne kadar aptalca bir düsünce oldugunu anlarsın umarım :)
Cevap sahibi+1 yılKuzu kuzu tecrübe edeceksin canım hiç kendini yorma. Yaşadığın ülkenin tabuları sana ağır geliyor anlaşılan. Öyle olmasa, buraya soru sormaya bile ihtiyaç duymazdın
Soran+1 yılBen sadece kanamanın sebebini merak ettim. Eğer sen senin bacak arana bakıp namusunu kontrol etmeye çalışan bir düşünceye destek veriyorsan tebrik ederim 👏👏 değerini ancak bu kadar düşürebilirsin😘
Cevap sahibi+1 yılBacım anatomi bilgim 0 demek için 40 takla attın resmen. Tebrik ederim. Lafları kıvırdığın kadar parmağını kıvırsaydın zevkten dört köşe olurdun 🤣 Destek verdiğimi ne zaman söyledim ha bre cahil? Ülkenin halini hepimiz biliyoruz diyorum oradan kalkmış ne diyorsun? Fazla mastürbasyon beyin hücrelerini öldürmüş canım geçmiş olsun. Bana biçtiğin değer ancak ayna karşısındaki değerini gösterir.
Görüşleri elbet okumuşsundur. Bir ebe olarak sana ufak Bi tüyo vereyim. Özel kliniklerin bazıları (tamamen doktora kalmış) kızlık zarını kontrol edebilirler. Devlet hastanesinde bunu yapmazlar senden rapor isterler.
Cevap sahibi+1 yılŞunu da ekleyeyim kızlık zarını kendin de kontrol edebilirsin bunu da Google a sor :)
Soran+1 yılEbesiniz madem de "kizlik zari" denen şeyin herkeste olmayacağını, hiçbir şey ifade etmediğini neden bilmiyorsunuz hahahaha. Belli ki bu konudan dolayi canın yanmis. Benim söylediğim şeylerde senin yazdığın şeylerin ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir cahil ancak bir babanın kolundan tutup getirdiği kızı döverken bir yandan da bozulmuş mu diye bakın demesine şahit olunca aydınlanır. Doğuda görev yaparken gördüğüm şeylerin birazını görsen bu laflarını yutarsın. Evet, gördüklerimden sonra canım çok yandı. Bu ülkenin cahil insanlarıyla yüzleşirken çok canım yandı. Kızlık zarının herkeste olmadığını biliyorum zaten. Hah muhtemelen artık sende de yoktur 🤣 ayrıca kanama olup olmayacağı da kişiden kişiye değişir. Bu bilgiler Google da bile bulunabilecek şeyler.
Soran+1 yılablacım ben de biliyorum düzgünce yardım etmek yerine neden saldırdın hemen anlayamadım. ben bunları zaten biliyorum. olası bir zar yırtılma durumunda kanamanın şekli nasıl olur onu sordum ben. ayrıca vajinada içi doku zedelenmesinden dolayı da olabilir eminim ki benden iyi biliyorsun. yani ben burada düzgünce soru sordum neden böyle davrandıgını anlayamadım
Soran+1 yılülkenin geri kafalı insanlarının kadınları sokmaya calıstıgı kalıpları görmüssün anlattıgına göre. ben genc bir kızım burada bana yardım etmek yerine o geri kafalı insanların agzıyla bana konusuyorsun. neden böyle yapıyorsun. bunun hiçbir anlam ifade etmedigini baska nedenlerden dolayı kanama olabilecegini bana anlatabilirdin. yani bunu yasayan bu durumdan dolayı asagılanan kızları görmüssün sahit olmussun bunlara tüm gücünle karsı cıkman gerekirken beni burada asagılamaya calısıyorsun
Soran+1 yılbir kız bakire veya degil önemli mi gercekten? hiç ilişkiye girmedim. siz de biliyorsunuz hymen bunu belirtmez. yani ben bu kadar bilgili birinden daha farklı bir yorum beklerdim. ilk yazdıgınızda cahil biri zannettim. kalbimi kırdınız
Cevap sahibi+1 yılMesleki deformasyon mu dersin boyun eğmişlik mi dersin sana kalmış. Yılların getirdiği bu tabuyu yıkmak imkansız. Hele o pisliklere ağzını açtığın anda kötü sen oluyorsun. İşime duygu kattığım her gün zararlı çıktım. Artık sadece işimi yapıyorum. Çünkü cumhurbaşkanı bile çıkıp tepki gösterse onu yuhalayıp türlü küfürler edip lanetler, beddualar edip ölmesini dilerlerdi.
Bu son mesajım olacak. Umarım her şey gönlünüzce olur. İyi günler
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kan geleceği garanti mi ki de ne kadar diye soruyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki olası bir kanama olma durumunda olacak seyi sordum
Fazla değil zar kalınlığında alet büyüklüğüne göre 1 veya 2 damla gelir, kafana takma
00 Yorumla
+1 yılMiktar herkese göre değişir kiminin az kiminin çok kiminde hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkisiye gore degisiklik gosterir genelde azdir
00 YorumlaDamla damla gelir evet ama bozulacak diye bir şey yok zedelenme veya zorlanmadan da kaynaklanır.
00 Yorumla
+1 yılKızlığının bozulup bozulmadığının anlaman çok kolay aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yıl1 litreye yakın kanka
04 Yorumla
Soran+1 yılneden dalga geciyorsun bilmedigimden sordum herhalde
- +1 yıl
Takılıyım dedim kızma kanka zedelenmiş olabilir korkulacak bir şey yok
Soran+1 yılyok be korkudan degil merak ettiğim için sordum
- +1 yıl
Sokmadıysan sorun yok bazen olur öyle
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Az bişey gelir bir iki damla bikemedin 3 damla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıl1L kadar diye biliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar gelmez bence
Az gelir damla swklinde de olabilir
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılBozulmuşsun hayırlı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSızıntı halinde 24 saat az az akar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle çabuk bozulmaz canım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAz gelir diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi kızlığını kendin mi bozdun yani
00 Yorumla
+1 yılUfaklık dikkat et her şeyi deneme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şakır şakır akmaz bulaş şeklindedir kan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsandan insana değişir ama fazla gelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAz ya
00 Yorumla Çok gelmez
00 Yorumlaaz b şey gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz gelir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılicine sokarsan gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 kilo
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılÇok az
00 Yorumla Bir kilo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam