Belli yaşa kadar vajinanın dış etkenlerden korunması için oluşan bir dokudur sadece.
Erkeklerde de ergenliğe kadar, testisler kapalıdır mesela, bu açıldıktan sonra boşalabilirler. Bir nevi koruma sistemi. Namus falan değil. Abartmayalım. Ergenlik döneminden sonra seks yapmak bir şey kaybettirmez. Sadece yasa gereği, 18 altı yaşların seks yapması sakıncalı, sonrasında istediğin kişiyle yatıp kalksan da bir engel yok.21 Yorumla
Soran+1 yıltamam
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kızlık zarı diye özel bir zar yok. o bir deridir. daha doğrusu iç dokuya ait deri uzantısı. iç dudaklardaki ya da vajina girişindeki derinin uzantısıdır. ince olmasından dolayı zar demişler ama zar değil.
anne karnındaki oluşum gereği ortaya çıkar. konu biraz uzun. anne karnındaki ilk oluşumdan anlatmak gerek00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınlık bebeklik ve çocukluk döneminde rahmi korumasi için. Fiziksel yapısından dolayı içine mikrop ve pislik girmesi olağan ve bu zar buna özellikle bebeklik döneminde baya engel oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok gereksiz bir şey. Namus beyindedir çünkü. Mesela benim o zara dogustan sahip olmadığı için önüne gelenle ilişkiye giren bir tanıdığım var. Şimdi o tecavüze uğrayıp kızlık zarı delinmiş bir kızcağızdan daha mi namuslu
110 Yorumla
Soran+1 yıl:O
Soran+1 yıl@RTÜKçü zaten kiz öyle birsey demedi
Soran+1 yıl@RTÜKçü yani zarda degil demek istemedi mi
- +1 yıl
senin dediğin mantıklı aslında
Soran+1 yıl@KartalKuzeyli kac kisi yazmis kimin dedigi?😅
- +1 yıl
yok direk senin dediğin diğerlerini engellemişim zaten görmüyorum dediklerini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMilrop kapmasın küçükken diye aslında namusla bi alakask yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarı diye bir şey yok. Bahsedilen şey. Küçük yaştayken dışkılama yaptıklarında vajinaya pislik gidip mikrop kapmaması için var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenin soru aynı neden gözüm var neden sümüğümüz var çişimiz pipimiz ciğerimiz var gibi bir şey oldu.
040 Yorumla
Soran+1 yılHayir, sen sümügünü silince burnun yok mu oluyor?
- +1 yıl
zarın gidince vajinan mı yok oluyor?
Soran+1 yılHayir iliskiye girince zar yirtiliyor. Canim sen 14-15 yasindasin galiba git bu siteden sana göre degil.
- +1 yıl
yaşım orada yazıyor senin yaşın 14 15 galiba ilk defa zarı keşfetmiş gibi nerden geldi diyorsun. Allah yaratmış işte sorun o kadar saçmaki yaş aralıgına göre
Soran+1 yılAllah yaratti tabiki. Ben neden var ne icin var erkeklerde öyle birsey yok ya hani, kizlarda neden var diye sordum. Sagolsun diger herkes düzgünce yazmis nedenini. Simdi git basimdan
- +1 yıl
sen önce soru sormasını öğren. kızlık zarının görevi ne diye sorcagına Allaha isyan eder gibi neden zar var diye soruyoırsun. ne başlıkta ne detayda açıklaman yok. erkekte neden yok diye bir şey mi var? 2 ayrı cins herhalde farklılık olacak çünkü üreme organları onlar.
Soran+1 yılAklima geldi sordum öyle detaylarla ugrasmadim sanane ya
- +1 yıl
valla bana dşyorsun ama cidden agır ergen gibisin senin yaşın bence 15 falan :D
Soran+1 yıl(25-29) yazmiyor mu
- +1 yıl
40 yazan 15 lik cocuklarda var :D
Soran+1 yılBanane onlardan
- +1 yıl
tavırların atarların bile belli ediyor :D
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
yaşının insanı olmadıgını :D
Soran+1 yılBilmen ki aynisini bende senin icin düsünüyorum ne tesadüf
- +1 yıl
ben sanane banane gibi laflar etmiyorum ki :D gayet mantıklı cevap verrdim soruna göre tabi :D
Soran+1 yılBen sanane ya da banane yi öylesine yazmiyorum gercekten sana ne? Anlaminda soru soruyorum. Beni ilgilendirmeyen birsey yazarsanda bana ne? Tepkisi veriyorum. Ayrica ilk 15 yaslarinda misin diye soran bendim yani sen o hissi verdin, ben degil.
- +1 yıl
o hisisi verecek cevap vermedin. sen sümüğün silince burnun mu yok oluyor diye sordun bende kızlık gidince vajinan mı yok oluyor diye sordum. soruda neden var diye sordugun içinde yaratılış dedim
Soran+1 yılDiger herkes düzgünce yazmis konuyu anlamis bir sen degil yani sorun sende
- +1 yıl
sana yalakalık mı yapmam gerekiyordu :D ben gördüğümü söylerim onların işlerine öyle geldiği için
Soran+1 yılKimse yalakalik yapmadi
- +1 yıl
burada soru soranlar hep duymak istedikleri cevabı almak için soruyor :D çoğu aslında cevabıda biliyor
sana burada gereksiz önemsiz vs bir şey mi demeliydim :)
Soran+1 yılBen o cogu kisilerden degilim
- +1 yıl
bilmem artık baksana duymak istediklerini yazanları övdün :D bende niye pipi varda sende yok :D
Soran+1 yılDuymak istediklerimi övmedim digerleri soruyu anlamis kendi görüslerini yazmislar ama sen anlamakta zorluk cektin sorun sende demek istedim insallah artik anlarsin
- +1 yıl
başkasından bananeki sen neden var diye sormuşsun. onların aklına başka şey gelmez çünkü
Soran+1 yılTek akilli sensin sanki gelmis onlarin aklina baska birsey gelmez cünkü diyor 😂😂 ha birde farkindaysan „banane“ yazdin..
- +1 yıl
teyzecim benim vajinam yok vajinası olanlar açıklamış sana neden kızlık zarının olduğunu :D
başkasının cevabı beni ilgilendirmez oldumu şimdi :D
Soran+1 yılBen senden 10 yaş küçüğüm bu bir, iki sadece vajinasi olan degil daha cok erkekler güzelce anlatmislar nedenini, üc madem vajinan yok ozaman neden bu soruya görüs yaparsin be Amca.. hadi iyi geceler kafami ütüledin Amcalar hep böyle olur nedense
- +1 yıl
demin 15 yaşındaydım şimdi amca olduk :D erkekler anlatır tabi sana onlara vajinayla ilgili ne sorsan senden iyi anlatırlar. cinsel sorularda bu hep böyledir. acaba soranla iletişim olur mu derdinde.
madem tıbbi olarak ne işe yaradıgını sordun googleda daha iyi araştırmalar yapabilirdin. gelip burada sormak yerine. ninecim
Soran+1 yılZihinsel 15 yasindasin ama aslinda Amcam sayilirsin. burada istedigim herseyi sorarim istersem giderim google da aratirim bu sana kalmış bir şey değil.
- +1 yıl
işte o zman seninde zihinsel yaşın 15 olur. 10 büyüklükle amca olunmayacagıunı iyi biliyorsunda teyze dedim diye zoruna gitmişki altta kalmamak için amca dediğini biliyoruz.
burada sorarsan ona göre cevaplar alırsın. sanki burdakilerin vajinası mı var? o erkeklerde netten kopyala yapğıştır yapıyor.
Soran+1 yılEhh sende nine dedin 26 yasinda nine olmayacagini sen bilmiyordun yani? Bak söyle diyim sana, burada bana güya birseyler anlatmaya calisiyorsun akıllımışsın gibi, aynılarını kendin de yapiyorsun bunlari fark etmemen cok komik. Ama ciddi anlamda benden 10 yaş büyük birisine ben Amca diyorum yani aslinda bunu altta kalmamak icin demedim.
- +1 yıl
teyze dedim diye amca dedin bunu anlamak zor değil. burada anlatmaya çalıştığım zaten basit ve net. neden diye sordun yaratılış dedim. vajinam yok tıbbi olarak bilmiyorum. aşağıda yazanlarda netten alanlar. mikrop kapmasın diye yazıyor herkes bunu bilmeyen yok. yani googledan baksan daha net cevaplar alırsın. burdakiler kıza yaranmak için söylerler.
Soran+1 yılSen teyze yazınca senin gerçek yaşını merak ettim baktım ki baya yaşlımışsın ondan Amca dedim herneyse öyle sayılırsın zaten dediğim gibi. burada kimse bana ben gizli olduğum süre yaranmaya çalışamaz zaten hemen hemen hepsi insanca görüş paylaşmışlar. Sana gelince Amca, bilgin yoksa yorum yapma.
- +1 yıl
o aşağıda yazanlar kadar bilgim var zaten. bunu herkes biliyor sen bu yaşta bilmiyorsan ya dağ başındasın ya da 15 yaşındasın. ben çok gizliyle tanıştım gizli olsan ne?
Soran+1 yılEvet bilmiyorum diye soruyorum zaten konu bu. Gizli oldugum zaman kimse benimle tanisamaz adi üstüne „gizli“
- +1 yıl
ekmek peşindeler diyorum. sanki gizli soranlardan hiçmi mesaj almadım? aşağıda vajinası olmayanlar biliyorda sen 26 yaşında bilmiyorsun :D
Soran+1 yılEvet ben bilmiyorum ondan soru sorma sitesinde soruyorum
- +1 yıl
Belki burayı bilmiyorsun ama bence yanlış yerde cevap arıyorsun. Ben 9 yıldır burdayım surda prostat neden erkeklerde var ne işe yarıyor desem hiçbir erkek cevap vermez sen sor sana herkes yazar bilende yazar bilmeyende netten bakıp yazar. ya da en basiti senin sorunu ben sorsam yine hiç bir erkek cevap vermez. :) Tatlı rüyalar şimdilik kabalık için kusura bak kirdiysam özür dilerim
+1 yılOlmasın kendiniz patlatın en mantıklısı
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne saçmalıyorsun
Hiç gerek yok... sen bozdurdunmu
08 Yorumla
Soran+1 yılSana ne
Soran+1 yılSana ne?
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yılSa na ne
+1 yılBu tamamen saglik için seks objesi icin degil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken enfeksiyon olmasın diye. Sonra gereksiz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasın
07 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu ben soruyorum burada
Cevap sahibi+1 yılBende sana soedum
Soran+1 yılBana sorman icin sormadim soruyu bilgili olanlar yorum yapsin diye.
Cevap sahibi+1 yılBende senin düşünceni öerak ettim sadece bilgim yok sprey
Cevap sahibi+1 yılSorry
Soran+1 yılBen burada cevabini bilmedigim birsey soruyorum bu durumda benim olmayan görüsümü neden merak ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendince bi yorumu olabilir diye bende sana onu sormuştum art niyetli değildi kusura bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinayı mikroplardan korumak için
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ilişkiden sonra yırtılıyor kalıcı değil ki
Cevap sahibi+1 yılzaten küçükken korumak için geçerli o. Büyüdükten sonra vajina hijyenini kendin sağlıyorsun.
Erkeklerdeki sünnette bu yüzden aslında penisi koruma amaçlı et parçasıdır.
+1 yılAynen yaaa
10 Yorumla
+1 yıltanrıya danış
02 Yorumla
Soran+1 yılSen danis sonra bana haber et
- +1 yıl
ok
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam