Uzaktan uzağa birinden hoşlanıyorum ilklerde çok güzel hayaller kurarken şu anda ne hayal kurarsam kurayım sonu yatakta bitiyor evlenmisiz sürekli bam bam yaptığımızi kuruyorum işten gelir gelmez kucağına atlıyorum falan neden masumca hayaller değilde böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSinirini stresini onda atmak. Onu sinirlendirmek istiyorsun. Bu normal. Peki onunla tartistigini dusunebiliyor musun? ya da cocuk sahibi olmaui ya da disarida normal siradan bir gunu. İnsan. Guzeli hayal kurdugu istediginicin kotu seyler deneyimlediginde ya da siradan seyler sikinti hissedebilir. İyi hissetmeyebilir. Onunla varolan hayallerin nefes nefeseyse yuksek ihtimalle cinsek cekimin var ama. nefesini teninde dindirmekse seviyorsundur.
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
Soran+1 yılHatali bir düşünce mi
- +1 yıl
Bunu algilayabilmek icin detaya inmek cifti karakteri bilmek gerek. Karakteristik ozellikten tut ciftin arasindaki uyumdan tut dusunxeler deger anlayis sadakat aranizdaki duygu. Soru detayindan dusuncenin hatali olup olmadigini algilamak yanlis olur. Ama bu kadar strese sokuyorsan kendini ve hatali oldugunu dusunucek kadar erdemli ve ince dusunuyorsen sevdigin birine hata etmiycek birisindir?
Soran+1 yılEvet cocuklarimin babası olarak düşünüyorum genelde öpe koklaya uyandirdigimi birde şey çok düzgün birine benziyor bu yüzden ailemdeki herkesin onu sevdiğini fakan düşünüyorum
- +1 yıl
ope koklaya uyandırdıgını dusunmen supermıs :) valla
Soran+1 yıl@Guzeladam00 inşallah öpmekle kalırım 😄
- +1 yıl
of fenasın ama naapcankı baska cokmu sevıyonkı onu baska farklı seylerde yapmak ıstıyon :D
Soran+1 yıl@Guzeladam00 ben zaten sevgi dolu biriyim severek evlenirsem biriyle fena uyandirjrim issira issira onu düşünüyorum şimdi bebek gibi bakarım ben ona göğüsumde uyuturum böyle
- +1 yıl
yemınle kıskandım onu sanslı bı erkekmıs ya vallahı cok sanslı degılmı
Soran+1 yıl@Guzeladam00 bence pek değil çünkü ben çatlak bir kızım hayatı ona zindan edip yatakta mutlu ederim genelde biraz gıcık olduğumu söylerler hem evlenmeden böyle şeyler yapmam
- +1 yıl
off yatakta mutlu etmen guzelmıs baya mutlu edersın ama sen sevdıgını valla :D
Soran+1 yıl@Guzeladam00 sevmezsem işi yaş
- +1 yıl
ne yanı su an sevmıyonmu onu anlamadımkı knk :D
Soran+1 yıl@Guzeladam00 onu seviyorum ama sevmediğim biriyle evlenirsem diyorum zehir ederim hayayuni
- +1 yıl
he anladım sımdı knk :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılBu aslında çok doğal, sevdiğin kişiyi arzuluyorsun, iki yetişkin insan olduğunuzuda biliyorsun, hayallerinin yatak odasinda bitmesi çok doğal
08 Yorumla
Soran+1 yılBenimki direk orada başlıyor ama sürekli ilk geceyi düşünüyorum
- +1 yıl
İlişkinizin boyutu nedir, ciddi adimlar var mı
Soran+1 yılBen sadece uzaktan uzağa hoşlanıyorum onun haberi bile yoktur 🙈
- +1 yıl
Seninki tamamen cinsel çekim, düşündüğün de ilk gece değil, ilk seks yaptığınız an galiba☺️
Soran+1 yılİlklerde cinsellik hiç düşünmezdim utanirdim hatta şimdi sürekli düşünüyorum
- +1 yıl
Ona karşı duydugun arzu seni bu duruma getirmiş artık, 9nu gördüğünde islaniyormusun
Soran+1 yılHayır ıslanmıyorum uzun zamandır da görmüyor zaten
- +1 yıl
Uzun zamandır gormemene rağmen bu derece isteklisin yani
Sevdiğin adamı arzuluyorsun bence. Güzel şeylerde var aslında içinde evlilik olarak mesela.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılobjemı yanı onu kullan at olarakmı goruyon degersız bırı olarakmı goruyon
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla kullan at değil gözümde
Cevap sahibi+1 yılanladım cok guzel o zaman
Hoslandiğin insanla seks yapmak son derece masum bir durum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen bi çocukla tanış konuşta gerisine sonra bakarsın
019 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha valla
Soran+1 yılUtanıyorum
Soran+1 yılO da utanıyor ama
Soran+1 yılO adım atsın
Soran+1 yılOlmaz ki öyle utangaç o yanaşmaz ben gülümsedim normalde
Soran+1 yılBir şeyler yaptı ama yaptığı şeyi arkadaşıma dedim bu bir hoslanma belirtisi olmaz diye bana bağırdı
Soran+1 yılKapıları aciverdi üç defa tuttu yani hep geçmem için bekledi birde ben geleyim diye
Soran+1 yılBakıştık işte birde bu kadar
Soran+1 yılYok o laf atacak biri değil bende teşekkür ettim bir şey değil dedi
Soran+1 yılEvet özelden yazayim mj
Gayet güzel yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok azgınn olduğundan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal libidon fazla herhalde ondan dolayı.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşırı fazla
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon vs yapmıyor musun peki
Soran+1 yılYapıyorum
+1 yılSdsdfgsxcok masum ya
010 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
Çok isteklis7n
Soran+1 yılEvet istekliyimde masumluk ne alaka 🙂😄
- +1 yıl
Çok mu hoşuna gidiyor