Erkeklerle konuştuğumda veya fotoğraflarına bakarken sürekli gözüm özel bölgelerine gidiyor çok utanıyorum bazen fark edilince istemsiz oluyor neden böyle ne yapmalıyım psikolojimmi bozuldu anlamadım…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUtanç duygusu varsa sıkıntı yapma. Utanc guzel insanlarin duygusudur. Karsindakini taciz ya da rahatsiz etmiyorsan onlara farkettirmeden onları incelemen cinsel anlamda yüksek biri oldugunu disil enerjini gosterir. Bende ilgimi ceken biri olduğunds istemsizce bakiniyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemsizce gözüm oraya gidiyor fark etti bir arkadaşım o kadar utandım ki
- +1 yıl
Bu normal ve istemsizce verilmis bir tepki. O bolgedeki sertlik belirginlik gozunun takilmasina sebebiyet verebilir konusurken dudaklarina bakabilirsin elinde degilki.
Soran+1 yılEvet istemsizce oluyor birkaç kere fark edilince de çok utandım bakamadım çocuğun yüzüne
- +1 yıl
kendi adina utaniyorsan bu dedigim gibi etik ahlakli ve guzel insan duygusu. Rahatdiz edici taciz edici bir durum gibi gelmiyorsa sorun yapma. Ben futbol oynadigim donemlerde cok sportif giyinirdim saolsun malzemede belirgin oluyor. Esofmanlarimda pantolonlarimda bazen toplu tasima kullansigin zamanlarda istemsizce kilitlenen kızlar vardi. Bu beni uzen bi durum degilki aksine daha iyi hissettirirdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
+1 yılKıyamam yaa çok tatlısın çok masumsun ve emin ol çok sexisin ve istekli. Bu normal bir durum. Sadece sen yaşamıyorsun. Yazabilirsin istersen.
00 Yorumlahahaha olur öyle şeyler normaldir psikolojinde bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu sanıyorum hep böyle oluyo korkuyorum 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılDokunmak istiyorsun senin ellemeye dokunmaya sıvazlamaya ihtiyacın var
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yokmu
- +1 yıl
Yardımcı olabilirim :)
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Baya baya psikolojik olarak bozulmussun ne zamandan beri böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla bazen bende istmsiz goguslre kalcaya bakiorm. Azioruz normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde de oyle oluyor dar giyince vajina alttan çok belli oluyor ister istemez gözümüz kayıyor bakıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu gordugunde haz aliyor musun? Kabariklik vs oldugunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Senin canın çekmiş belli ki başka açıklaması yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum:;”(
Aslında çok istiyorsan o yüzden
00 Yorumla
+1 yılNormal yawrum canın çekiyor denek ki
00 Yorumla
+1 yılAzgınsın biraz demekki😀
00 Yorumla
+1 yılAzginsin çünkü doyumsuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBkma bizm oramıza tm mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBozuk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Kızlarda mi bakıyormus
00 YorumlaBana da baksan ya 😉
00 Yorumlaseversin
00 Yorumla
+1 yılSöyle atsınlar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelirgin olunca hoşuna gider mu
00 YorumlaSevgili yap kendine
00 YorumlaArtık zamanı gelmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında