Seks karşilıklı zevk almak patnerını ıyıce doyurup rahlatmak erkekler untmasın eşını ıyice doyuranayan hıc bır zaman mutlu edemez doymyan kadın her zamn sınırlı gergin olur çok örneklerini gördum
ihtiras arzu şehvet ve özlemek. uzunca saatlerce ellemek dokunmak sürtünmek okşamak öpüşmek ve tarifsiz inlemeler eşliğinde oralllll oralllll oralll yapmak bir kadına. senin ne?
Ben çok seviyorum insan belli şeyleri yaşayınca asıl neyin zevk verdiğini anlıyor ben oral yaparken benden yüksekte olsun yalarken zevk suyu dilime aksın istiyorum kızda izlesin süresizce yaparım ama kendimce fantazikerimde var
Seks olsada olmasada cinsellikte orale yalanmaya doymuş bir kız kendisini özel hissetmezmi değerini sevişirken o dilin verdikleriyle yapacaklarıyla görmek istemez mi birde oral ile boşalan kızla sekse başlamak ve o zevki seks bitinceye kadar kıza yaşatmak daha ne isteyebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Seks karşilıklı zevk almak patnerını ıyıce doyurup rahlatmak erkekler untmasın eşını ıyice doyuranayan hıc bır zaman mutlu edemez doymyan kadın her zamn sınırlı gergin olur çok örneklerini gördum
ihtiras arzu şehvet ve özlemek. uzunca saatlerce ellemek dokunmak sürtünmek okşamak öpüşmek ve tarifsiz inlemeler eşliğinde oralllll oralllll oralll yapmak bir kadına. senin ne?
Bencede😍
burcun ne peki? gerçekten bir kadını önsevişme oral ile deliler gibi haz alması mümkün mü sence yoksa ilerisini ister mi?
Burcum balik, evet mumkun ve ilerisinide ister
ilersini istemene rağmen o anki zevkle yapmak ister misin yoksa frenler misin? üni okuyorsun sanırım
ilk aklıma gelen şey zevk almak keyif almak mutlu hissetmek partneri mutlu etmek orgazm olmak fanteziler fetiş BDSM çok çeşitli şeyler aklıma geliyor
Çokk derin, ne benim bunu buraya yazacak zamanım yeter ne senin okuyacak
Karşılıklı çekim alanlarına girince, durdurulamaz mıknatıslara benzetirim ben seksi :)
sıcaklık ve ıslaklık :D
Kaliteli ve haz dolu birlikte zaman geçirme etkinliği 😉😂
bedenlerin birleşmesi
masumıyet
Karşı cins le olan özel bir şey
* meme kalçalar
Sağlıklı bir hayattir
Senin aklına ne geliyor ise ondan 😅
Zevk , tahrik edilmek
Ön sevişme ve oral seks
zevk inside outside kedilerin Mart ayı
Valla oral geliyor yalamak
Yalamak tadi felan hosuna gidiyormu
Ben çok seviyorum
Sevmeyenlerde var maalesef
Ben çok seviyorum insan belli şeyleri yaşayınca asıl neyin zevk verdiğini anlıyor ben oral yaparken benden yüksekte olsun yalarken zevk suyu dilime aksın istiyorum kızda izlesin süresizce yaparım ama kendimce fantazikerimde var
Seks olsada olmasada cinsellikte orale yalanmaya doymuş bir kız kendisini özel hissetmezmi değerini sevişirken o dilin verdikleriyle yapacaklarıyla görmek istemez mi birde oral ile boşalan kızla sekse başlamak ve o zevki seks bitinceye kadar kıza yaşatmak daha ne isteyebilir
Karşılıklı zevk
Ateş sıcaklık birleşme tutku hisler
Sert ve sıcaklık hissediyorum
5Sevgilim0 💗💗💗
sertlik
Vajina yalamak
Tokat
şu an..
Oral
oral gelirr
Büyük göğüsler
Güzel kız