Bana zerre deger vermiyor demi Aslan burcu lutfen okuyun?

Bu kisi ile yeni tanidim ama ondan cok hoslandim ve bekaretimi aldi, benden hoslandigini soyluyor. Ama cok tuaf biri beni surekli dusundugunu ve onun aklinda oldumu soyluyor ama fazla aramaz sormaz yani sik bogaz etmez. Neyse gelelim su olaya cuma gunu bulusucaktik ben onu bir gun once aradim hal hatir sormak icin sonra sordum yarin goruscezmi iste kivirdi neymis belki annesini hastaneye goturcekmis ama kardesi izin alamazsa o goturcek sana yarin bildirim dedi tamam dedim. Yarin oldu tum gun bekledim yazmadi. Sonra aradim 23:00 dediki yarin maalesef bulusamicaz tamam dedim yarin kacta bulusalim 7/8 dedi olur yarin oldu onceden mesaj attim busefer demezmi aksam 10 da bende dedimmi cok gec biraz hayalkirikliga ugrarim dedimki ben aramasam haberim olmicakti vs dedim. Dediki ben ne yapa bilirim boyle olmak zorundaydi kendisi sinirdaydi. Dediki ama bi taraftan seni cok gormek istiyorum saat 10 da olsa. Kapattim neyse dedim tamam gelicem. Sonra istasyona gittim, abim aradi bence oda suphelendi onu aradim soyledim kotuyum felan dedim ama senide cok ozledim bana dediki evdeysen haber et. Ben ona sonra yazdim eger uyurlarsa seni gorim mi cok ozledim seni. 2 saat oldu birsey yazmadi: bende dedimki: ben bi cok seyler senin icin goze aliyorum Sen benim mesajima bile yanit vermiyorsun ben Senin yerinde olsam ve bir kiz bana deger verse enazinda merak ederdim eve vardinmi diye Oda resmen 2 saat sonra yazdi… Sen nasil istersen sadece evde sikinti olmasin Senin icin. Sonra neymis ben sana dedim evseysen haber ver vsvs ulan 2 saat sonra yazmisin ve aramisin. Cidden cok kirildim. Kirilmakla haklimiyimq

Güncellemeler
+1 yıl
Uzgunum
Bana zerre deger vermiyor demi Aslan burcu lutfen okuyun?